Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. zenyk

zenyk Well-Known Member

Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

"...После вчерашнего триумфа «Динамо» в Лужниках в Сети появился анекдот дня и всего политического сезона: «МИД России заявляет, что вчера со стороны Украины был совершен очередной недружественный акт в отношении братского российского футбола»...."

http://obkom.net.ua/news/2008-08-14/0910.shtml

:D :D :D :y:

• Подобається Подобається x 12
  2. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

В тому то й справа, що ця держава не вміє домовлятися, розраховуючи лише на грубий примус або на крилату фразу з "Діамантової руки" - "атключім газ".

• Подобається Подобається x 4
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Мне стыдно, что есть люди, для которых человеческая жизнь мирного жителя Гори ценится дороже, чем жизнь мирного жителя Цхинвали...Я надеюсь, что и саакашвили и медведев сядут в Гааге.Им там - самое место.

• Подобається Подобається x 1
  4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

тільки одне застереження.....
    є люди, яким глибоко десь і Цхінвалі, і Горі, і Поті. Які використовують місцеве населення як пішаків, як "приманку на живця".
    І ще одне - давайте оцінювати ту ситуацію не тільки по московській пропаганді?
    Як ви думаєте - чому Кікабідзе відмовився від російської "Дружби народів" (в сенсі - ордена) і скасував свої концерти в Росії?
    Як ви думаєте - чому в питаннях цієї війни грузинська опозиція - що не просто недолюблює Саакашвілі, а відверто воює з ним - чому ця опозиція одностайно підтримала уряд?
    ==
    Може, їм там в Грузії краще видно місцеву ситуацію?
    Може, мирні жителі Цхінвалі, користуючись "кришою" "медвєда" - мирно пострілювали в сторону агресивних грузинів?
    ==
    Може, то як в старій ситуації - маленкий хлопчик підходить - "дядєнька, дайте 20 коп.!" - а за ним три амбали вивалються з-за кута - "ти чо маленьких ображаєш?!"

• Подобається Подобається x 9
  5. Дальневосточник

Я думаю - не без того. Чувствуя за своей спиной "медведя" - вполне допускаю. Хотя и саакашвили чувствовал за своей спиной "другого медведя"...Только вот какое отношение к этим "играм" женщины и дети, старики Гори и Цхинвали??? Ведь нельзя оправдывать их смерти тем, что они оказались в ненужное время - в ненужном месте? Неужели все дипломатические возможности были исчерпаны? Смотрите, сколько президентов приехало в Грузию - почему они не приехали в самом начале, не привезли с собой по сотне наблюдателей. Не разместили их на территории Грузии - конечно, по приглашению Грузинской стороны - чтобы не грузины, а иностранцы сообщали - да, провокации от осетин. Ведь можно было это устроить, показать, кто провокатор? Можно! Но - не сделали. Давайте решим - почему? Зачем надо было устраивать "наведение конституционного порядка"???? Может и с провокациями не все так "гладко"? И не только стояли "русские амбалы" за углом?
    Вот почему я и пишу - обоих - в Гаагу.
    P.S. А с Кикабидзе я солидарен. Даже если моя страна не права - это моя страна. И я не буду носить орден страны, воюющей с моей страной.Джон Леннон вернул орден королеве только за поддержку чужой войны: "Возвращаю Ваш орден в знак протеста против войны во Вьетнаме и Биафре"

• Подобається Подобається x 5
  6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

На це досить цікаву відповідь надибав:
    (с)

А на це питання, відповіді не надибав. Навіть варіантів немає.

А тим часом ...

7. Дальневосточник

Показательно замечание министра иностранных дел Франции - "нельзя десятилетиями делать вид, что конфликтов нет" (я по памяти - но смысл такой)
    Может не к месту - но поведение многих стран по предотвращению этого конфликта - в том числе и нашей страны - т.е. полное бездействие и "невмешабельность" напоминают старый анекдот...
    "- на женском форуме по сексуальным расстройствам
    Председатель: давайте определимся с терминами - если мужчина хочет - но не может - как назовем?
    Зал хором: импотент!
    Председатель: а если может - но не хочет?
    Крик из зала - сволочь он!!!!!"

Печально осознавать, что мы можем - но не хотим.....

• Подобається Подобається x 2
  8. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Тільки не Мєдвєдєв. Він просто шавка. Я в якомусь пості вже казав, що Путін буде пожиттєвим прем'єром. А Путін і Саакашвілі "два сапога пара". Саакашвілі хоче бути пожиттєвим президентом. Тільки єдине, що вони двоє абсолютно не влаштовують весь світ. Один, як шовініст інший, як неадекватно думаюча людина. Окремо про нашого Президента. Кум кумом, але кумівство не є статегічною прерогативою України. І при всій плодовитості нашого Президента, як і його кумів: Жванія, Саакашвілі, Порошенка та ще цілої дюжини вони не є всім народом України. Я, як громадянин України висловлюю щире співчуття народам Грузії, Абхазії, Південної Осетії, Російської Федерації, в тих жертвах, що вони понесли дякуючи антигуманній позиції своїх лідерів. РБ ООН взагалі тормоз миру. Розділили світ по зонах впливу постійних членів РБ і ВЕТАЮТЬСЯ між собою, а під шумок "что хочу, то ворочу". Теперішній статут ООН не відповідає стану у Світі, Він застарів,як мінімум на років 20. СЛАВА УКРАЇНІ!

Додано через 7 хвилин
    Дааа!!! Наших політиків імпотентами не назвеш!

Додано через 9 хвилин
    Росіяни так Україну ВЕТАНУТЬ....

Додано через 17 хвилин
    " Дааа! Не ту страну назвали ГОНДУРАСОМ!..."

Додано через 21 хвилину
    Суд приговорит Саакашвили к "пожизненому" на территории Южной Осетии а Путина отправят в ссылку "на Кавказ":shutup::moskali::suicide:

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Весляр.
    руки помили, перш, ніж український смайл хапати?

10. Deus igrok

Шикарна обложка ,і по темі:

• Подобається Подобається x 7
  11. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Ду-у-уже прошу приклад! Ну, хоча б один!

Додано через 16 хвилин
    А як назвати дії Росії у Чечні? Наскільки я пам"ятаю, це теж називалося "Наведення конституційного порядку"...:moskali:

12. рівнянин

Без сумніву. Теж злочинними. Прецендент.

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Зауваження. Газ вони не відключали але он по-телевізору по каналу Культура вчора серіал bbc не показали. Радше включили совітське кіно.
    Може просто співпадіння :cowboy:

14. рівнянин

А взагалі. Може закінчимо прикидатись. Ціни на паливо ростуть на газ також. Але Україна утримує одне з перших місць по придбанню авто. Можливо ми не така бідна країна, як хочемо здаватися?

15. andi

andi Well-Known Member

ще трохи інформації для роздумів:
    стаття
    "Перші грузинські уроки для України" автор: Тарас Возняк

16. рівнянин

Ще один з варіантів. "Партії регіонів" та ін. потрібен референдум про НАТО? провести терміново. Згідно рішенні КС! Іншого моменту не буду. Хіба, що війна в Придністров'ї. Війни в Криму не буде. НЕ той розклад сил.
    Тепер про НАТО. Україні не потрібно так намагатись туди потрапить. Згідно міжнорожного права гарантами територіальної цілісності України є США, Росія, Франція, Великобританія, Китай. Це статус зовсім не Грузії. Якщо взяти по великому рахунку, ми вже є захищеними. Теоритично. Деяким державам закон не писаний. " ЧТО ХОЧУ ТО ВОРОЧУ"

Додано через 4 хвилини
    Згідний. Газопровід від мене метрів 500. Розпочинать? Ліс кіломеррів за 5.:ninja:

17. kertis

kertis миється в бані

Мой пост - отношение к кремлевским провокаторам и разжигателям этого конфликта. Не знаю где вы нашли в моём тексте чашу весов, на которой взвешивается цена мирного жителя.
    Кстати Медведев в этом конфликте практически не при чём. Он лишь говорящая кукла и марионетка. Копайте глубже.

• Подобається Подобається x 4
  18. Deus igrok

А хто сперечається ?
    А референдум ніхто не відміняв. Кримчани проведуть реф. Захочуть відділитися. Прийдуть наші ЗСУ ... а далі по сценраію ... рятування людей з паспортами РФ.
    Поки вони не навидуть порядку з тимим опдвійними громадянства, подвійними пенсіями і т.д. ...

19. kertis

kertis миється в бані

Когда я был молодым и глупым, то думал что имеет смысл трахать всё что шевелится. С Годами я повзрослел, набрался опыта и ума. До меня дошло, что не каждая дырка стоит того чтобы её иметь. Могу, но не хочу. Вы ещё не повзрослели?:)
    Зы: дамы... извините за грубый слог. Но по другому мужчине трудно объяснить. Я Вас всех люблю) Целую, Кертис.

20. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

За це +1

а де твій аватар? :)