Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

CNN - найбільші брехуни які можуть бути!

• Подобається Подобається x 4
  2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Ось і Європа починає усвідомлювати , що Осетія і Абхазія варті окремої уваги ...

3. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Статусу автономних республік в складі Грузії?

4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Ну це вже час покаже. Особисто я сумніваюся в можливості все повернути як було. Більш того , я вже наводив , що референдуми були, і самі жителі не хочуть бути в Грузії ...

5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Зараз хочу запитати: чи це було варто? Вони не могли домовитися раніше з ПО та абхазами?

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Цікаво... А що, залітали???? Ви їх, шановний, бачили, чи хто???? :p
    В газетах написати чи по новинах розповісти можна що завгодно. Он і зараз, подивіться, кожен на свій манер байки складає.;)

7. lemberger

lemberger Well-Known Member

от блін...просто аж туман з очей впав....може взагалі всього, що ми не бачили і не було.Ні війни в Грузії(подумаєш тиждень пошуміли журналісти), ні Чечні, ні Гітлера і Сталіна з концтаборами(може старі коровники, якісь шалопаї, обнесли колючим дротом а тепер фільми знімають, бабки заробляють).Ми ж то того всього не бачили, ні я, ні Ви, ніхто з тих, що на форумі бучу підняли.

• Подобається Подобається x 3
  8. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Самое мне тут интересное, что никто из свидомых не удосужился понять юридические аспекты поведения субъектов международного права в данном конфликте.

А также заявления ряда лидеров. Уж не знаю где они и чему учились, но уж никак не международномку праву. Беда это. Будут еще конфликты. ИМХО до того пока не дойдут до опасности полного самоуничтожения человечества.

• Подобається Подобається x 2
  9. lemberger

lemberger Well-Known Member

В референдумі в Абхазії брали участь грузинські біженці з цієї республіки?Абхази, наскільки я знаю, становлять меншість в Абхазії і якщо буде референдум з врахуванням всіх тих хто мешкав до моменту вигнання з Абхазії то може бути інший результат.

10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Вразило:
    (Виділення моє)

Додано через 4 хвилини
    А як домовлятись, коли за спиною шепочуть: не погоджуйся ні з чим, відокремлюйтесь і до нас, ми надамо (вам, що при владі, особисто!) все-все-все, можливо лише крім мани небесній.

• Подобається Подобається x 5
  11. iso

iso Well-Known Member

А ТИ ЗАПИСАВСЯ В ОТРЯД БАНДЕРОВЦЕВ?

http://www.kavkazweb.net/forum/viewtopic.php?t=42892
    Дата: 12.08.2008 19:44 Заголовок: СРОЧНО!Вот такое письмо пришло только что на мой форум. Не знаю правда или нет, но специально зарегистрировался тут чтобы выложить.

СВЕРХСРОЧНО!!! РАСПРОСТРАНЯТЬ В ГРУЗИИ ПОВСЕМЕСТНО!!! В Западной Грузии, в Кутаиси, сформированы отряды бандеровцев с Западной Украины и прибалтийских националистов, которые переоделись в российскую форму и получили российское оружие. Многие города Западной Грузии сейчас оставлены грузинскими войсками и полицией, а Россия не хочет начинать оккупацию собственно Грузии, поэтому там полное безвластие, население
    предоставлено самому себе и находится без защиты. По информации военных журналистов, США руками украинцев и прибалтов готовят грандиозную провокацию - массовые зверства среди местного населения под видом российских военных. Все они, разумеется, говорят по-русски и белые, так что грузинское население не отличит их от русских. С этими европейскими \"господами\" видео- и фотоаппаратура для задокументирования «русских» зверств. ПРОВОКАЦИИ ВОЗМОЖНЫ
    В САМОЕ БЛИЖАЙШЕЕ ВРЕМЯ! Сейчас вся Грузия отключена от домена .ру и через вконтакте.ру оповестить большое число грузин невозможно - их тут просто нет. Грузины! Если у вас есть родня или друзья в Западной или Центральной Грузии, в городах оставленных грузинской армией - пусть вывозят НЕМЕДЛЕННО женщин, детей, стариков, желательно в Тбилиси, там провокации вряд ли будут, там грузинская армия. Мужчины пусть создают народные дружины для
    самообороны. В случае провокации, пусть берут нацистских выродков в плен ЖИВЬЁМ. Грузины! РУССКИЕ ВАМ НЕ ВРАГИ! В России все разделяют грузинский народ и «грузинское» - то есть американское – оккупационное правительство! Никто в России не желает страданий братскому грузинскому народу! Российская армия никогда не пойдёт на зверства среди мирного населения! Злейшие враги России и русского народа – прибалтийские и западно-украинские националисты,
    идейные наследники СС «Галичина», «лесных братьев» и «латышских стрелков» не остановятся ни перед чем, чтобы выставить русских убийцами и варварами! РАСПРОСТРАНЯТЬ СРОЧНО! КАЖДЫЙ ЧАС НА СЧЕТУ!
    І таке по багатьох гілках теми "Війна". Кавказвеб

• Подобається Подобається x 1
  12. borkhes

Чи хтось підтвердив те, що вони залітали? Окрім Грузії? Про концтабори є забагато документів та свідоцтв з різних країн, а що є з документів про літаки та забагато інших заяв Грузії? Тільки и є те, що заяви МЗС Грузії та МО РФ, а що там було – бог його зна. Тут вже згадали про інформаційні джерела, незалежні джерела... Чому б вам не скористуватися інформаційнімі джерелами, яки знаходяться у країнах світу? Не тільки грузинськими чи російськими чи українськими, а джерелами з Британії, Німеччини, Америці?

Додано через 12 хвилин
    Я з вами не погоджуюсь, це якась дурниця їх там вже немає багато років. Якщо людина втекла з країни вона теж залишилась її громадянином(а також отримала інше громадянство), так і мусить брати участь у її майбутнєму? У цьому випадку чому б вам не згадати «біженців» з України, яки мешкали у її межах до 90х років минулого століття? Тих самих справжніх патріотів, яки як писав Василь Слапчук, зараз знаходяться в Канаді? :) Та враховувати всіх на референдумах... уявили собі?

13. zenyk

zenyk Well-Known Member

як з ким: хто б поправився, хто б спортом занявся, хто б до ВУЗу поступив..... :D :D :D

п.с. а Ви уявляєте, що буде з українцями коли на Україну москаль прийде????
    давайте вже, не дочікуючись (по прикладі дій росії в Грузії) - будем бомбити москву і вбивати кожного москаля, поки з нами нічо не "сталось"!!!

п. Степанич! Ви ж розумна людина! Навіщо такі пусті репліки про те, що з кимось могло б шось страшне статись, якби не хтось.....
    ...ну просто слів нема....

14. borkhes

Вона також відрізняється від тої яку подають грузини чи українці. Що з того?

Додано через 2 хвилини
    Напомню, что главное, получив оружие - спилить у него мушку.
    После подобных изречений люди удивляются, что Украина попадает в список врагов России согласно соц. опросам. :crazy: Они ожидали, что к ним как к хворым относиться будут? :)

Додано через 4 хвилини
    Та навпаки теж буває якщо не пам*ятаєте. :p Що з того?

Додано через 22 хвилини
    По перше треба читати та пам*ятати не тільки те, що було сьогодні, а також те, що було минулого тіжня: http://www.arabianbusiness.com/527068-explosion-on-baku-tbilisi-ceyhan-pipeline
    Тобто ніхто з українських громадян не воював з СРСР разом з фашистами? ))))) Воював і мне вже пояснили, що це відбувалося тому, що треба було знищіти радянську владу. Чому б сьогодні абхазам чи осетинам не іти тім шляхом?

15. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Виявляється, в політиці теж буває агностицизм, тобто в Грузії щось таки було, а що було, нам взнати не дано і неможливо..,а може і війни не було, якщо інформація з різних джерел настільки відрізняється? Дехто вірить, що все наше життя – тільки сон...:)

• Подобається Подобається x 3
  16. Fedoryshyn_Lviv

Fedoryshyn_Lviv Active Member

:) Не думаю, що Росія рве попу через НАТО!!! Вона рве попу за нафту, золото, алмази ... Так, як просто напасти на Грузію вони не могли то вони використали Осетію, а точніше одному впливовому лицю дали бабла дали влади і обіцянок забезпечит його родину до пятого коліна. Чи треба пересічному Оситянину війна? НІ. А керувати народом просто, як кажуть керувати стадом простіше ніж одною людиною, для цього і використовується телевізор, радіо, газети і т. д. І якщо народу день в день повторювати що синє то зелене то народ в це повіре :) Маємо приклад нашу революцію Схід і Захід. Моя дружина родом з Росії. І коли ми зустрічались то її родичі були в шоці бо на заході Бендери, що її будуть бити, ображати, що тут не можна розмовляти по російськи. А коли я приїхав туди то виявилось, що всі їх побоювання це навіяне телебаченням.
    Тому в ситуації з Осетією - вигідно це декільком людям, а народ це як прикриття, як пушечне мясо!!!! народу ж то багато а керуючиш так мало :) Тут жучити треба керівництво Росії, а продажного керуючого Осетії зплюндрувати в історії так щоб його родичі міняли фамілію

17. borkhes

Не выдавайте свои фантазии за реальность, пожалуйста.

18. zenyk

zenyk Well-Known Member

....все ясно...сарказм нам недоступний....це сумно....

А Ви не пробували зрозуміти мій допис в цілому, а не вириваючи слів з контексту?!

19. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Волав? Навіщо ж узагальнювати. Особисто я не "волаю", а викладаю свою думку. Розумію, що особисто у Вас таке нахабство - мати відмінну від Вашої думку - визиває ненависть, тому Ви й переходите постійно на особистості. Тут нічим зарадити не можу. А мовчати заради спокою вашої вразливої душевної організації не буду. Якщо вже Вас так дістають мої дописи - є можливість поставити в "ігнор".

Без коментарів закиди щодо "нашарувань, рефлексів...". По суті. Погоджуюся з Вами от у цьому: "У 1939 Захід з квітами зустрічав Червону армію. Факт? Але НКВС там "попрацювала" над тим, щоби викорінити будь-які залишки тієї любові. Факт? ОУН-УПА - це партизанська війна, а де це таке можливо, щоби партизани вели себе як вовки у вівчарні не просто з власним народом, а з власними родичами та сусідами?". І ніколи, НІКОЛИ І НІДЕ, цього не заперечував. Саме тому і вважаю, що УПА засуджувати не можна (крім злочинців, як безумовно були в її рядах, як і в рядах НКВС, РККА, люди ж різні). Тут нібито порозумілися. Але моє питання було пов"язане не з "рефлексами", а з тим, що як на мене боротьба ЗУ за незалежність у минулому столітті нічим принципово не відрізняється від такої ж боротьби П.Осетії сьогодні. У першому випадку боролися за те, щоб не бути під "совєцькою владою", у другому - борються за те, щоб не бути під владою Грузії. Чому ж Ви визнаєте і вітаєте прагнення жителів ЗУ до свободи, і в той же час засуджуєте таке ж прагнення жителів П.Осетії??? І вже взагалі незрозуміло те, що Ви підтримуєте Саакашвіллі, який поводить себе по відношенню до осетин так, як Сталін до українців Заходу (з поправкою на час, звісно, тому і методи трішки інші)???
    Не знаю, що Ви маєте на увазі під "вчити послуху". Поки що єдиний "кульбіт", який зробила моя ментальність, це визнання ідеології більшовизма злочинною, а раніше вважав її єдино правильною, отут погоджуся - ідеологічна робота була в СРСР на висоті. Ці догми сприймалися як 2х2=4, як закони Ньютона, як щось, що не потребує доказів. А "кульбіт" цей моя ментальність зробила у 1989 році, коли з певних причин перечитав усі 52 томи ПСС Леніна. Пробачте за такі подробиці, але вже набридло читати, як хтось мені пояснює, що я думаю, як я вважаю, які в мене наміри.

20. borkhes

А що є у Грузії окрім вина та фруктів з Боржомі? Нафта чи алмази? Немає там вже нафти як немає її на півдні РФ. Чи мабуть там алмази є? :crazy:

Додано через 3 хвилини
    Треба розповісти цей анекдот чи надіслати солодку цукерку поштою? :o

Я забагато чого розумію. Але також треба підтрімувати стиль розмов на цьому форумі. :bazar:

а де твій аватар? :)