Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Хто Вам таке сказав???
    Кого-кого вони окупували? Я так розумію - ЗУ? Ну попробуйте, депортуйте. А от Схід, Південь і Центр України РККА не окуповувала.

2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А вони не будуть вислуховувати, хто за що волав на форумі. Якщо придуть, якщо з"явиться бажання при зустрічи з Вами...

Ні! Відволікатись на відповіді, що уводять від теми, як раз і буде відходом від теми. Але - як Вам так уж хочеться - будь ласка. Спробую пробитись скрізь нашарування політпросвіти, що вкарбовна Вам аж з дітсадка. У 1939 Захід з квітами зустрічав Червону армію. Факт? Але НКВС там "попрацювала" над тим, щоби викорінити будь-які залишки тієї любові. Факт? ОУН-УПА - це партизанська війна, а де це таке можливо, щоби партизани вели себе як вовки у вівчарні не просто з власним народом, а з власними родичами та сусідами? Ясно відповів? А тепер скажіть, будь ласка, як це стосується до моїх слів, що треба триматись купи? Чи то в Вас як рефлекс - згадувати ОУН-УПА при слові Захід?

А тепер - чому я таки відповів. Чує моє серце, якщо РФ зголоситься нас "вчити послуху", Ваша ментальність зробить такий самий кульбит.

Додано через 2 хвилини
    Примитивно просто: не розраховували би на російську армію.

• Подобається Подобається x 2
  3. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Вона це зробила трішки раніше, у 1918-му. А з приводу російських паспортів: Ви помітили, що люди, які переховуються на Росії від української феміди, виявляється давно громадяни Росії? А якщо з"ясується, що велика кількість донечан (для прикладу, не ствердження!) має вже рос. паспорти? Перевірити неможливо - Росія не надасть такої інформації, але вважатиме за моральне право ввести свої війська для захисту від гепотетичної загрози. Типу, "миротворчий контингент".

• Подобається Подобається x 3
  4. аксакал

Правда, але не вся! Деякий відсоток осетинських лідерів ще за часів СРСР прохав Москву об"єднати дві Осетії в одну окрему республіку ОРСР!

• Подобається Подобається x 1
  5. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

І хто ще має право зробити такий СВІЙ(?) вибір? :ireful1:
    Тих нещасних південних осетинів дурили і тим російським громадянством, і референдумом, тому що і без референдуму та земля – їхня, тільки в межах Грузії, і все, так само як і болгари, чи наприклад, угорці в Україні. А от і явка, і результати референдуму викликають великі сумніви в їх достовірності, і в демократичності проведення.
    Мені взагалі цікаво – скільки країн підтримують Росію, а скільки – Грузію в цьому конфлікті (хоча якщо називати речі соїми іменами, то це анексія Грузії), і чому останніх набагато більше, тут все-таки справа не в „інформаційній війні”, навіть якщо вона й була...Майже всі демократичні країни повірили чомусь Грузії, а не Росії.:clapping:

• Подобається Подобається x 5
  6. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а ГУАМ як організація, так і не набула того сенсу, який планувалось в неї закласти. так що позбавляти там особливо нічого...
    її змістом мало стати знищення енергетичної залежності держав від РФ, в першу чергу - через транзит енергоносіїв в обхід РФ. спочатку ГУАМ отримала підтримку США, але зараз ми бачимо, на чий бік схиляється РФ у даному конфлікті. тому до недієвої ГУАМ мало кому є діло - навіть самим Г, У, А, М ( а дарма).

нам легше було б вийти з СНД - бо ми є країною-засновницею, але до сьогодні не підписали установчий договір.

думаю,відкрито мало хто заявить про свою підтримку одних чи інших. ООН мовчить - і всі інші будуть мовчати теж. максимум все обмежиться декларативними нотами чи т.п.

7. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

))))))))))))) Значить автоколоною безпечніше ???

Доречі, мене це питання давно мучить .... допустимо ... автоколону атакують і знищать ... І що далі ? :ninja:

8. Степаныч

Угу. А що б було з осетинами? Чи то не суттєво?

Не інша. Deus igrok Вам відповів.

Див. вище.:)

Додано через 6 хвилин
    Да? А, це ж нова інтерпретація. Забув. Більшовиків же в Україні тоді не було. Вона вся як один боролася з ними. Це ж зараз найправдивіша інтерпретація історії. Є, правда, питання. Наприклад, чому так не вважають жителі цих регіонів. Але їз ЗУ видніше.

А якщо виявиться, що донеччани і не донеччани взагалі, а замасковані іншопланетяни? Це ж взагалі жах!

9. І.Павлович

То, отже, більша частина осетинців, що отримали рос. паспорти (до речі, незаконно) це інопланетяни?! Який жах!

10. аксакал

Нагадаю: Ольга Герасимюк запропонувала провести типа інвентаризацію, щоб усі підписали декларації, і хто отримав паспорт РФ, вважатиметься іноземцем, а хто приховає це, отримає строк. Тільки два мужчини в нашому політикумі: Герасимюк та Тимошенко!

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

вірно, тому я вас і запитую, ви вірите, що осетія звернулася за допомогою до Росії?

12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

13. І.Павлович

Взагалі-то я киянин. А промислові території України після війни(вірніше, ще під час війни) залишилися майже без населення і, наприклад, шахти Донбасу заново освоювались переселенцями типу умовнозвільнених і не з України, на якій ще ішла війна.Але це тема іншої гілки.
    А з приводу паспортів Ви ухилилися від відповіді...

14. kertis

kertis миється в бані

Анализ кала в прямом эфире
    Сегодня, 16:07
    Смотрим с коллегами прямой эфир телеканала Вести

Гость студии - доктор психологических наук, профессор, заведующий кафедрой психологии Института имени В.П. Сербского Фарид Сафуанов.

Предмет обсуждения – как это ни странно, война в Южной Осетии. Точнее, ее «кровожадный организатор» - Михаил Саакашвили.

Сладкоголосая ведущая, демонстрируя на мониторе фотографии грузинского президента, вопрошает у господина Сафуанова: «Что вы как психолог можете сказать об этом человеке? Что означает выражение его лица?».

А господин Сафуанов ей и отвечает компетентненько, что мол, человек этот – гнилая личность, пережившая в детстве глубокую психологическую травму. Да-да, так и отвечает. А потом смотрит на вторую фотографию и говорит: «Ну тут, конечно, очевидны нереализованные амбиции, попытки удержать ускользающую власть… Такого человека ничто не остановит, у него нет моральных барьеров...»

Тут ведущая обеспокоено и высокопрофессионально вопрошает: «Что же побуждает этого человека к таким страшным действиям и такой агрессии?».

А господин Сафуанов, знаток своего дела, мигом ставит диагноз: травмированным в детстве пациентом жестоко манипулируют, используя его слабость и запуганность. А манипулируют сами знаете кто.

Разговор в таком ключе продолжался в эфире российского общенационального телеканала минут двадцать. Вот, только что закончился.

Теперь с нетерпением жду появления в студии высококвалифицированного гастроэнтеролога, который разгадает все тайны Михаила Саакашвили по анализу кала.
    http://blogs.korrespondent.net/journalists/babachok/4382

• Подобається Подобається x 8
  15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

нагадує мені промивання мізків на останніх президентських виборах...
    по каналу я+я -- який ющенко негідник, по унтер-каналу -- який янукович, ну, просто золото, хоч до рани прикладай....

• Подобається Подобається x 3
  16. kertis

kertis миється в бані

Украинский пикет и кровавый медвед
    Вчера, 19:49
    Сегодня, 11 августа, под стенами посольства Российской Федерации в Киеве прошла общественная акция против вооруженных действий России на Кавказе. Активисты столичных общественных организаций и другие неравнодушные граждане с грузинскими флагами в руках провели короткий митинг под лозунгами «STOP русскому фашизму» и «Оккупанты – прочь из Грузии». Фотографировала Наталья Кравчук, журнал Корреспондент.

Остальные 23 фотографии.

17. Степаныч

Покладіть руку на серце і скажіть відверто: Ви відчували в часи СРСР, що проживаєте на окупованій території? У Вас були менші можливості порівнянно з жителями РРСФР здобути освіту, зробити кар"єру? Вам менше платили за роботу? Ну і т.д.

Я вже відповідав раніше. Є законодавство України. Громадянин України не може бути одночасно громадяном іншої країни. Я не знаю, як це робиться юридично, але за логікою якщо став громадянином іншої країни, українського громадянства повинні позбавляти автоматично. З усіма витікаючими наслідками. Тому я не розумію, яка тут взагалі може бути проблема і навіщо задавати питання?

Додано через 1 хвилину
    Так. І факти це підтверджують.

18. oligor

oligor New Member

Росія (Путін) давно провокувала конфлікт,а Саакашвілі попався.
    Не бачу позитиву в цьому для Росії,вона залишиться на тих позиціях,
    що й до конфлікту ,а імідж гірший, росіянам за її межами не позаздриш,
    і з чорноморським флотом буде ой,як більше проблем.

19. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Аксакале, спочатку прочитайте те що надруковано у законах. В українських законах, не тільки у росіїських. Офіційно не можна бути одночасно громадянином України та Росії і кожен, хто хоче змінити громадянство мусить звертатися до офіційних органів влади з проханням позбавити його від громадянства та отримати папір що він звертався і вже більше не громадянин. Цей папір треба пред’явити у пакеті документів для отримання громадянства чи Росії чи України. Офіційний папір, Аксакалє, ви мене чуєте? Як ви це собі уявляєте, що вся Донеччина чи Крим отримала офіційні папери що у них немає громадянства України та залишила це у таємниці від влади України? Якщо таке трапилося, то треба звільнити усіх хто за це відповідає та порушив законодавство України. Чи ви скажете що я знову помилився і все по іншому?

ps. Якщо українські політичні діячі хочуть сказати щось таке, щоб їх електорат полюбив, то вони і говорять такі дурниці, бо мало людей знають законодавство своєї країни, вони і вірять такім реченням...

20. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Свят, свят, свят...
    А що ж наробив цей ірод згідно легенди русскіх міфотворців?!
    Та елементароно! Ліліпутіна ж ніхто після його пріступлєній на лобному місці не спалив, попередньо четвертувавши. То чому хтось на святого Міхаіла має наїжджати?!

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)