Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Стосовно країн, які підтримали Грузію:
    http://korrespondent.net/world/550730

2. zenyk

zenyk Well-Known Member

Війну припинити треба. Тут я з Вами погоджуюсь. Але припиняти війну можна різними способами:
    - шляхом мирної домовленості,
    - чи шляхом перемоги когось над кимось,
    - чи шляхом виставлення ультиматума про припинення воєнних дій і складення одним із супротивників зброї.

Ви який варіант припинення мали наувазі?

п.с. а Грузія має такі ж права на Пд.Осетію як чоловік на жінку - тому має право вимагати виконання "подружніх обов'язків" ;)

Додано через 3 хвилини
    то Ви хочете сказати, що раз вдалось США такий злочин вчинити , то давайте дамо таку можливість вчиняти злочини і РФ?

• Подобається Подобається x 1
  3. S_Fighter

Ви не зовсім правильно зрозуміли. Росія в особі Чурікова обурена через те, що Білорусь(!) її не підтримує.

4. bora

bora Well-Known Member

Цим кроком вони не підтримали Грузію - це такий собі пакт перемир"я. Відношення до війни, а не її сторін.

5. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

що ви дурне мелете?
    рішення про такі дії приймає головнокомандуючий
    вона - головнокомандуючий?
    світ може тільки вимагати припинення вогню
    а що можна зробити? зброєю помагати не можна, бо буде світова війна
    тут тяжко щось мудре зробити, щоб Росія вступилася з території Грузії

• Подобається Подобається x 3
  6. bora

bora Well-Known Member

Я думаю, що правильно зрозуміла) Людський фактор цікава річ, навіть при жорстко централізованому управлінні. Дуже багато посадовців "думають", що знають, що краще робити чи говорити. Мала роботу - розгрібати наслідки таких заяв дуже часто)

7. S_Fighter

Та суть не тому, що Росія обурена, а в тому, що Білорусь дотепер не висловила їй своєї підтримки!

8. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Якщо розмова їде про миротворців, то вони перебували там на законних підставах. Тут вже хтось згадав про якісь там договір керівників СНД. Якщо я не помиляюсь, то підпис України там теж є і Грузії також. Якщо скористуватися вашим прикладом, то було б дуже цікаво, якщо міліціонери, які залишились на ніч, охороняти спокій у сім’ї де чоловік б’є жінку та ледве не вбив її минулого дня, коли їх закликали сусіди, спокійно б дивились на те, як він пішов до неї зі зброєю й не намагались зупинити його та роззброїти. Це вже потім буде питання чи можна було їм користуватися зброєю чи ні, чи можна було стріляти у нього чи ні.

9. bora

bora Well-Known Member

бо вболіваю за жертви серед мирного наслення. будь-якої країни.

Слииизько... Мало яка країна, що по відношенню до слабшої ще нафантазує. Мова ж була про те, що це дуууже різні країни. Як на мене розв"язання може бути - автономія у складі Грузії. Бо! Висловлюючись у Вашій манері - навіть чоловік не може змушувати дружину до "подружніх обов"язків" якщо вона - проти.

10. zenyk

zenyk Well-Known Member

але вся прикрість в тому, шо той міліціонер не захищає жінку, а пішов до квартири чоловіка - і руйнує її!!! навіщо?

п.с. зазвичай прийнято евакуйовувати своїх громадян із зони конфлікту (що і роблять зараз всі порядні країни, в тому числі і Україна), а не вводити туда свої війська і бомбити всіх підряд недивлячись на громадянство і національність!!!

11. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://korrespondent.net/ukraine/events/551671

12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

РокИ, рокИ...:)

13. zenyk

zenyk Well-Known Member

так! автономія - саме те, що і пропонує Грузія. А РФ - вимагає при цьому "подружніх прав" на Пд.Осетію і хоче бути третьою "в ліжку"!!! Ось через це якраз і конфлікт!!!

14. bora

bora Well-Known Member

Білорусь боїцця..Хто вона в планетарному масштабі) А мо це просто виважена політика - не лізти де не просють.

+1, Якщо П.Осетія частина Грузії, то вона в першу чергу і мала б їх попередити про евакуацію. нє?;)

15. andi

andi Well-Known Member

цікаво, а хто ж ці питання вирішуватиме?

складна ситуація, на мою думку, зараз і у Грузії, і в України
    світ вже не буде таким, як тиждень тому...
    дійсно шкода Грузію, з тієї точки зору, що ми побачили: насправді ніякої підтримки вона не отримає, як і Україна у випадку якихось неприємностей з Росією.
    Бо: Європа (крім півночі) міцно сидить на гачку газової труби, Прибалтика і Україна - в тому числі. Америці - не до того - у них вибори (як тут вже згадували).
    одним словом, світ не відзначається безпекою, радше навпаки.
    І правдиво визнати, свій вклад у це внесла не лише Росія в Грузії, а й Америка в Іраку і т.д. ....

16. zenyk

zenyk Well-Known Member

та вона в регіональному маштабі вже ніхто.....вона "боїцця" не світової спільноти, а саме - РФ. Тому, небажаючи сказати шось негідне і неправдиве - не може сказати нічого на підтримку РФ, а боячись помсти РФ - боїться сказати правдиво проти дій РФ

17. bora

bora Well-Known Member

Ми зара договоримося:) З моєї точки зору - мала б жінка вирішувати зі скількома їй спати:)

18. S_Fighter

Та забудьте вже того посла.
    Білорусь ДОТЕПЕР НЕ ВИСЛОВИЛА своєї офіційної позиції по ситуації в Південній Осетії. З усього світу підтримали Росію, наскільки я знаю, тільки Куба. І все...

19. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Я хочу сказати, що у цьому випадку у кожної країни є свої інтереси, у України також, хоч би Кравчук і не говорів про те, що їх у України немає. І коли сьогодні будь-яка країна говорить про те, як вона ставиться до цього питання, то у першу чергу говорить політика. И якщо сьогодні вони проти, то вони проти Росії. Україна також. У другому випадку вони б теж говорили про ПО як колись про Чечню.

20. bora

bora Well-Known Member

Просто Ваша здогадка, як і мої щодо неї

а де твій аватар? :)