Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Франція
    Німеччина
    Естонія
    Латвія

• Подобається Подобається x 4
  2. andi

andi Well-Known Member

ні, в принципі - ні... проте населення з Російськими паспортами на українській землі має поважати суверенітет України, її цілісність та український народ - вони ж уже "гості" в такому випадку!!!

• Подобається Подобається x 7
  3. bora

bora Well-Known Member

Звісно припускала.. це виглядало б логічно, куди правду подівати. Те що з паспортами там відбувається наштовхувало на цю думку. Проте цією логікою скористалась Грузія, щоб відкрити вогонь. І після вчорашнього інтерв"ю з Бурджанадзе, сумнівів, що це була таки їх ініціатива - в мене не виникає. Ато повірте - що тоді вони б з задоволенням про цю провокацію розповіли, а замість того п.Ніно кілька разів уникала питань журналістів про якісь провокації з боку ПО.

4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А влада РФ повторюватиме мантру "Косово, Косово!".

Додано через 2 хвилини
    Саме це є за що дорікати Саакашвили: не мав права ві як Президент давати волю гарячій грузинській крови! Але - якщо б Ви щось сказали чужому чоловікові, а він Вас за це згвалтував (а не просто відповів чи хоча б ляпаса дав), щоб Ви казали?

5. S_Fighter

Це або туристи, або іммігранти. Права голосу не мають на державотворчі процеси не впливають.
    Ті хто виступають проти суверенітету чи соборності України - вороги України. Їх діяльність підлягає нейтралізації. А у якій формі їх нейтралізують - питання компетенції держави Україна.
    Он в Чечні воювали і єгиптяни і араби і йорданці. І що Росія з ними панькалася?

6. bora

bora Well-Known Member

А я вже думала, що цього не чують. Тоді даруйте.
    Просто я за підтримку миру. а не держави, яка таки не втрималась і проявила агресію.

• Подобається Подобається x 1
  7. kertis

kertis миється в бані

Шо-шо? Я с вами говорю па Одесски. Или вам повилазило?

вы нескромный однако... вы себя к таковым относите.

Поговорим об этом отдельно, в отдельной теме. Создадите? Или комплексы не позволят?

8. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

Ніно Бурджанадзе правильно все відповідала
    під час війни НЕ час критикувати дії свого президента і з'ясовувати хто кого спровокував
    після війни буде час ставити такі питання, зрештою логічно що опозиція має іншу думку ніж влада
    а під час знищення Росією Грузіїї вона як грузинка має думати тільки про те як це припинити

п.с. підозрюю в нас почали би котити бочку одне на одного і на весь світ з'ясовувати хто неправий а хто завжди дбає про інтереси народу

• Подобається Подобається x 3
  9. andi

andi Well-Known Member

ох... і смішно :) і грішно :sad:себто сумно...
    а це вже просто сумно :sad:

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ви не чули про агресію ще до початку війни? про російські літаки, про обстріл?

11. bora

bora Well-Known Member

Хм..набираємо у гуглі слова Естонія+Росія, Франція+Росія (умовно) і самі читаємо причини чому їм зручно протистояти Росії. Причини в кого давні, в кого не дуже. Я не можу назвати це демократією..інтереси, сфери впливу, розподіл ресурсів і т.д.
    До речі, Німеччина..Ви впевнені? Давайте зачекаємо візиту Меркель.. Щось мені підсказує, що вона буде на іншому боці.

12. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Який жах! А коли вони усе розпочинали - де вона була?

13. bora

bora Well-Known Member

Я рахую життя..Літаки це серйозно..але мирні жителі третьої країни цього конфлікту не мають за це розраховуватися.

Додано через 3 хвилини
    Не можу щось провести паралелі... Певно, що пручалася б для початку:) А потім подала б заяву у міліцію. Мені здається приклад некоректний і не показовий.

14. zenyk

zenyk Well-Known Member

ну так от: Грузія зараз пручається, намагається не втратити честі/Пд.Осетії. А вже після того як сама нічого не зможе - буде звертатись до міжнародної спільноти з проханням покарати кривдника!
    ...хіба би кривдник мав законні права на ґвалт Грузії... ;)

• Подобається Подобається x 2
  15. andi

andi Well-Known Member

по аналогії - міліція недієздатна якась, тіпа "корумпована"...

а тим часом інформаційна війна триває:
    Росія заявляє, що її війська не заходили на територію Грузії
    Російські війська на територію Грузії (за винятком Південної Осетії й Абхазії) не заходили, заявили в Генштабі ВР РФ.

16. bora

bora Well-Known Member

Тоді це виглядає з її боку на істеричне вихоплювання кулемету і розстріл всіх оточуючих. Я все одно відмовляюсь це розуміти. Бо за Вашою логікою вона б мала обстрілювати російську армію на території Росії, а не Цхинвалі.

17. zenyk

zenyk Well-Known Member

тоді тре заміж проситись! :D :D :D

Додано через 50 секунд
    то Ви вважаєте, що кривдник Грузії таки Росія?...

18. S_Fighter

А як Вам це:
    http://korrespondent.net/russia/551740

19. bora

bora Well-Known Member

То я - грузія..ага. ну я б на їх місті оголосила евакуацію мирного населення Цхинвалі, а тоді вже стрілялась. Ато забули щось зовсім про мирних людей в своїх розборках.

Додано через 51 секунду
    Так.
    А кривдник ПО - Грузія.
    І у будь якому разі - війну треба припинити, хто б винним не був.

Додано через 3 хвилини
    Не виключено, що Суріков отримає за це по шапці:) Я знаю як деякі керівники проявляють часом ініціативу без поняття зеленого, що відбувається.
    Сподіваюсь це буде крапкою війні..дуже сподіваюсь.

• Подобається Подобається x 1
  20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Як і у випадку інших країн, яки були у східної Європі, в Україні, особливо у західної її частині, та у Польщі наприклад, не можна уявити собі щоб ворогом був хтось інший ніж Росія. Навпаки, можна уявити собі що США, які вже зруйнували деякі країни у боротьбі з терористичною небезпекою роблять усе тільки з метою досягнути демократії. Але нагадаю, що коли тут говорять про те, що Росія зробила щось провокаційне для Грузії, то США колись зробили усе що могли щоб розпочати війну з Іраком. І тільки сьогодні ми можемо дізнатися що не було ніякої озброєння там і не треба було воювати. Але за вовка сьогодні – російський ведмідь, «дядя Сем» справ немає, країнам Європі це теж не цікаве. Щось можна сказати: Сумно, що мешканці країн й досі вважають, що є якісь країни, що роблять усе для всіх і нічого для себе. =)

а де твій аватар? :)