Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. Salata

Salata Well-Known Member

Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Население Ю. Осетии после геноцида 1989-1992 г.г. потеряло несколько тысяч убитыми и десятки тысяч как беженцев.
    То количество техники, которое Вы назвали не может обслуживаться таким количеством людей, включая женщин, детей и стариков.
    Танк сам по себе, даже с экипажем, требует базы, техников и поддержки другими родами войск, так же как орудия.
    Если на то пошло, то где подбитые осетинские танки? Кроме разрушенных домов и убитых людей ничего пока неизвестно.

2. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

Не потрібно вже так "утрірувати". Є і в Росії, як і в кожній країні, свої позитиви і негативи.
    Але імперська суть рос влади, наглість і цинізм у своїх діях, постійне вмішування в чиїсь інтереси - це так глибоко засіло в російську сутність, що в кінці-кінців вони і самі повірили в свою виключну сутність, непогрішимість.
    Я ніяк не розумію, як рот відкривається людям виправдовувати це вторгнення в справи сусідської країни, як і будь-яку війну?
    Я не розумію, як можна виправдовувати смерті російських солдат? Заради чого? Заради осетинів? Смішно.
    Ні! Люди мруть заради кримінальних оборудок русско-оссетінской власті.
    Весь світ старається зупинити Росію, яка так ввійшла в роль "миротворця", що нічого і не чує і "мочить всіх в сортірах".
    Це - страшно! Я вірю, що Бог є справедливий і ця диявольська поведінка "російской верхушкі" буде наказана і мир і спокій прийде i до російського народу і до всієї світової спільноти, що просто в ШОЦІ і затамила подих! Бо боїться монстра.

• Подобається Подобається x 2
  3. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Дякуємо за дапомогу. Якщо буде стихійне лихо в Росії, я віддам останню сорочку на допомогу, сам поїду допомагати. Це стихія! А не людське безумство! Також окажу посильну допомогу грузинам, абхазцям, осетинам (цивільному населенню а не військовим. Вони знали на що йдуть). Але це не значить, що я повинен закрити очі на те, що робить Російська влада.

• Подобається Подобається x 5
  4. bora

bora Well-Known Member

При чім тут.... В порядку продовження оффтопу - у Львові у 70-х теж Базарна на Варшавську ходила і т.д. Батьки мої добре це пам"ятають.

5. рівнянин

А Ви можете відрізнити грузинський Т-72 від осетинського чи російського. тим паче, що по телевізору показують вщет згорівший каркас. Я, наприклад, не можу. А ось Су-32 в небі над Грузією розпізнати дуже легко.

6. Salata

Salata Well-Known Member

Каркас не каркас, а направление движения танка проще задокументировать, чем автомобиля. Насчет самолетов: есть сведения, что один из "грузинских" пилотов понимает по-английски, по-русски и по-грузински не понимает.

7. рівнянин

Есть сведения, что Россия введет в Осетию отдельный чукотский батальен с новым секретным оружием: 7-и ствольный чукотский гарпун в трехпарной оленьей упряжке. Правда для этого нужен мороз -40. Но в конце августа гидрометцентр обещал...). на что Грузия запросила в Турции эскадрон мамлюков летучих. БЛИН!
    Вибачте! Я вірю фактам а не СВЄДЕНІЯМ!

• Подобається Подобається x 1
  8. andi

andi Well-Known Member

підтримую! Мені дуже прикро і шкода не лише мешканців Горі (що на фото), але й усіх осетинів, які переживають жахливу війну, та в більшості змушені були покинути рідні місця.
    Шкода загиблих "миротворців" та їхні родини... прикро за злість і ненависть, за прокльони і біль...

Та навіть те, що Грузія де-факто розпочала наступ в ніч на п'ятницю, БЕЗ історично-анатомічного аналізу стосунків та взаємовідносин народів, мене не переконає в тому, що Росія в даному випадку права. Для мене Росія - в сенсі армії (та відповідно - Головнокомандуючих) - "оборзєла!" вже зовсім... ІМХО

Додано через 44 секунди
    і що? :)

9. рівнянин

А взагалі панове це повний провал дипломатії як Росії так і Грузії. Коли не можуть домовитись дипломати, починають розмовляти військові. Цю аксиому ще ніхто не відмінив. Рівень довіри як до Росії так і до Грузії значно впав. Росія зрозуміло, клінічний випадок. А ось Саакашвілі я надіявся розумніший.Але що тут казати...У нас на Україні не краще становище.
    Але все таки....Чому Росії і Грузії щастить на президентів?

10. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Сижу и думаю, а когда сбудется мечта "галичан", что про Москву и нуклеарную бомбу ?

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Угу. А вояки УПА свого часу гинули заради оборудок своїх керманичів. Так, виходить? Чи Україна мала і має право відстоювати свої права на життя, а П.Осетія таких прав не має???

Додано через 2 хвилини
    До речі, не скажете, в якому напрямі вони покидають рідні місця? У Грузію?

Додано через 3 хвилини
    Шо да, то да.

12. ODIN

ODIN Well-Known Member

Почитал тут много понаписанного, много просто обычной ненависти к русским, не взирая на трагедию осетинского народа, чтобы русские не делали заранее уже ясна позиция... много информации предоставлено из обоюдной информационной войны... слишком даже много...

Нужно просто спросить у оставшихся в живых людей в разрушенном Цхинвали из Южной Осетии кто их убивает и как, а кто хоть и опаздал (иначе бы сёла и город не были бы разрушены) но всё же пришёл на помощь и встал на защиту... и куда люди эвакуируются...
    Всё... если Вы будете говорить что эти люди подкуплены то добавить мне нечего.
    Никто не спорит что у России есть интересы в том регионе, но они сейчас не на первом (далеко) месте, сейчас Россия пытается отвести войска Грузии из зоны ответсвенности России, согласно договора, сказать просто что это нужно России нужно иметь простую ненависть и не хотеть совсем думать, России совершенно не надо посылать умирать своих солдат, портить отношения с западом, ставить под сомнения олимпийских Игр в Сочи, в курортной зоне кавказа создавать чрезвычайное положение... головой советую некоторым подумать, и поменьше изливать слюны, это не красиво выглядит в форуме...

• Подобається Подобається x 1
  13. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

14. рівнянин

Вооо! Все вірно! Війна в Чечні на скільки років затянулась? А Чечня була ізольвана від всьго світу і доправити туди озброєння було проблематично. Про Грузію цього не скажеш. І тому війна може бути дуже затяжною. В такому разі не бачити росії Олімпійських Ігор як своїх вух.

• Подобається Подобається x 3
  15. ODIN

ODIN Well-Known Member

к первой провокационной написанной с одной ошибкой в одном слове картинке можно добавить, что если чего сильно хочешь то получишь... лучше хотеть мира.... видимо автор хочет войны раз у него через творчество пробивается
    кстати что за сайт с громким названием дурдом в Украине?

16. Samojlovu4

Ізвєніцьє: падазрєваю, ета нє на вашем язикє напісана...[​IMG]

• Подобається Подобається x 7
  17. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Це все вже було, це все вже проходили
    http://karty.narod.ru/claim/sudet/sudet.html
    Росія розігрує як по нотах старий сценарій.
    А фраза Медвєдева про те що "Россия проводит операцию по принуждению Грузии к миру " та ще й на Грузинскій території взагалі шедевральна.

18. рівнянин

РАША, ГЕЙ і ХАМ ! ! !

19. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А что?Ума то не хватило по украински написать???:ireful1:
    Уже совсем ониметчились????:ireful1:

20. Samojlovu4

Ну как же, милчеловек?! А задоринка-то?!
    Без задоринки, милок, поди совсем скушная на свете жисть пойдет, это стало-быть дело известное...

а де твій аватар? :)