Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

дуже цікаво...
    а якщо в африці представники одного племені їдять представників іншого під час війни, то це причина приїхати туди "рускім цивілізаторам" і загнати одних і других до сибіру?...
    до речі, ви знаєте, за що чаушеску так ненавиділи в румунії?..
    бо відсилав румунок до одного африканського царька-канібала, і нічого, "кремлівська цівілізація" не протестувала...

щодо "потенційних зрадників"....
    вам подобається сталін?
    його влада?

• Подобається Подобається x 2
  2. Salata

Salata Well-Known Member

А как обычно действуют если в СВОЕМ городе 15 человек с автоматами удерживают квартиру, в которой, возможно, находятся ни в чем ни повинные жильцы?
    Просто чиновник выписывает этих жильцов по требованию террористов и прописывает туда террористов и идет домой молиться, чтобы все остались живы?
    ОМОН без бомбардировок платил за каждый дом жизнями солдат, тоже российских граждан. Только спасти не удалось тех "стариков и детей".

Додано через 3 хвилини
    Пупер, Вы посмотрите сколько в Африке католиков и мусульман, а потом сколько там православных, чтобы понять кто там был "цивилизатором".
    Заодно почитайте в каком году русские принимали студентов из Африки, а в каком - страна "боровшаяся против рабства". Как дети, чесслово.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

до того, що ні Чечня, ні Осетія не є Росія.

4. duncan

[​IMG] не люблять люди образні метафори.....
    якого фіга?...
    хто дав право росіянам (кремлю) вважати що це правильно, а це ні?

5. Salata

Salata Well-Known Member

Там на Кавказе ничего нет правильного сейчас. Но ООН уполномочила РФ поддерживать в Ю.Осетии мир, как и Грузию, между прочим. Грузия его нарушила. Россия сделала то, что должна была - помешала уничтожению осетин. Или Вам только ковровые бомбардировки подходят для "поддержания мира"?

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Шось теє... недопойняв. Хто закачував, хто розкрадав, до чого тут війна, а головне - звідки інфа?
    Республика - не квартира. А воюющих против России и их поддерживающих было большинства в Чечне. Иначе их бы быстро приструнили.

Представте: огромная российская армия, омоны-собры, спецы... И кто им тогда противостоял? И почему они, спецы, их не смогли победить?

Додано через 2 хвилиниМиху!
    А хто таке стверджує? Стверджується, що Осетія не є Грузія. І при цьому хоче бути в складі Росії. А Грузія намагається силовими методами її втримати. А Чечня - у складі Росії, безперечно.

7. Salata

Salata Well-Known Member

Мих, я желаю Украине независимости и процветания. Но если украинцы будут слишком долго твердить, что Чечня - не Россия, им прийдется задуматься, что Крым завоеван Россией примерно в то же время, что и Чечня. Так что если верить Вам, то Крым это Крымское ханство, никогда исторически не бывшее Украиной. Думайте, что говорите.

8. duncan

в ду*у "оон"...
    такі самі популісти, як і всі решта...
    "не можна", "не можна", "а, вже ввели війська?", "не бажано", "не бажано", "а, населення вже не відстрілюється?", "ну, це було возз'єднання, ліпше було зробити інакше, але сталося як сталося"....
    стоп, яких осетин?...
    хіба росія не казала, що вона типу "освобождаєт расіян"?...
    мені підходить, коли ніхто не нав'язує свою "дружбу споконвічну" і не намагається мене вчити, як мені жити....
    ато нині їм не подобається, що я розмовляю на "південно-східному діалекті", потім те, що не ходжу у "рускую православную церкофь", що не плачу від замилування, коли говорять про "папу нації", а завтра?.....
    що я живу?..
    живу на їх "ісконно рускіх" землях?...

Додано через 50 секунд
    а ви поцікавтеся...
    особливо раджу почитати "єж"...
    там багато про гроші сказано...

9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Не подобається цей термин (до речі, загальновживаний), хай буде більш науковий: 25-й кадр чи НЛП.

Додано через 41 секунду
    Мдя...

10. Salata

Salata Well-Known Member

Степаныч, у нас в Симферополе в "старом городе" (район) большинство - наркоманы. Если они начнут убивать меньшинство, государство им обязано не мешать?
    "Свобода" ни есть оправданием ни для чего. Это вобще миф. Хотели чеченцы государство - вот и строили бы государство, а они почему-то убивали людей. Как заметил Пупер про людоедов, это тоже государство, только граждане России, которых уничтожали, так не считали.

Они, повторяю, не ожидали такого. В СССР такое было невозможно, там у населения не было оружия, там не было таких массовых убийств по национальному признаку. Не было у милиции тогда способов решать такие задачи. Кстати, тогда был только ОМОН. Которого, кстати, тоже еще в 1985 не было.

Додано через 9 хвилин
    Пупер, нравится это Вам или нет, существуют международные договоры для действия в таких ситуациях. И специально для тех, кто не знал, зачитывать их с экрана никто не собирается. А погибшие в первые часы обстрела войсками Грузии Ю. Осети российские миротворцы - это граждане РФ, если Вас это не слишком огорчает. Даже если "не заметить" других граждан РФ в Ю. Осетии. О них и сообщили для тех, кто случайно забыл.

11. nata-k

nata-k Well-Known Member

Не люблю я любительських роздумів про чужі долі......

Я дуже співчуваю грузинському народові!
    Але от згадавши останні події у Грузії, приходить думка, що не було б цієї війни, якби внутрішня політика Грузії була іншою. Саакашвілі у чомусь дуже помилився. І я в більшій мірі хвилююсь про це в контексті України... На фоні нашого внутрішнього розколу може бути всяке. І я бачу, що до цього вже готують російське суспільство. А чи вистачить мудрості нашим чільникам????

• Подобається Подобається x 1
  12. duncan

даруйте, але я ніколи не чув, щоб миротворці когось бомбили...
    подобається це комусь, чи ні...

• Подобається Подобається x 5
  13. Salata

Salata Well-Known Member

Да, от Вас до Югославии далековато, вполне можно было не услышать...

14. nata-k

nata-k Well-Known Member

Согласна. И что, Вы считаете, это оправдывает деятельность России в Грузии? Так и должно быть?

15. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

1. Якщо там в уряді в основному пензюки та пермяки, то може й гірше знають.
    2. Політики визначаються тим, що кажуть не те що є, а те що треба.
    3. Відносини осетин з грузинами завжди були неодноманітні. На одному полюсі - змішані шлюби з таким коханням! На другому - підкреслювання на кожному кроці, де треба і не треба: я, мовляв, осетинка, не грузинка (по носу і т.д. і не відризнити, давнє сусідство ;) ) Між ними були ще такі (треба відмитити), що зверталися до Москви з проханням зробити цілорічний тунель між двома Осетіями і об"єднати в одну ОРСР, але тоді Москві це геть не було потрібно!

P.S. Оля добре відповіла. Я звернув увагу на вислів Дугіна: "Вот где остановят – дотуда надо и доходить." Висновок один - зупиняти треба чим раніше тим краще!

• Подобається Подобається x 6
  16. Salata

Salata Well-Known Member

Предложите свой способ, только не забудьте, про ответственность со стороны России за поддержание мира в регионе и что у Вас на любые действия 1 день, потому что 70 тысяч населения - это мало, А армия из 3 тыс. быстро заканчивается.

И еще по поводу бомбежек в Гори: Там разбомбили военный объект. Дома на фотографиях явно не являются разбомбленными, воронок поблизости нет. Есть сведения, что дома пострадали от взрыва боеприпасов, оставленных на базе. Кто сомневается, что на военных базах есть дома и гражданские - фото военных баз других государств можно найти в интернете.

17. duncan

ми зара говоримо про грузію, чи плавно перекладаємо вину росії на америку?..
    що, "от, подивіться, вони анітрохи не ліпші"...

Додано через 1 хвилину
    не російські миротворці....

• Подобається Подобається x 3
  18. Salata

Salata Well-Known Member

даруйте, але я ніколи не чув, щоб миротворці когось бомбили...

Да, которые в Югославии порядок навели, в Ираке и в Афганистане... Вы решите для себя, "лiпши чи не лiпши"...
    Лучшие миротворцы работают в лучшей зоне конфликтов - в интернете. Никаких жертв ни с одной стороны. А там, где стреляют, наши с Вами методы не катят.
    И, кстати, за 1 день никак не успеваете с таким способом. Пока на карте найдут... пока санкции получат...

19. duncan

ось!..
    дякую за таке гарне порівняння..... [​IMG]
    ви, салато, заплуталися....
    не тре плутати війська нато, сполучених штатів і миротворців....
    я розумію: для росіян це все одне і те саме, по собі судять....

то може все-таки пошукаєте нормальні джерела інформації, а не російські?
    бо скоро ви ще скажете, що на кавказі зара воюють натівські найманці проти осетин?...

і, до речі, росія так виступала, ну так виступала проти бомбардування сербії військами-"миротворцями" (ви ж їх назвали миротворцями чомусь), виступала-виступала і заткалася....

всьо, полум'яний жирік вже не погрожує "ковбою"...

• Подобається Подобається x 3
  20. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Взагалі так рахує практично весь світ крім Росії. По-друге. Давайте абстрагуємось від назв Осетія, Грузія. Є дві територіальні одиниці А і Б, які межують одна на півночі з необмеженим військовим потенціалом, друга на півдні з не меньшим, якщо не більшим. Між ними починається військовий конфлікт. Питання. Хто виграє. Відповідь приходить сама по собі. Ніхто. Але наслідки будуть цілком протилежні. Територія А є невід'ємною частиною території Б. І тому введення військових сил іншої держави на територю А оцінюється як військове втручання в справи незалежної держави. ООН в цьому випадку не може допомогти так, як рада безпеки з її постійними членами вже давно не відповідає сучасному стану світу. Отже маємо безвихідь.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)