Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Вот, например, мнение о Дугине из России:

"Александр Гельевич Дугин родился в 1962 году. Как полагают некоторые богословы, в этом году родился Антихрист. Мистик Дугин, видимо, хотел стать Антихристом. А стал к 35-ти годам человеком # 2 в Национал-большевистской партии Эдуарда Лимонова.
    ...
    ".

Не, можно, конечно, при желании надергать высказывания "дугиных" и говорить о том, какая Россия сволочь. При желании многое можно.
    Не підкажете, де можна проголосувати "ЗА" підтримку Південної Осетії???

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

мені сподобалося ваш вислів, пані гелено: "за підтримку Грузії".. [​IMG]
    проголосував....
    не думаю, що це голосування має якийсь сенс....
    кількісно росіяни виграють...
    грузин всього 4,5 мільйони.....
    це не фантазія...
    це інформаційна війна...

Додано через 2 хвилини
    [​IMG] це ж очевидно....
    гран пардон, а підтримка південної осетії -- це що означає?.. [​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  3. Степаныч

Та повторюся:
    :)

Нє-є-є. Жириновський людина дуже розумна! Зрозумів, що такі клоуни подобаються народу, от і косить. А щодо "в Думі"... Здається, Задорнов сказав: "А народ так пошутил!":) Мені, наприклад, завжди його приємно дивитися. Як Галкіна, наприклад. До Жванєцкого не тягне, правда. Але звертати увагу на його маячню? "Благодарю покорно"(с).:)

4. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

та який сенс? але хай знають, що Грузія теж має підтримку
    воно то так, але брехати треба правдоподібно
    чи то я така наївна?

Додано через 2 хвилини
    там де пише "я підтримую Грузію"...

• Подобається Подобається x 2
  5. duncan

не можу погодитися з вашою думкою щодо жиріка...
    по-перше, жирік -- типовий сцикун...
    по-друге, він "появився на сцені" якраз в "межичас", напрошується висновок, що він ставленик, так само, як і комуністична та прогресивно-соціалістична партія -- були ставлениками другого\третього президента України (кучми)...
    по-третє, його поведінка -- це поведінка емоційно і психічно неврівноваженої людини (поправте мене, якщо ваш діагноз щодо жиріка відрізняється).. [​IMG]
    по-п'яте, на жаль, на жаль і ще раз на жаль, але росіянам справді подобаються блазні та блаженні....

мініофтоп: росіянам також подобаються "сильні лідери" і це найгірше, ліпше б подобалися тільки блазні та блаженні -- для народу було би ліпше, менше було би крові...

Додано через 1 хвилину
    це ви наївні...
    доктор геббельс у свій час сказав, що в найбільшу брехню люди швидше повірять...

6. Степаныч

Буквально те, що написане.
    У даному випадку моя позиція така. Влада Грузії використала свої збройні сили проти громадян своєї країни (з точки зору влади Грузії П.Осетія, це ж частина Грузії. Інша справа, що П.Осетія так не вважає.). Фактично це те саме, що влада Росії творила в Чечні. Тобто, це спроба силою поработити народ, який хоче жити по-своєму, а не так, як вважає влада Грузії. Це - злочинні дії грузинської влади. Усе, що сприяє перемозі народу П.Осетії у протистоянні з грузинською владою - повинне бути використане. У тому числі військова допомога Росії. Особливо зважаючи на те, що 90% населення П. Осетії є громадянами Росії.
    ЗІ. До речі, другий день питаю одне й те ж саме:
    1. Якщо у конфлікті влада Росії-Чечня ви підтримуєте Чечню, то чому в конфлікті влада Грузії-П.Осетія ви підтримуєте владу Грузії?
    2. Те, що 90% населення П.Осетії взяли собі російське громадянство невже не свідчить про волю і бажання цього населення?
    І ні однієї відповіді. Дивно, нє?

7. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну і повторюйтеся! Я й більше виправдовуватися не буду. Раз сказала, а більше не буду. А що Ви собі вифантазували - Ваша проблема!

п.с. Переклад смайликів в Мартіні попросіть.

• Подобається Подобається x 1
  8. Степаныч

А я згоден з Вами від "по-перше" по "по-п"яте".;) Але це не заперечує твердження, що він розумна людина.

Просто я знаю людину, яка певний час досить тісно спілкувалася з Жириновським. Жириновський в повсякденному житті і Жириновський так би мовити "при исполнении", це різні речі.

9. duncan

ні, я не можу сприйняти за відповідь...
    що це означає?...
    волю всім південним осетинам?...
    всю владу кокойті?...
    більше грошей кокойті?...
    дайош етніческіє чісткі в чістам відє?
    пашлі вон, падонкі, с асєтінскай землі, патамушто наш южний сасєд -- індійскій акіян?

Додано через 3 хвилини
    образно:

прошу сказати, а якщо в херсонській області голова держадмінстрації (їх придуркуваті журналісти називають губернаторами) отримуватиме гроші від зімбабве, озброїть 500 людей з власної охорони, повиганяє з області українців і ющенко пошле війська, щоб припинити таку діяльність, то це також буде "втручання у власні справи суверенної херсонщини"?...

• Подобається Подобається x 5
  10. Степаныч

Олю,
    та я ж там спайликів понаставив! Вибачте, я дійсно написав дурницю.
    Оцей варіант, що Ви написали. Ну не хочуть вони бути в складі Грузії! І ніколи не хотіли! Ну що тут поробиш? Мабуть, є причини. Їхнє право бути з тими, з ким хочуть. Особисто для мене тут навіть питання немає, не те що проблеми.

11. Гелена

ви праві
    в коментарях дехто дякує, що їм "відрили всю правду"
    аякже: бомби справжні, жертви - актори
    Раша рулить!
    в Осетії почалися якісь заворушення, влада Грузії наводила порядок
    зрештою може вони і неправі, але яким боком Росія мала право лізти в чужий монастир зі своїм уставом???

а дії Росії в "підтримку Пд. Осетії" - це типу "мы вас грабить не дадим - сами будем"
    що виграє Осетія? ввійде в склад РФ, яка перший ворог своїм громадянам?
    чи думаєте, що Росія визволить і дасть свободу?
    нас вже від фашистів визволили і самі сіли на шию на 70 років, нафіг таких "визволителів"

• Подобається Подобається x 9
  12. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Хтось читав пророцтва ? ) Нострадамус, Кейсі, Ванга ? Хочеться дещо перевірити ... при нагоді тре прогуглити ...

Ще має бути 2 війна ... в залежності як трактувати Чечню ...

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Ой, Степаничу, та не носіть про ЛФ те саме своє "І ні однієї відповіді. Дивно, нє?" ще й по інших форумах! Ви ж мужчина, а не баба базарна!

А на Ваше запитання може я Вам постараюся відповісти, хоч я і не політолог. Чечню я підтримую, бо вона сама хотіла від"єднатися, без чийогось підбурювання. Ніхто її проти Росії не підбурював і паспортів своїх завчасно не видавав.І нехай би собі й від"єднувалася. Чого ж Росія, маючи стільки неосвоєних земель, не дала Чечні від"єднатися? Нащо їй треба було стільки своїх же ж хлопців положити на цю безтолкову війну?
    А з Грузією інша справа. По-перше, що Грузія і так мала країна. То нащо їй ще свої землі віддавати не Осетії ( а то хіба сліпий не бачить), а Росії? А ще до всього, що наскільки вже я читала, то хотіла Грузія з Осетією той конфлікт по-мирному врегулювати, але ж де там? Осетинам сусідній дядько ( Росія) більшого понаобіцяв! Ну скажіть от так чесно: маючи вже досить тих горних хлопців з гарячою кров"ю, треба було ще Росії Осетії до повного щастя? Триста років ті осетини Росії потрібні! Те ж мені защітнічці обездолених! Краще би свій власний народ з "ніщети" тотальної витягували!

14. duncan

вибачте, а "ніколи" це відколи?...
    щось мені видається (я можу і помилятися), що це "ніколи" появилося саме тоді, коли кремль почав гроші закачувати туди....
    між іншим, на закарпатті також є "русинський рух" цікавого спрямування...
    п'ять балів!!!

• Подобається Подобається x 3
  15. Степаныч

Це Ви до чого написали? Невже Ви бачите тут паралелі?
    Гелено,
    ну не можна ж так поверхово! "Якісь заворушення"! Ну ознайомтеся хоча б трішки з історією цих "якихось заворушень"! До речі, а Ви особисто на боці Чечні чи влади Росії під час "Чеченсько-Російської війни"?
    Ви не вважаєте, що осетини мають право самим вирішувати свою долю? Для вас Росія - рафіноване зло, для них - ні. Чи ми з Вами будемо диктувати осетинам з ким їм бути?

16. Salata

Salata Well-Known Member

Степаныч, в Чечне убито множество нечеченцев и милиционеров к тому моменту как власти России догадались милиционеров вооружать. "Свобода" - это для тех, кто в интернете :)

17. Гелена

я на боці Чечні, могли би і не питати :)

18. Степаныч

Ну чому? Якщо на ЛФ відповіді не отримав, то може на "В-З" хтось відповість!:) Мені ж цікаво знати мотиви поведінки опонентів.
    Дякую! Позиція зрозуміла. Хоча, на мою думку, суперечить фактам.

19. duncan

гаразд, якщо не бажаєте образно, проведемо історичну паралель: курди..
    більша частина живе в туреччині, менша -- в іраку...
    коли почався рух за незалежність курдистану, хто його спонсорував, чому "соціалістичний", чому зі зіркою, не нагадаєте?.. [​IMG]
    для мене росія абсолютно не зло, навпаки, я вважаю, що більшість росіян анічим не відрізняютсья від нас, хіба якимись дрібними деталями...
    мова зара про кремль...

20. iso

iso Well-Known Member

Степа7нич пише:»У даному випадку моя позиція така…»

А у Дугіна позиція така
    http://www.zaxid.net/newsua/2008/8/11/95031/

а де твій аватар? :)