Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем alex, 8 сер 2008.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Чергова війна на Кавказі. Кому це вигідно.

Тіко після того, як Ви поповните лави громадян США! Для рівноваги.:)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

З паспортами - то взагалі хохма, яка не вяжеться і ні в які ворота не йде.

По-перше, дуже цікаво, як то так, що іноземна держава видала 90% населення іншої держави свої паспорти? Тут отримати паспорт іншої країни одному вкрай важко, а у них бери не хочу.
    По-друге, як вони з рос. паспортами вибирали президента Осетії? Чи осетини з своїми паспортами вибирали рос. президента?
    По-третє, цікаво, що у паспортах записано? Мається на увазі місце проживання. Виходить, що громадянин росії, з постійним місцем проживання за межами Росії....

Маразм повний.

• Подобається Подобається x 8
  3. Степаныч

ОК. В наступному потрібно у Вас питати, яку мені потрібно думку мати??? Адже може бути у громадянина України ли ше ОДНА думка! В часи СРСР теж так було. Втім, дякувати Богу Ви поки що не вимагаєте інакшемислячих до буцегарні запроторити. Поки що... А взагалі мені особисто чхати на Ваші погрози і погрози Вам подібних.

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви бачили погрози? Я просто реалії дуже прадоподібні написала. Хоча що тут говорити? Вам на все начхати, лиш би Росію вигородити! Ну, я живу в Америці, то часом її вигороджую, бо знаю її зі середини. А таких як Ви, то взагалі не розумію, що Ви робите в Україні, славлячи Росію і поливаючи брудом все, що зараз робиться в Україні.

• Подобається Подобається x 3
  5. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Поїсти?

6. Степаныч

http://news.bigmir.net/article/world/42835/

Ех, Самойлович, Самойлович... Може, Ви ще скажете, що осетини першими почали бойові дії?;)

7. Salata

Salata Well-Known Member

Patrick, где Вы таких слов понабрались? Не от москалей, точно.

Если Вы судите по себе: Вы большой, Вам все можно, то я думаю, что таких маленьких как я, выбивающих 45 из 50 тоже немало. Зачем? Если быть честным, то Вы не один сюда прибывайте, а с семьей. Подвалы, отсутствие воды и еды - пусть из достоверных источников Вам расскажут о вашем благоразумии...

8. S_Fighter

Як можна стати громадянином чужої країни, навіть там не проживаючи? Навіть привеличезному бажанні? Як? Яке право має та країна на ЧУЖІЙ території видавати своє громадянство? Навіть якщо там жителі зі шкіри лізуть за тим громадянством? Та нехай забирає до себе осетинів і робить їх громадянами!

• Подобається Подобається x 8
  9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Марно, козаче, зашчітнікі то питання благорозумно ігнорують.
    Воно через всю гілку сквозить, нормальної вмотивованої відповіді не знайдете...

• Подобається Подобається x 1
  10. Наше Літо

Наше Літо Active Member

вчора в новинах казали, що грузини збирались і за це їм може погрожувати дискваліфікацією http://new.champion.com.ua/olympic-games/489de12632467/

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

О!
    Класична ситуація: починаєцця гризня...
    Альо!
    Давайте по темі!

12. Степаныч

ШАНОВНА ОЛЮ І ІНШІ РОСІЄНЕНАВИСНИКИ!
    Це ж яку ненависть потрібно мати до сусідньої держави, яку самовпевненість, яке нахабство, щоб усіх, хто думає не так, як ви (ви - множина), вважати ворогами України??? Ви навіть не помічаєте своєї м"яко кажучи дивної позиції. Ви на боці Чечні (вірніше Ічкерії), вулиці називаєте іменем Дудаєва, засуджуєте владу Росії, яка НАВОДИЛА КОНСТИТУЦІЙНИЙ ПОРЯДОК У СВОЇЙ ДЕРЖАВІ (я теж засуджую за те, що влада не змогла навести цей конституційним порядок іншим шляхом і фактично вчинила злочини по відношенню до своїх громадян і цю владу потрібно притягати до суду, починаючи з Єльцина, і тому, що на моє переконання кожний народ має право жити так, як він хоче. Якщо більшість жителів Чеченської республіки хотіли вийти із складу Росії, - вони повинні мати таку можливість. Взагалі я проти звинувачень у сепаратизмі, хоча й усвідомлюю, що сепаратизм засуджується практично в усьому світі. Але то інша тема). І ви ж на стороні Грузії, яка вчиняє по відношенню до П. Осетії те ж саме, один в один, що й Росія по відношенню до Чечні!!!??? Де логіка, розум??? І це при тому, що приналежність П. Осетії до Грузії викликає серйозні питання.

І я вас прошу, не потрібно оцієї зверхності, повчання, звинувачень хрен знає в чому. Цим ви тільки викликаєте сумніви у вашому інтелекті, вихованості, це свідчить або про недостатність аргументів, або про невміння дискутувати по суті, а не переходити на особистості.

13. S_Fighter

А що не по темі?
    Громадянство - частина сценарію. Хто ініціатор? Раша. Тепер питання - кому вигідно? Як на мене відповідь очевидна.

Додано через 2 хвилини
    Є ще просто у мене наївна надія продовбати ту стіну нерозуміння...

14. Степаныч

Та це ж інша проблема. Я лише про те, що 90% жителів П. Осетії ХОЧУТЬ бути громадянами Росії. Тобто, це свідчить тільки про позицію людей. А те, що Ви пишете, - так, питання є. У даному випадку політика Росії ієзуїтська, ІМХО.

15. Samojlovu4

Я більше в тих питаннях нім. інфі довіряю... правдивіша і оперативніша...
    Писали вчора "Грецькі олімпійці залишаються в Пекіні".

Хотіли повертатися, але Саакашвілі попросив залишитися...

16. levandivka

Море там, де і знаходилося.
    За інфою, яку я "чув", мешканців попередили, що краще покинути небезпечну зону, а потім приступили до зачистки території, яка була джерелом військових конфліктів.
    Цілком стандартна поведінка.
    І громадяни Росії могли (і мали б різонько спакувати чемодани) і повертатися на свою Родіну (або визнати своє громадянство Грузії). Родіна ж - поселити своїх громадян, що тимчасово покинули Родіну.

17. S_Fighter

А знаєте чому? Тому що в іншому випадку Росія б стала набагато меншою територіально.

Додано через 3 хвилини
    О! Нарешті!

18. Степаныч

Левандівко,
    почитайте, потім продовжимо, ОК?:

"Начнем с того, что Южная Осетия никогда не входила в состав Грузии. Между Южной Осетией и Грузией нет ни одного договора, соглашения или другого документа, который бы доказывал вхождение Южной Осетии в состав грузинского государства. В 1922-1991 годах Южная Осетия была в составе СССР, ГССР в те годы была не независимым государством, а частью другого государства. Также следует отметить, что юридически безграмотно смещать понятия Грузия и ГССР, так как никогда в истории независимое грузинское государство не существовало в границах бывшей грузинской советской республики.

В последние дни в некоторых СМИ появились высказывания, что Южная Осетия в 17-м веке, якобы, входила в состав Грузии, но это лишь голословные утверждения. Факты говорят о другом. Южная Осетия вместе с Северной вошла в состав России по договору от 1774 года. В то время никакой Грузии не существовало, а существовали несколько самостоятельных грузинских царств (например, Картли-Кахетия и Имеретя), раздираемых междоусобицами, османскими и персидскими набегами. Грузия сама просилась в состав России, но до подписания даже Георгиевского трактата еще оставалось 9 лет, а до вхождения Грузии в состав России - целых 26!
    ..."
    http://ugo-osetia.ru/6.24/6.24-2.html

19. levandivka

Читати це? А чим оно відрізняється від Косомолійської "правди" чи ТАСС?
    Часу шкода.

• Подобається Подобається x 2
  20. Samojlovu4

О, то це росія і Осетія виявляється одно й то саме?! Принаймі з 1774 року. І було завжди так. Просвітління, дивні діла твої, Господи!

То чого я гризуся, що в нас між західняками і васточнимі, м"яко кажучи, маленьке легесеньке непорозуміння?! Русскі он все життя частину власного генетичного кровного народу "чорножопими чурками" називають...
    То не все ще так погано в нашому домі...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)