Через звірства правоохоронців у Врадіївці, у Львові пікетували обласну міліцію - Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем NewsBot, 28 чер 2013.

?

нападения на райотделы это:

1. гнев народа

7 голосів
    87,5%
  2. провокация оппозиции

0 голосів
    0,0%
  3. война против министра

0 голосів
    0,0%
  4. что-то еще

1 голосів
    12,5%
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Може, звичайно.

Але з тих часів нічого не змінилось. Якщо працює - однаково боїться, як я тоді.

А Ви мене уміляєте - ні слова осуду в сторону бандюків в формі, зате аналіз совісті штатського працівника - в повну силу. ) Багато про Вас говорить...

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Перш ніж ми перейдемо на розгляд моїх морально-етичних якостей, нагадаю, що Ви відповіли тільки на першу частину питання. Будьте ласкаві, дайте відповідь і на другу, -
    і чи варто було її трохи покопати, щоби "було незле"?
    Не перевертайте все догори дригом.
    1. Сказавши про те, що злочинці затримані і не уникнуть покарання, я висловив своє ставлення і поставив крапку. Чи гадаєте, якщо раз-у-раз повторювати мантру "мєнти-казли", то у гвалтівників кінці відсохнуть?
    2. Мені байдужа совість і штатського працівника, і совість будь-якого іншого працівника МВС. Совість ні зважити, ні поміряти не можливо. І її обговорення мене не цікавить.
    3. Вся розмова точиться через правомірність та доцільність штурму райвідділку. Ба більше того, Ви жалкуєте за тим, що він не вдався і натовп не зміг провести самосуду і розтерзати ВСІХ, хто знаходився всередині, мотивуючи це тим, що ВСІ бандити. І саме в цьому сенсі я намагаюсь Вам донести, що цей бунт - цілковите БЕЗГЛУЗДЯ!
    Можна протестувати, можна мітингувати, можна блокувати та перекривати. Це цілком в межах Закону. А от порушувати Закон не варто, бо тоді в чому ж різниця?

3. Un.Known

Це мені треба було Вам написати, перш ніж Ви перейшли на розгляд моїх через брак аргументів.
    Селянам? Це Ви до того, що і жінка б потерпіла? Не потерпіла б. Її б там просто не було. Ви зараз фантазуєте.
    Ну то про що далі говорити? Мені ні. Мені важливо, аби на тих посадах були люди совісні.
    :)

От воно що. Не намагайтесь. Я не вагаюсь, я переконана, що він мав сенс. Шкода, що не повісили на найближчій гілляці гвалтівників - повторюсь. А решті не настріляли по пицях наскільки це було можливо.

Крапка, кінець прийому.

• Подобається Подобається x 4
  4. VasMT

Аргумент один - самосуд натовпу - це той самий злочин. Все. Крапка.
    Нє, нє.
    Не треба зіскакувати.
    Розлючений натовп оточив райвідділ. Вийшов його начальник і щось буксував. Озлоблений натовп почав штурмувати будівлю. ВСІ, хто на той час знаходився в будівлі були заблоковані натовпом. Я задав питання, чи може в РВ МВС працювати 25-ти річна жінка із дитиною на руках? Може. Тобто вона одна із тих, хто забарикадувався в будівлі. За Вашими ж словами
    Відповідно, за Вашими ж словами здійснити самосуд над всіма, хто знаходився всередині
    За простою логікою Ви жалкуєте за тим, що ота жінка не отримала "щоби було незле" в кращому випадку, а в абсолюті, що її не повісили там же, бо вона "така сама", "одна із них" і теде...
    А яким курвіметром Ви будете її міряти? Яким нутроміром?
    А чи не правильніше буде, аби на посаді людина просто виконувала свою роботу. Не більше, ні менше...
    А-а-а...
    От бачите, декількагодинна розмова таки дала результат. Ви вже конкретизуєте, що це стосується тільки і виключно гвалтівників, а не всіх гамузом, як це було годиною раніше.
    І отій двадцятип"ятилітній Олі з дитиною на руках, яка працює секретаркою (прибиральницею, діловодом...) в тому райвідділку. "Щоби "було незле"...
    Кінець звязку.

• Подобається Подобається x 1
  5. Un.Known

Чергова фігня казкова. Тої жінки там не буде.
    А це Ви вже, пардон, брешете, бо про одного-другого я ще вчора писала.

Вам би хотілось, звісно, аби народ далі мовчав в тряпочку і вирішував все "мірним цивілізованим правовим путьом", але то все до пори, до часу.

• Подобається Подобається x 2
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

В нас нема такого поняття,як правосуддя і правозахист.
    Тому,що совок.

7. VasMT

Звісно. Це ж бо тільки Вам, із-за бугра ,як і Педрові та Компані, хотілось би приїхати на все готове. Коли тіла будуть закопані, шибениці спалені, а стіни відмиті...
    А я надивився вже... І наносився...
    Хоча осторонь не стоятиму...
    Сцукі винні. Нє, Романе?

8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

то всьо совок ... а незалежнанцы той цей во - святі ...

9. Romko

Совки.
    Саме совки.
    Потомки асвабадітєлєй.
    Це звичайна совєцька практика.

10. Romko

Люди з Врадіївки пішки йдуть до Києва на Майдан

11. Un.Known

Мда...
    З чого Ви взяли, що я хочу кудись їхати? Куди? Туди, де життя людини нічого не варте?

12. VasMT

Цікаво би було поглянути на ото шоу...

Ага. Тобто ще на одного націоналіста стало більше.
    Одне радує, що їм Україна не вперлась...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

угу, з ПР.

Надіюсь совість не замучить, начальник гвалтівників - міністр у відставку не піде. Пакращення вже сьогодні.

14. Romko

УКРАЇНЦЕМ можна бути і за кордоном.
    Так само,як і в Україні можна бути яничаром,українофобом і взагалі...совком...:bad:

15. VasMT

Професійним українцем.
    Я вже давно зрозумів, що всі т.з. закордонні українці подібні до замполітів в армії.
    Душа за все болить, але совість ні за що не відповідає.
    Мені в сотню разів ближчий свободівець, що живе поруч, аніж т.з. закордонний українець, який повчає і махає пальчиком "ай-яй-яй" із різних торонт.
    Хай будуть собі українцями, західноукраїнцями, справжньоукраїнцями, щироукраїнцями, носять вишиванки та чуби, їдять у сандей вареники та борщ, тільки хай сюде не пхаються із своїми повчаннями. Немає в них такого морального права.

16. Romko

У Вас,що лиже дупу смердячим комунякам,повторює бридотну,брехливу до краю совєцьку пропаганду і виправдовує гвалтівників,цього права взагалі нема.

Останнє редагування: 7 лип 2013
  17. Un.Known

Спробуйте його в мене забрати. :)

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

как забрать то чего нет?

19. VasMT

Є. Хоч зуби до пнів зітріть, але є і буде. Таке саме, як і у Вас.

Ви брехун.
    Щоранку сусідський собака гавка із-за паркану, коли я проходжу повз... Голосно гавка... Тільки вкусити не може... Баркан бо.

20. Un.Known

Ще один вирішуючий. )))

Вирішуйте, не зміниться ж нічого. )
    Ой, я розстроїлась. Я не є близькою ВасМТ. Біда чорна.

а де твій аватар? :)