Через звірства правоохоронців у Врадіївці, у Львові пікетували обласну міліцію - Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем NewsBot, 28 чер 2013.

?

нападения на райотделы это:

1. гнев народа

7 голосів
    87,5%
  2. провокация оппозиции

0 голосів
    0,0%
  3. война против министра

0 голосів
    0,0%
  4. что-то еще

1 голосів
    12,5%
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І добре б було. Бо ті, що забарикадувались - були проти народу, а значить такі самі.

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а кто писал про "одного-другого" ?

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У-гу...
    Всім кортить крові. Всім...
    І всі такі бійці, що дай дорогу...
    Ще бракує Педри сюди, і Нотоци. Ото був би повний комплект борців із режимом...

4. Un.Known

А нащо мені про це нагадувати? Я від своїх слів не відмовляюсь. ТАК би було справедливо по відношенню до гвалтівників. Якби попри те дістала решта "захисників народу" - було б незле.

Тільки все це теорія. На практиці б захисники просто постріляли селян.
    Ой ні.

Найбільше, чого я боюсь - громадянської війни. І Ви абсолютно неправі, якщо думаєте, що я кровожерна.

Але таким всипати - було б показово. Бо такі права на спокійне життя не мають.

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

І не тільки захисники. Так би вчини будь хто. І МНС-ники, і військові, і лікарі, і вчителі, і бариги на базарі. Інстинкти не можна відмінити заявою Олєжика чи Сєні.
    Доречі чуваки вже тут, як тут. Палатки, прапори, запальні виступи в мегафони, їті їх мать... Ніби тільки прокинулись.

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

Ви ПДР порушуєте? Може і Вас варто віддати на поталу натовпу. Ви ж бо теж МОЖЕТЕ бути вбивцею за кермом. Так, щоби "не зле" було...

6. Un.Known

Я - не працівник ДАІ, котрий би мав притримуватись виконання ПДР як ніхто інший і своєю недбалістю вже спричинив декілька смертей, залишившись непокараним, бо я чийсь там похресник. Мене за порушення зупиняють і карають на місці.

Порівнюєте непорівнюване.
    А я чомусь завжди думала, що в силові органи психічно сильніших беруть. Помилялась, значить...

7. VasMT

Ой... Я Вас прошу...
    То Ви намагаєтесь ВСІХ вирівняти під свою думку.
    Як там Вітя говорив про ніде і ніколи? Ото ж...
    Вас послухати, то у нас чверть мільйона гвалтівників, вбивць за кермом, катів та грабіжників. Бандитів, одним словом. То чого чекаєте? Вйо на Стрий. Я Вам покажу, де знаходиться міськвідділ, райвідділ, даїшники, податкова, МРЕВ, ДСО і пачпортний відділ. А я собі сємочок куплю, щоби цікавіше було дивитись на "акт справедливості"... :mocking:
    З понеділка почнемо?
    Нє?
    А чо?

8. yasam

yasam Well-Known Member

VasMT, слава Богу що старечий маразм мене минув.

9. VasMT

Йдіть, кладіть триповерхові коробки з піноблоку...

10. yasam

yasam Well-Known Member

Я тим не займаюся. Уважності у вас нуль.

11. Un.Known

Не просіть.

Я не захисник народу, котрий живе на гроші народу і змушений захищатись від народу.

Га-га.

Мені довелось працювати в стрийській міліції короткий час в дев’яностих - допомагала приводити в порядок документи Палінському В.В. Пригадуєте таке прізвище? А Оля Глухова - свекруха моєї молодшої сестри. А поверхом вище було СБУ (не знаю, де тепер), де працював однокласник. Надивилась-наслухалась, знаю.

Ті, що мали честь і совість, з міліції пішли давно.

• Подобається Подобається x 3
  12. VasMT

Безглузда розмова.
    Ви прекрасно розумієте, що не праві.
    Бо не всі, хто має виноград між ногами - гвалтівники, не всі, хто пішов з міліції - мають честь і совість, як не всі, хто має честь і совість пішов.
    Ясно одне. Злочинці затримані, відмазатись їм не вдасться, селяни побавились три дні в гавроша і розійшлись, а шакали на падло збіглось і вдосталь поласувало народними об"їдками.

13. Un.Known

Не треба мені чогось там приписувати.
    Бо не вкрав, не вбив, не підписав кривого свідчення? Досить того, що знав про це.

А з цим погоджуюсь. Рейтинг над усе.

14. VasMT

Так, так...

15. Un.Known

Так, так.

Тому я звідти й пішла.

• Подобається Подобається x 2
  16. VasMT

Я зрозумів.
    І як совість? Питання чисто риторичне...

17. Un.Known

Все нормально в мене з совістю.

До кого мала звернутись двадцятип’ятирічна жінка з дитиною на руках? В дев’яностих.

Чи Ви таке питання тільки жінкам задаєте? Спробуйте сорокарічному чоловіку з погонами полковника.

(А, то Ви просто через брак аргументів переходите на особистості. Звично. Дешево.)

• Подобається Подобається x 3
  18. VasMT

Не дешевше, аніж нарікти ВСІХ бандитами-гвалтівниками і жалкувати, що до них не дотяглися руки.
    Питання: чи може працювати в Врадіївському МВС двадцятип’ятирічна жінка з дитиною на руках і чи варто було її трохи покопати, щоби "було незле"?

19. yasam

yasam Well-Known Member

Просто нема слів. Ви бачите що ви пишете?

20. VasMT

А Ви спробуйте перечитати всю гілку, або хоча б дописи за останню добу, то тоді Вам відкриються очі на написане мною...

а де твій аватар? :)