Через звірства правоохоронців у Врадіївці, у Львові пікетували обласну міліцію - Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем NewsBot, 28 чер 2013.

?

нападения на райотделы это:

1. гнев народа

7 голосів
    87,5%
  2. провокация оппозиции

0 голосів
    0,0%
  3. война против министра

0 голосів
    0,0%
  4. что-то еще

1 голосів
    12,5%
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

До чого тут дитяча поліклініка?
    Вони ж не винні,що в Україні нема такого поняття,як медицина.
    І,хоч рецепти виписують,за якими я в Польщі купляю ліки.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Аго... Тобто у нас є таке поняття , як правосуддя і його правозахист. Але сцукі із Врадіївки, перевертні в пагонах - обітєль зла...
    Романе, бачите, як просто все стає на місце. Варто тільни трохи рухнУти мізками

3. Romko

Перепрошую,може це лікарі з моєї поліклініки звіряче побили і згвалтували оту дівчину?

4. VasMT

А Ви помстились тому коновалу, що поставив невірний діагноз Зоряні?

5. coolzak

coolzak Well-Known Member

Василю,який сенс вбивати поодинокого мента якщо завтра поставлять такого самого або гіршого.Тому палили відділок.Всіх треба розганяти.Якщо спробують посадити бунтівників ситуація може вибухнути.

• Подобається Подобається x 1
  6. Romko

Шуварська була лиш початком.
    Далі пішла система.
    Ота сама,мила Вашому серцю система невігластва,оковтирання,некомпетентності,брехні,взяток.
    Смердячої совдепівської системи.
    Бо таке ж було і за смердячого совдепу,коли закатували мою бабусю у 88-му,в 5-й кліній лікарні м.Львова.
    Може це Вас теж потішить.
    Вони просто її вбили.

---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

Василю,я просто ненавиджу совдеп.
    І все совєцьке.
    І ЗЛО -це все совєцьке.
    І всі,хто боролись проти цього ЗЛА - ГЕРОЇ.
    І ніякими доводами Ви мені не доведете протилежне.
    Хіба добра погода часом була.
    А так - то смердяче багно.
    І оці гвалтівники з Врадіївки - совдеп.
    Вони просто роблять те,що робили їх предки на окупованих територіях.

7. VasMT

Ви неправі.
    Поставлять таки іншого, але інший пам"ятатиме, що його попередник із відрізаним причандальом гниє на цвинтарі. І раз-другий подумає, перш ніж кудись своє причандалля пхати. А от купа цегли, піску і цементу чим винні? Поясніть, яка мета того "штурму"? Ромко правий - бо дістало. Чому чоловік вбив жінку, бо дістало все. Хазяїн грошей не заплатив, іншої роботи нема, з горя хлепнув із колєгами, а тут жінка під руку...

8. coolzak

А нашо французи Бастілію спалили і ще святкують щороку.

9. VasMT

І бралі Зімній...

10. coolzak

Ця влада не розуміє по доброму.всі ці украінські методи врегулювання конфліктів по принципу лагідне теля дві цицьки сосе закінчуються смоктанням самі знаєте чого.якби селяни там хороводи водили довкола відділка то менти би тільки ржали з них по кабінетах.

• Подобається Подобається x 3
  11. VasMT

Мда-а-а-а-а... Щож... Давайте трошки увімкнемо мозок.
    Які хороводи? Заблокували входи-виходи. Вирубили електропідстанцію, перекрили воду, забили каналізацію і, якщо є, відключили газ. Все вкладається в дрібні порушення, не несе кримінальної відповідальності, але дієвіше за гупання в металеву браму. Це елементарно. А далі за сценарієм- бери їх теплими...
    І зрозумійте - влада починається із мене (тебе, його, її...).

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Добре сидіти у квартирі, клацати по клаві та не поспішаючи розмірковувати як треба було.Поради ми всі можемо давати.
    А там по гарячих слідах злочину, ненависних ментів, які вже довгий час тримали людей у страху було не до цього.Нехай дякують, що живі залишилися.
    Могли просто підпалити той відділок разом з тими покидьками і ніякі камери не зафіксували б хто то зробив.
    Захарченко, якщо він себе вважає порядною людиною, повинен подати у відставку.

• Подобається Подобається x 7
  13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ага, уявляю собі, як натовп жителів села, роки протерпівши, сідає в кружок і думає, що спочатку перекрити...

А "взявши теплими" посадить за стіл і нагодує варениками?

Сцикуни, засранці, захисники народу, курва мать, забарикадувались від того ж народу. Шкода, що там не повісили одного-другого на місці.

• Подобається Подобається x 5
  14. VasMT

Ви погано уявляєте ситуацію.
    По-перше виступ людей стався не по "гарячих слідах злочину", 26-27 червня, а через п"ять діб, 2 липня. І почалось все з недолугої поведінки начальника міліції. А далі все пішло по законам стихійного бунту. Безглуздого за суттю.
    Щодо Захарченко, то його відставка теж питання спірне.
    Так само Ви погано уявляєте суть натовпу. Якби вбили когось із співробітників, або завдали великої шкоди, то повірте, на третій день органи вже знали би хто, чим, коли і навіщо скоїв злочин.
    І даю руку на відруб, що в міліції вже є всі прізвища штурмовиків. Але даю другу руку, що нікого покарано не буде. Не та ситуація.

Ви не знаєте мене, не знаєте рівень моєї підготовки, та не уявляєте ситуації, в яких мені доводилось приймати рішення та участь.
    Тому про клаву скоріше відноситься до Вас.

15. Romko

Жителі Врадіївки мали законне право на штурм райвідділу міліції. Такий висновок можна зробити зі слів екс-міністра юстиції Сергія Головатого, озвучених в ефірі телеканалу ТВі.
    "Я хотів би, щоби ми — і політики, і експерти, і журналісти — заспокоїли людей. Вони молодці! На їхньому боці право і правда, на їхньому боці Декларація ООН з прав людини, Конституція, Кримінальний кодекс України", – зазначив Головатий.

Він нагадав, з чого починається Декларація ООН з прав людини, прийнята у 1948 році.

"Там сказано: аби людина не була змушена вдаватися до повстання як до останнього способу порятунку від сваволі і гніту, треба, щоб права людини були захищені верховенством права. У Врадіївці було верховенство, чи у всій Україні? Немає!" – наголосив екс-міністр юстиції.

За його словами, ООНівський документ гарантує кожній людині право на повстання та опір.

"Відповідно, Конституція втілила це природне право людини у статті 27-й, де сказано: кожен має право захищати своє життя і здоров'я, життя і здоров'я інших людей від протиправних посягань. Це ж те, що люди і робили (у Врадіївці)", – підсумував Головатий.

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Пане Василю, ну от так, чесно, якби не дай Боже така ситуація якимся чином торкнулася особисто ВАс або Вашу сім"ю.Невже з холодною головою, спокійним серцем Ви б розплановували помсту.Чи пішлиб до тих же покидбків писати заяву ? не думаю....
    Думаю, що зразу б повідривали б їм причандалля,а там будь що буде.
    А цих людей роками гнобили, знущались і нікому не було діла до їхнього горя та страждань.

Я була в ситуації, коли ж такі покидьки могли познущатися з нас , з сестрою.

Ми просто фотографували місто, вночі, приблизно була 11 год.ночі.До нас причепилося двоє ментів, навіть викликали своїх дружбанів на патрульній машині.Добре, що Наталка була дуууже добре підкована юридично.Почала сипати статтями та наказами...Коротше, пославши нас подалі, вирішили не зв"язуватись.Попередньо пригрозивши як будемо язики розпускати, знайдуть...місто маленьке.

Хто зна чим то закінчилось , якби нас було не двоє і не Наталкине красномовство.Було не страшно....страшно стало потім...

Про захват агрофірми Корнацьких чули? Там теж люди піднялись і відстояли.
    А знайомий директор іншої агрофірми не зміг. На його поле загнали комбайни бандюки і нічого він не міг зробити .Прибувше начальство з області, менти тільки ухмилялись і тицяли в груди жінки того директора пістолетом, погрожуючи.
    він не остання людина , знайшов кінці ТАМ, але там сказали, що йому не вистачить того зерна, щоб розрахуватись за дзвінок до нашого свєтлєйшого.
    Вбили того директора......а наче сам загинув у автоаварії.

• Подобається Подобається x 3
  17. Romko

Судячи з постійних фраз,типу
    Не те,що став б на захист своєї родини,а з радістю підставлявся б.

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

как и любое изнасилование/убийство/грабеж и т.д. но что-то насильники пока не горят чадящим пламенем, убийц не вешают на столбах, грабителям не рубят руки ... может и зря, но это вакханическая ханалия, НО, существенное "но" в нашей стране по-другому ничего не решить, там где народ полностью бесправен и не защищен (слава здобуткам незалежності !) остается только бунт ... я думаю это еще цветочки, дальше будет еще веселей ...

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ----------

и что дальше? сколько заявлений вы написали в прокуратуру? сколько начальнику ГУВД ??? а нисколько, вот менты и распускаются .. вот и я такой же в яму посреди дороги ляпнулся, а ни жалобы хреновенькой никуда не написал, вот на нашем "ничего не решит", "еще хуже будет", "влом" и произрастает вся та перхоть ... ...

---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------

угу ... насколько дятлом надо быть чтоб такое ляпнуть ... другое дело "что нет закона воупще"

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

во-во, без разбирательств, без доказательств, а но основании "все менты - казлы" и "якобы кто-то слышал как ее матери вроде бы она сказала что с ними был Дрищенко" поэтому повесим заодно Свисткова и Табуретова ... вот уж торжество справедливости во всей красе ...

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Навіщо ж так. Вимагали конкретну людину.

Цікаво, що перше речення цитати Ви ніяк не прокоментували. )

20. VasMT

Ви бачили зблизька вуличну бійку? Там вигрібають всі. І винні і не винні. І як правило, основне мурчало залишається осторонь. Так і тут. У селян кляма впала і вони валили все підряд. Тим більше, що був чіткий поділ між "своїми" і "мєнтами". Так от, якби увірвались - то був би повний піпець. Рембо бачили? Так і тут...
    http://www.youtube.com/watch?v=CL_6l8AyrmE

а де твій аватар? :)