Через звірства правоохоронців у Врадіївці, у Львові пікетували обласну міліцію - Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем NewsBot, 28 чер 2013.

?

нападения на райотделы это:

1. гнев народа

7 голосів
    87,5%
  2. провокация оппозиции

0 голосів
    0,0%
  3. война против министра

0 голосів
    0,0%
  4. что-то еще

1 голосів
    12,5%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Правильно...
    Давайте грабувати бариг, гвалтувати жінок, вбивати незгодних...

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

справа Ваша
    от якраз такі й розраховують на тих, що бояться фафакнути, пискнути в їх сторону

• Подобається Подобається x 2
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Так ця система, котрiй ви десятилiттями вилизуєте, давно вже таким займається. Запропонуйте щось новiше, вась.

• Подобається Подобається x 6
  4. VasMT

Ні, Мартіні. Справа не в "страху".
    Якщо "вони" порушують закон, і Ви його порушуєте, то чим Ви кращі за них? Закликаючи до порушень закону Ви стаєте одним із них. І зразу починається подвійна мораль: їм не можна, бо вони "не наші", а мені можна, бо я кращий за них. Фігня то все. Є сотні способів висловити свою незгоду, чи своє ставлення. І всі вони законні. Хоча б блокувати під"їзд до ГУ МВС зайнявши пішоходні переходи. Один хрєн той чувак стоїть із тим А4 на переході, то нехай ходить туди-суди.

• Подобається Подобається x 1
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ви закликаєте фактично до здійснення терористичного акту :) Перекриття дороги - це такий же теракт, як підрив бомби, адже від того страждають не ті, проти кого воно скероване насправді

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Випадковість ?
    А потім буде

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я думаю, що випадковість внаслідок того, що в нас чомусь жовтий сигнал світлофора значна частка водіїв сприймає як "а, ще встигну", "а, проскочу", "жовтий - не червоний, повний вперед!".
    Особливо якщо за кермом людина "з корочкою".

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Наші правоохороніы такі правоохоронці!
    Не все так просто в тому ділі.

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Андрій Чєрніков, журналіст

10. Un.Known

http://frankensstein.livejournal.com/421983.html

11. pipie

pipie Well-Known Member

Я перепрошую, а при якому унітазі, можновладці полювали на селян?
    А при якому унітазі, менти відрізали голови журналістам?
    А Ви знаєте, що при радянському унітазі, менти вбивали кагебешників? Фільм "Убивство на Жданівської".
    Так може справа не в унітазі?.

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Пані Un.Known,я перепрошую, не могли б Ви розповісти, як ставляться до поліції в Чехії? Скільки отримують поліцаї, які мають пільги та соціальні гарантії?
    Було б не погано почути жителів Німеччини, США і Канади.

12. VasMT

Справді? о_О
    А як тоді бути із тією маленькою дитиною, котру мама не може заколисати через дебільні факання та її мамою, котра не має жодного відношення до ГУ МВС, яке розташоване поруч та обкладене п"ятикамерними пластиковими вікнами, через які не долинають щирі факання порушників ПДР?
    Ой як кортить декому крові... Ой кортить...
    Кортить кинути країну в прірву революції. Просто тому - а щоби було. Бо гадає, що має контромарку у перший ряд, і буде ВІП-глядачем на цьому шоу...

13. Un.Known

А хто з ким воювати буде?

Ви будете мєнтів захищати?

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

А,хіба совдеп десь зник?
    Україною керує здеградована докраю совдепівська номенклатура.
    Всі 20 років,так званої незалежності.
    А я розумію Василя - будь-який спротив проти його ідолів - це плювок в його душу.
    Його ідоли мають право гвалтувати,вбивати і так має бути,бо це його,Василя незалежна державак.

---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

Це ж Василеві ідоли - ті,хто гвалтує,вбиває.
    Це його держава.

15. VasMT

Ой... Я Вас прошу... :mocking:
    Та перше, що зробить щирий Іван із Дуліб, як щось почнеться, це встромить вила в плечі сусіда Петра, бо той краще жиє, "бо накрав" і його курка вс...ілася йому на стежці......

---------- Додано в 17:55 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

От сцукі, нє, Романе?
    Нє, щоби файний хлопака з Теребовлянського повіту...

16. Un.Known

Ой ні. Ви в якійсь іншій Україні живете.

Моя мама, палкий симпатант ПР ще декілька років тому, будучи в мене в гостях декілька днів тому казала, що вже сама б вила брала.

І якщо Ви не вірите в здатність цього народу об'єднатись - шкода для Вас.

17. Romko

Мабуть більше б порядку було.
    Особисто я шкодую за одним - що не вивішали тоді всю совдепівську гидь.

---------- Додано в 18:03 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ----------

А тим часом прокурор Миколаївщини обіцяє покарати людей, які розтрощили райвідділ у Врадіївці.
    Ваша влада захищає Ваших героїв,Василю.

18. VasMT

Брехня, Ромко.
    Я тверезо оцінюю ситуйовину. Маю деяку підготовку і трохи знань. Так от чуваки, що побили вікна і кидали запалювальні суміні в райвідділок, будуть покарані перше, аніж закінчиться справа по ментам. А якщо цього не станеться, тоМВС подасть це, як свою милість до активних врадіївців. Тай незрозуміло, що хотіли повстанці від РВ? Того пгт, переплюнути можна. Хотіли би помсти - злапали би вдома чи на вулиці. І це було би зрозуміло. Закатрупили мєнта, та й слава Творцю. Нє, поперлися на штурм РВ. Нахіба? Сядьте навпроти всіх ходів-виходів і через три дні самі вийдуть...

19. Romko

Василю,це не професійні бойовики.
    Це прості люди,яких дістало.

20. VasMT

Літайте в хмарках і далі...
    Аналізуючи ситацію в країні, бачучи недолугість та меркантильність т.з. опозиції в мене росте впевненість в перемозі Януковича в 15-му році... Не буде ладу, поки хтось вважатиме за Богом дане право приватизувати Богом дану Україну...
    О, бачите? Я таки був правий.
    Дилетанти...Я би викурив тих ментів через дві доби. Самі б вийшли...

---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

Згоден. Але чому Ви не палите дитячу поліклініку в свому районі? Вас не дістало?

а де твій аватар? :)