Відповідь: Чат От тільки часто-густо з нормальних оффтопів виростають теми, які далі на форумі цікаво розвивати...Тобто я однозначно проти чату.
Відповідь: Чат Я вот чо то с этой "курилкой"...ни фига не пойму.... 15 минут назад...зашел в "курилку"..написал там что то для Кэпа..... Щас с другого компа зашел...а там почему то последние посты от Лилии.... парадокс... А где же мое сообщение насчет Бориса?:confused: :confused:
Відповідь: Чат Ваше сообщение всегда будет на прежнем месте и его легко найти если оно опубликовано на форуме. Приймите мои соболезнования по поводу безвременной кончины вашего интеллектуального труда :D Цитата часа: - "Стучитесь - и вас откопают"
Відповідь: Чат кожен раз він записує час від того, хто пише. А оскільки люди у нас з усієї планети, то час скаче з кожним новим дописом Глюк наразі побороти неможливо, можна просто час вимкнути, але так цікавіше
Відповідь: Чат :ninja: :ninja: ану слухайте шо..а де міні-чат дівся??во зайшла на флрум а чату нема..чи то в мене глюки?:8: :8: :8:
Відповідь: Чат Та багато хто вже про те говорив, дехто був за. Одна проблема: Мартіні проти. Так що скидуватися хіба з моста. :D:D:D