Класика. Класика жанру. Уже на початку фільму визначив "ху із ху"(с). Але це не зіпсувало перегляду. Було над чим посміятися. А до речі. Фільм на укр мові. Озвучка напарника Чана - просто відмінна =) Сюжет такий: Джекі працює охоронцем посла Китаю. На посла здійснюють замах. Життю посла і його дочці загрожують. Джекі дізнається , що посол мав список керівників Тріади. І що список у Парижі. Вирушає туди із Такером.... а далі стандартно. Карколомні трюки, погоні, стрілянина ... і це все під товстим, товстим шаром гумору. Приємного перегляду =)
Відповідь: Час-пік 3 (2007) піду неодмінно!... можливо, що навіть у вівторок... ще хтось у цей день не планує відвідати кінопалас?...
Відповідь: Час-пік 3 (2007) А я маю можливісь подивитися вдома,на канапі(яке чудове місце-локалка!) і всеодно не подивлюся!Я собі висновки з реклами зробила-не моє!
Відповідь: Час-пік 3 (2007) мед, це ж навіть не ріп у вас... скоріше звичайна екранка... ліпше в кінопаласі подивитися...
Відповідь: Час-пік 3 (2007) я якось на "Омен" збиралася-так і не потрапила...Зате потім вдома подивилася і була щаслива,шо не пішла-зовсім не те,шо чекала.Нащо я буду за дурне кіно гроші платити якшо те дурне кіно і вдома можна подивитися?
Відповідь: Час-пік 3 (2007) http://cinema.ucoz.ua/news/2007-11-08-10 по цій силці можна подивитись фільм в онлайн режимі !