Час на форум - звідки він береться? А взагалі час можна знайти завжди...головне вміти раціонально викорисовувати цей час!
Если грамотно спланировать рабочий день, времени хватает на форумы вполне. А вот из дому писать как правило лень. Да и не слишком одобряется.
Згоден. Тільки в мене вдома ВЗАГАЛІ не вітається, та й самому якось більше з дружиною поспілкуватися хочеться. Хіба якщо маю якусь роботу ввечері-вночі доробити, то між ділом можна зайти.
Поняття не маю, звідки в мене час. Якось так планувати навчилась. В перервах від заміни підгузника, помішуванням в кастрюлі, пилососом, праскою. Тепер ще й роботою, уроками, лекціями з англійської... )
Да уже давно привычка. Когда нет возможности войти, чувствуешь себя как без утренней сигареты. Знаешь, что вредно, а лезешь сюда...
Спокійно... Йдеш по лісі...раз і зайшов на форум. То вже роки. Спершу з Нокії...потім з лижі. Правда...зараз й неохота... От..заглянув...щоб не звихнутись до кінця....
коли поряд крутиться маленька дитина та вимагає уваги, час на себе знайти ще важче. Мені на допомогу приходять розумно підібрані іграшки, в які дитини зможе бавитися сама та які сприятимуть її розвитку.