"Чайник" запитує, ми відповідаємо

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Полковник, 10 бер 2007.

1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління

о, точно! то певно в медіаконверторах електрони спалюють і отримують квант світла, жи йде далі!

2. simply

simply миється в бані

Ехх...по "провіднику" передаються саме електрони :)
    А от сигнали можуть формуватися із різних джерел
    Мідь- лог нуль - нема напруги(потоку електронів)
    -лог одиниця - є напруга(потік електронів)
    а існують ще звукові,світлові, та інші види сигналів (світлофор) :D

Та і в оптиці як не крути також лог нуль(нема засвітки фотодіода) та лог одиниця (є засвітка фотодіода) також трансформуються в потік електронів, тому що фотодіод проводить(переносить/пропускає) або не проводить електрони.Ці самі електрони на котрих "ми застряли" а ви не звернули уваги ;) Учітє матчасть :)))

Питання: Взмах руки пасажира водію маршрутки це сигнал чи ні ? :haha:)

3. afterstep

ні - це перешкода руху. Оскільки в салоні маршрутки нічого махати руками. Тим паче - до водія, а ще, не приведи господи - водієві по писку.

уточніть, як буває на алюмінієвому провіднику - бо тема не розкрита. Також - куди діваються електрони в радіохвилях. Далі, виходячи з міркувань "неіснування" нуля - дайте точніше пояснення нуля як напруги, нижчої за певний пороговий рівень. Одиниці - як напруги у межах заданого діапазону. І як "лажі" - будь-якої іншої напруги.
    --
    Засвітка - можливо такий термін використовується у фотографії - не певен, а також у "напівкримінальному" жаргоні - теж не певен. От щодо оптики - це певно терміном таки не є ;)

4. afterstep

а це - просто абсурд. Прочитайте якусь книжку про напівдротики для чайників, кавоварок, молодшого шкільного віку або щось подібне.

5. simply

simply миється в бані

от думав дописати ще "на зупинці" але видно переоцінив інтелект) звиняйте :)))

6. simply

simply миється в бані

А всетаки напруги? )))ггг

7. simply

simply миється в бані

Нажаль , розмова закінчена.Розберись як працює звиклий медіаконвертор потім шось говори ) хоча якщо інакше хван денег не дасть - говори скільки влізе ;)))

8. simply

simply миється в бані

Для зацікавившихся:

В радохвилях електрони не передаються ))) передаються магнітні поля які вони створюють , ці поля потім детектуються(виділяються) у потік електронів...(доречі майже аналогічний по амплітудно частотних характеристиках,тому потоку електронів що був у передавачі якщо не враховувати завад та затухань в атмосфері )котрі пробігаючи по котушці динамічної головки навушників чи гучномовця перетворюються в знову в магнітне поле котре переміщає дифузор(мембрану) перетворюючись у звук що ми чуємо.От кляті електрони що витворяють ))))ггг

9. simply

simply миється в бані

Блін от дрємучєсть....нє ожидал...

10. afterstep

на зупинці - то не пасажир. Пасажиром можна вважати того, хто як мінімум придбав квиток на проїзд, або вже їде. А до того - то не пасажир ;) Так що, знавцю та фахівцю по медіаконверторах - твої піз(...)нання певно такі ж плутані і в медіаконверторах ;)
    певно таки ми з вами свиней не пасли? ну тобто я не пас - а ви виглядає6 недалеко звідтіль втекли ;)
    Ви хоч 10-ий клас скінчили?
    --
    До речі - якщо фотодіоди
    трансформують засвітку - не можете це так само докладно описати, як трансформацію електронів у електромагнітні хвилі?

тра' таки вашому вчителю фізики сказати, що надто він погано вам предмет читав... і вислухати його виправдання...

• Подобається Подобається x 1
  11. simply

simply миється в бані

думав вже не писати , але ціную здоровий сміх.
    Хоча певне і зараз почую лише "водичку" ...

Ви "віляєте" шановний...:sad:
    Хто стоїть на зупинці якщо не пасажири? Можна,звичайно, в вашому стилі зїхати - назвати їх людьми, виборцями чи ще якось...Мені здавалося що поняття пасажир і рука буде вірно сприйнято....Хоча навряд чи хтось з опонентів хоче чути що йому кажуть ) кажись платять лише за втюхування реклами "ненавязливої" на форумі.

Пояснювати я вже нічо не буду ) там пояснювати нІчого...все просто як двері, єдине що мій опонент думає мабуть що я не в курсі електронно-діркової провідності напівпровідників. В курсі.

12. simply

simply миється в бані

Може вам ще про модуляцію розказати ? а ЕЙР бітс , чи повітряні біти, мали б знати матчасть )))ггг

13. simply

simply миється в бані

Читаю ще раз - "необліковуваний сигнал інтернету", Вам пане Слєд нічо не здається невідповідним у цьому?
    Підказка - аналогія з пасажирами ) Чомусь не бачу я такого запалу поправляти всіми нами шанованого НЬЮ шрека...

ой шрек шрек , чи то не той шрек котрий ошивався на Морозній 29 ? )))

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Фізика 6-ий клас

Шреку, дарма смієтеся.
    Колись привезли англійці в Київ перші HDSL-модеми - а сигнал по довгій лінії не пройшов. Благо, маж пунктами А і В окрім пар, були ще коаксиальні кабелі.
    Я дочекався, поки закінчиться перегон ТВ сюжету і подав сигнал з цифрового інтерфейса на коректор коаксиального кабеля. Цифра пішла !
    Англійці в шоці: "Сер, тільки що через цей синій залізний дівайс йшло відео! Як ви можете подавати туди цифру ???"
    Я спокійно відповідаю - "а що таке ваша цифра ? Амплітуда + фронт ! Ось я їх відкоригував і пропустив!"

Довго кліпали очима і нарешті прошепотіли "Strong engineers!" Таким же тоном, як чукча сказав "Білий шаман!"
    Ще дістали 200 фунтів - "Вам і тому, хто на Far End!"
    Я промовчав відносно того, що на Far End - дистанційно керований комутатор і їсти він не просить :)

15. afterstep

Відповідь: Фізика 6-ий клас

Якщо чесно - порожній звук. Так само, як і в аналогії з пасажиром....
    Бачите, у чому річ - є загальноприйнята термінологія. наприклад, у фізиці. Тобто електрон, як частинка матерії, що має заряд - може переміщатися. Так само "дірка" - тобто відсутність електрона, - може бути заповнена електроном сусіднього атома, а в тому сусідньому виникне дірка - і виникає "враження", що дірка теж перемішається.
    Але!
    просто ну ні в тин, ні в ворота - ні явища не пояснює (на хлопський розум), ні хоча б загальноприйнятої термінології не використовує. І не трансформується в потік електронів - тому що струм, а просто потік електронів - то взагалі принципово різні речі. Тобто, бомбардуючи потоком швидких електронів анод (зауважте - ми говоримо про пучок електронів, а не струм) - ми отримаємо рентгенівське випромінювання. Струм же - зауважте - це всього навсього переміщення носіїв заряду. Але не пучок електронів.
    Далі - магнітне поле не перетворюється (чи конвертиться) в пучок електронів, а пучок електронів - в магнітне поле.
    Аналогічність потоків електронів в передаючій та приймальній антенах - це взагалі з галузі фентезі.
    --
    тому звиняйте - але надто вже абсурдні речі ви писали. В сучасному 10-му класі вчать основи електрики і магнетизму. Підручник - жахливий, але навіть на підставі того підручника неможливо зробити таких висновків, які пишете ви.
    --
    Думаю - то був стьоб з вашого боку?
    А тепер - про який необлікований сигнал інтернету йшла мова? Цілком серйозно - спробуйте переформулювати питання, і я спробую вам відповісти ;) Правда, ніц спільного з "ЕЙР бітс" не маю...

16. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо

Чим Вам не подобаєься ці три прості слова!
    Ассоциация пестня:
    Лорак Ани
    "Три звичних слова"

Три звичних слова,мiж тисяч слiв нiмих,
    Обов'язково менi ти скажешь iх,
    I буде так: 2 лiтаки на взлiт,
    Один на захiд, а другий десь на схiд

Приспiв:
    Я люблю тебе, так люблю тебе,
    Доля нас звела не випадково,
    Повтори ще раз менi iх знову,
    Три звичних слова...

Кiнець розмови, рука еще в руцi,
    Три звичних слова, три крапки у кiнцi,
    Чому все так ? Де наша перша нiч?
    Той хмiль вiд слiв, що шепотiв менi ?

Приспiв (3 рази) :
    Доля нас звела не випадково,
    Повтори ще раз менi iх знову...

Три звичних слова...
    Три звичних слова...
    Три звичних слова...
    http://video.bigmir.net/show/2019

17. Forpost

Forpost Стоїк

Старые слова

--------------------------------------------------------------------------------
    Автор текста ( слова ) - Рождественский Р., композитор ( музыка ) - Фельцман О.

Три слова будто три огня
    Придут к тебе средь бела дня
    Придут к тебе порой ночной
    Огромные как шар земной
    Как-будто парус кораблю три слова Я тебя люблю
    Какие старые слова а как кружится голова
    А как кружится голова
    А как кружится голова
    Три слова вечных как весна
    Какая сила им дана три слова и одна судьба
    Одна мечта одна тропа и вот однажды все стерпя
    Ты скажешь
    Я люблю тебя
    А как кружится голова
    А как кружится голова
    Три слова будто три зари ты их погромче повтори
    Они тебе не зря сейчас
    Понятны стали в первый раз
    Они летят издалека сердца пронзая и века
    А как кружится голова
    А как кружится голова
    А как кружится голова
    Ах как кружится голова

18. afterstep

це щось про перше підключення до інету? з трагічним дисконектом, як тілько ввійшли у смак?

19. afterstep

а то щось про податкову?

20. Капітан

Капітан Well-Known Member

... а это уже совсем неприличное... :o :D

а де твій аватар? :)