"Чайник" запитує, ми відповідаємо

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Полковник, 10 бер 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дякую, подумаю.
    Я завжди національні сетінги робив автоматично - системна мова - англійська, місцезнаходження - Україна і власне - все.
    Настільки звик до англійських гарячих клавіш, що різні там Ctrl_Щ не доганяю принципово.
    А з клавою розберуся, дякую за поради.

2. AshM

AshM New Member

Підкажіть, будь-ласка, як скачати youtube on-line відео на свій комп'ютер off-line.

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Додаток в Хром є такий

4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Називається SafeFrom.net helper:)

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Нєа....YouTube Video Download.

Але шукати треба в неті, а не в гугл стор. І там ше якісь заморочки з встановленням...треба читати

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Тих додатків є явно не один:) От я користуюся вищенаведеним - зручний у користуванні і особливих заморочок із встановленням не було.

• Подобається Подобається x 1
  7. ovod

ovod Well-Known Member

отут можна знайти як))

8. Forpost

Forpost Стоїк

http://download.cnet.com/Free-YouTube-Downloader/3000-2071_4-75219434.html?part=dl-10099047&subj=dl

---------- Додано в 09:45 ---------- Попередній допис був написаний в 09:42 ----------

може тобі ще удальонно з віходка?

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Додатків багато, але той про який я глаголю то додаток в Хром...Коли його поставиш під роликом в Ютубі просто зявляється кнопочка "Скачати" ...Зручно

• Подобається Подобається x 1
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чи можна якось дізнатись є вільний слот для оперативки в ноуті чи ні не розбираючи?

11. Forpost

Forpost Стоїк

• Подобається Подобається x 2
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Всерівно не ясно слот вільний, чи оба зайняті :mocking: Мабуть простіше розкрутити...

13. Forpost

Forpost Стоїк

не знаю як в ноуті ,а в системнику то ніц не дає,колись давно пробував розширити, слоти вільні були ,а мама не приймає по теххарактеристикам

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну я колись в своєму старенькому компі додавав і все прийнялося...правда ефекту від того мало було...
    Та і тут думаю навіть з розширенням ОЗУ мені того ноута не на довго вже хватить...При роботі в фотошопі крім повної загрузки пам'яті ше і процесор забиває на 80-90%

15. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Не знаю, чи в той розділ, та всеж, певно я чайник, так що-сюди. Отже, не зважаючи на те що я таки "чайник" деякий час назад я став адміном сайту свого селища. Нещодавно на Коментарях.UA, з'явилась інформація про фінансові зловживання нашої селищної ради при капітальному ремонті будинку культури. Матеріал я, звісно, перепостив в "Новинах Селища" на своєму сайті. Наступного ж дня, сайт закрили. Господар хостінгу, який і створював сайт і на якого він зареєстрований заявив що на нього "наїхали з приводу контету" натякаючи на цю публікацію. Сказав, що я нізащо не відповідаю, а він несе за все відповідальність, за мої "витівки" тому сайт працювати-не буде. "якщо хочите- робіть сами, на іншому хостінгу". Так от питання- чи можливо зберегти доменне ім'я? Щоб не втрачати користувачів.

16. ovod

ovod Well-Known Member

тут іде привязка до ip адреси..насккільки я розумію.....тому робіть сайт на новій ip....і без проблем....хоча якщо тематика настільки провокаційна то можливо слід рити в сторону osiris...сам вже деякий час до нього приглядаюся.....правда то не зовсім звичайний сайт....але заблокувати його практично неможливо.....

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

в принципі все правильно. Першим відповідачем за контент, розміщений на сайті, є власник доменного імені. Далі вже можна переводити стрілки, але перша судова повістка прийде саме власнику домена. Ну або морду прийдуть бити спершу йому :)

Для вас є два варіанти

1. Якщо ви Хонгільдон і вам на всіх пофіг, ви нікого не боїтеся, то домовитися з цим заляканим чуваком про те, щоб перереєструвати домен на вас. Тоді купуєте хостинг скажімо на ukraine.com.ua чи в іншого хостера і переносите сайт до нього (перед тим треба ще домовитись щоб сам сайт він вам теж передав). І все, далі робите собі свою справу на тому ж домені.

2. Якщо домовитися з тим чуваком нереально, то реєструєте новий домен, можливо співзвучний, робите новий сайт і вперед

18. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Так в тому то і справа, що жодної провокації не було на меті. Був лише репост з загальноукраїнського ресурсу. Бабусі на лавочках не читають ні Коментарі/UA ні olshany.info, а люди розумні-і без нас цю інформацію доідались би....

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Пропала мені провірка помилок і Хромі о_О І бачу що почав я стрУшнУ песхрамотно пасати....Де то назад включити?

• Подобається Подобається x 2
  20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а як в мазілі,хромі, ІЕ створювати закладки, ну як в Опері?

а де твій аватар? :)