"Чайник" запитує, ми відповідаємо

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Полковник, 10 бер 2007.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Спробуйте переставити драйвери звуку та кодеки (останні відповідають за плеєри. Працює певно тільки VLC...)

• Подобається Подобається x 1
  2. Svitlunka

Svitlunka Well-Known Member

Працює AIMP2, бо знайшли установки і налаштували.

Що таке кодеки?

Від перестановки драйверів гірше не стане?

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Гірше не стане. (якщо рідні драйвери)

Кодеки - набір мікропрограм, з допомогою яких розкодовуються нові формати відео (іноді аудіо).

Якщо не відтворюється звук - значить в системі не чітко вказано який пристрій має відтворювати - вказаний інший пристрій, що не є активним.

4. Svitlunka

Svitlunka Well-Known Member

усім дякую:)

відключила, на разі, навушники.
    почекаю поки приїде брат і все налаштує:)

колонки працюють:dance2:

5. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Допоможіть!!!!! В мене сторінку "Вконтакті" і "Однокласники" заблоковані, Причина пише : Ваша сторінка заблокована! Причому з мого компа не відкривається ні мого чоловіка сторінка, ні співробітників. Google також заблокувався, і при пошуку пише:"Ваш комп"ютер подозреваеться в рассілке спама. Для разблокировки пройдите на www.vkontakte.ru. Заблокирован Веб-Антивирусом". Якщо я правильно зрозуміла то в мене якийсь вірус з Контактів. Антивірусом Семантик перевірила, нема... Причому з іншого компа все відкривається! Як вийти з тієї ситуації???

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Наберіть "cureit" в ґуґлі і зкачайте його най він помацає компа,і змініть антивірус на такий який буде боротись зі звірями а не просто блокувати компутер.

7. tanchyk

Дуже-дуже дякую, мені порадили скачати Dr.Web і він полікував мій комп, все працює! Дякую!

8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:) ....................

9. Annnnna

Annnnna Active Member

А в мене така халєрка появилась: стоїть Mozilla, а в ній, як домашня сторінка завжди була гугля, а зараз появилось звідкільсь smaxi.net, яке самовсановлюється домашньою сторінкою, я вже кілька разів міняла на гуглю, потім переустановлювала Mozillu, потім псіханула поміняла на Internet Explorer, а в ньому теж відкривалось те smaxi.net, провіряла комп на трояни, кілька найшло, але проблема не вирішилась. Люди допоможіть, бо то вже дратує конкретно!!!!

10. Zirs

Zirs Member

монітор не включається

монітор lg flatron ez t710ph. коли я включив комп монітор робив хвилин з 20, пізніше просто виключився кнопка почала світитися жовтим кольором (замість зеленого) і в середині почало щось клацати о_О. монітор настільки тупий що я не можу зняти кришку, боюсь розламати. допоможіть будь ласка як мені його зробити? чи краще купити новий?

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

12. Zirs

Zirs Member

можливо хтось щось підкаже??

13. ovod

ovod Well-Known Member

http://otvet.mail.ru/question/51602265/
    може тут щось поможе....

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ----------

а він включається при завантаженні вінди?
    якщо ні, то простіше віднести в ремонт..

14. tanchyk

Чому у мене щодня змінюється дата на компі, кожного дня мушу ставити дату і годину!

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

У мене також змінюється.

Взагалі, так і має бути.

16. Locke

Locke невиправний реаліст

Скоріш за все у Вас підсіла батарейка, яка стоїть на материнській платі, яка відповідає за живлення тої ділянки, де зберігаються настройки BIOS. Боюся, що скоро можуть початися і інші проблеми.

• Подобається Подобається x 3
  17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А Locke правий

18. tanchyk

Що зробити щоб не було цих проблем?

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Замінити батарейку

20. Locke

Locke невиправний реаліст

Поміняти батарейку. ЇЇ мабуть можна купити в комп"ютерних магазинах, або тих, де продають батарейки, тільки треба подивитися її тип, але краще самі того не робіть, бо потім прийдеться перенастроювати BIOS

а де твій аватар? :)