Тепер відповідаю на своє питання "Що робити???". Відповідь одна - міняти вінду на фіг! Svjato, дякую Вам ще раз! Тепер Ви мій герой!
А як заставити провести інтернет туди, де його ще нема. Дзвонили з Києвстар. Рекламували... Хочу в цетнрі одну точку під'єднати. Але там ще нема роздачі. Ось думаю - закатати їм спам на підключення - щоб в них в цьому районі з'явилося багато бажаючих стати клієнтами (електронний запит). Клюнуть? Нє?
Є ще одна відповідь - звернутись в сервіс http://kaspersky-911.ru/. Не було ще жодної проблеми, з якою вони б не впорались. Єдиний мінус - займає трохи часу (одного разу 2 тижні зі мною мучились ) ). Тому якщо горить - простіше вінду переставити, якщо ні і шкода переставляти - можна бавитись з тим... ---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ---------- Нє. Вони реагують в основному на тел.дзвінки (причому кожен з них реєструють по повній: ПІБ, адреса і т.д.)
Не знаю чи сюди потрібно писати, але надіюсь що в правильну тему влізла. Давно хотіла зареєструватись в Skype. Сьогодні нарешті купила камеру та навушники:dance2: А тут почались неполадки Коли підключаю камеру, відключаються колонки(навушники ще в коробці). Чому немає звуку??? Як його відновити? Синя лампочка на буфері світиться.
В камери є свій мікрофон. Зайдіть у Скайпі "налаштування Звуку" і вкажіть, котрим з пристроїв хочете користуватися у скайпі. Він пойме.
Windows XP але причина не в цьому. після встановлення Skype полетіли установки всіх плеєрів - один вдалось налаштувати, тобто причина не в колонках. можливо хтось знає, де знаходяться установки, для всіх плеєрів? в "панель керування" - "звуки та аудіопристрої" все налаштовано правильно.