"Чайник" запитує, ми відповідаємо

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Полковник, 10 бер 2007.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

2. Annnnna

Annnnna Active Member

То це не тільки в мене?

3. У знайомої не дуже приємна ситуація. Забула пароль від Вконтакті. Пише вже два тижні адміністрації, але толку нуль. Вимагають скан паспорта, але вона його давати не хоче. А там у неї повідомлення з важливою інформацією. Чи можна якось підібрати пароль чи взламати сторінку? В неті є багато програм для взлому, але їх я качати боюся, щоб знову не набратися вірусів. Допоможіть.

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А системи нагадування паролю на мейла там нема? Мені в однокласниках сторінку взломали і змінили пароль. То я скористалась цією системою і відновила все.

• Подобається Подобається x 2
  5. Справа в тому, що пароль від мейла вона теж забула і відновити не змогла.

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Є система відновлення паролю мейлу за запитанням...

7. На mail.ru такого ніби нема. Вони, здається, акаунт видаляють, якщо не заходиш більше 3 місяців. І теж вимагають серію і номер паспорта. Прокляття якесь.

8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

в мене пошта на мейл.ру - маю її певно зо штири - п"ять років. За той час доводилося кілька разів мати справу з паролями,які я забула - без проблем висилали код відновлення.І маю там сторінку на Мой мир - там такий самий пароль,що й до пошти.То питання має без проблем вирішитися простим запитом.

9. Osin

Osin Well-Known Member

Переважно сторінку взламують, користуючись шпіонськими програмами, які викрадають пароль. Так що для даної ситуації цей варіант не годиться.
    І хоча нема нічого неможливого для хорошого хакера, але стягуючи програмки, які обіцяють підбрати пароль, ви тільки натягнете купу вірусів.
    Краще вишліть скан паспорта. Все одно соціальні мережі моніторяться і ні про яку конфіденсійність мова не йде. Гірше вже не буде) Якщо там щось особисте - нікого то не зацікавить, якщо державні таємниці - за вами вже й так давно слідкують :haha:))
    А на майбутнє для переданян важливої інформації використовуйте надійніші способи.

• Подобається Подобається x 3
  10. Кохана

Кохана LuBimaya

Люди, допоможіть чайнику!!! В мене біда ціла. Не можу зайти ні в яку пошукову систему. Ні в жодному браузері. По ссилках перехожу нормально, і закладки працюють. А якщо якусь адресу набираю - пише, що дане посилання не працює, якщо в пошуку щось пише - вискакує червона табличка, і кажуть, що мій комп розсилає спам, і щоб перейшла на вконтактє, а там хочуть 20 грн!!! що робити?

• Подобається Подобається x 1
  11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Антивірус!

12. Кохана

Кохана LuBimaya

Що антивірус? Я маю антивірус, комп просканувала - не допомогло! вірусів не виявлено!

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Значить він не впорався. Який у вас?

---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:31 ----------

Поки шкаєте варіанти - раджу поставити для місцевих вірусів - місцевий антивірусZillya. Він добре впорається з усілякими троянами, але лишати його на постійно - не варто (надто важкий).
    І ще, як знайде в якості віруса explorer.exe або якийсь там dll - то краще не знищувати - нехай цим займеться дежурний антивірус...

14. Кохана

Кохана LuBimaya

у мене NOD

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Нормально. Тоді попробуйте таки провести перевірку зіллям. Воно таке чистить - хвилин 40 часу.
    Можете ще зайти в панель керування, встановлення і видалення програм - знайти усі tools і видалити :)

16. ovod

ovod Well-Known Member

переставити вінду...

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Уууу... То таки класна штука,

18. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

і перестати відвідувати різні *фкантахтє* і *аднакамєрнікі*

19. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Как сейчас у вас обстоят дела?

20. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

і перестати тицяти у всякі сумнівні ссилочки,типу безплатних голосів,подарунків,сматрі,ета тваї фоткі в голам відє і т.д..Варто пам"ятати,що безкоштовний сир лише в мишоловці і за всі ті тицяння доводиться потім платити взломаними сторінками і всякою нечистю на компі..

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)