"Чайник" запитує, ми відповідаємо

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Полковник, 10 бер 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Може!
    І з вірусом, і з Каспером, і без них.

• Подобається Подобається x 3
  2. VEDIPES

VEDIPES New Member

а чого комп же новий зроблений у Львові ще року нема чи їхати на фірму??????????
    о_О

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

класна пісня де можна собі вділити?

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Поставте фаєрвол і буде вам трохи щастя...

4. ovod

ovod Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  5. VEDIPES

VEDIPES New Member

а можна детальніше

6. Chaynik

Chaynik миється в бані

Мозіла: C:\Documents and Settings\ім'я юзера\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles

Експлорер: C:\Documents and Settings\ім'я юзера\Local Settings\Temporary Internet Files

Опера: C:\Documents and Settings\ім'я юзера\Local Settings\Application Data\Opera\Opera\profile\cache4

• Подобається Подобається x 4
  7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Може хтось знає хороший сайт з вігуками про ІТ-шні фірми, окрім девелопер оерджі юа? дуже треба.

8. sani

sani Well-Known Member

9. kym

kym Well-Known Member

Ні нікуда не тре їхати .... тре постукати по дереву три рази.... потім плюнути через праве плече(тілько подивись щоб там нікого не було ... бо все буде намарно а ти дістанеш по писку ) потім постав Avast який дармовий і постійно обновляється.... і може не тре буде плювати....

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Поставте собі КІS і качніть cureit з dr.web,коли cureit обмацає комп тоді будете знати чи то звірі чи то шось інше

11. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ага. Поставте і клізму і припарку і гірчичиники на всяк випадок.... :))) Комп то он який надійний, аж у Львові зроблений і майже новий :)))

А все тому що на таке запитання
    може бути лиш така відповідь
    А якщо серйозніше, то які симтоми? В чому глюки?.....І якими браузерами користуємось?... І котра версія касперського стоїть? І коли бази поновлялися?

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Був випадок. Сервер відключав клієнта через перевищення числа встановлених з'єднань (200), ще до того, як загрузиться Браузер. :)
    Встановлення фаєрволу CoMoDo зняло проблему (до речі на свіжовстановленому віндовсі).

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Так в тому й діло шо випадки різні бувають і тре по можливості вияснити причину випадку

14. Annnnna

Annnnna Active Member

Перевидіть мені будь-ласка ось це:Annnnna, Ви не маєте прав для доступу до цієї сторінки. Це може бути внаслідок таких причин:

1. Ваш обліковий запис має недостатньо прав для доступу до цієї сторінки. Ви намагаєтесь редагувати чужий допис, скористатися адміністративними повноваженнями чи іншими можливостями з обмеженим доступом.
    2. Ви намагаєтесь написати допис, але Ваш обліковий запис вимкнений адміністрацію чи очікує активації.

на людську мову, чому я не можу створювати повідомлення?

15. sani

sani Well-Known Member

нагадало анегдот :)
    - Оператор, до мене СМС не доходять!
    - Спробуйте прочитати їх ще раз.

тому що :

• Подобається Подобається x 3
  16. Kost

Kost Мале вампірисько:)

:haha:(бла-бла)

17. Annnnna

Annnnna Active Member

Дуже смішно, обхохочешся...........але чому в мене нема доступу, і що потрібно зробити щоб його отримати??

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А Вам вкудддди ддддддоступу бббббббракує?

• Подобається Подобається x 2
  19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це трапляється не тільки у Вас.
    Зірки так стають, що на Ваш клік форум так відповідає.
    Буває, допис перенесено, або автор або модератор його в цей момент редагують.
    Скопіюйте конкретний лінк і зазначте час - тоді може пані й панове модератори пояснять в чому справа.

• Подобається Подобається x 2
  20. Annnnna

Annnnna Active Member

Ось наприклад тут, http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=57858
    сьогодні о 14.05

---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

На дівочих посиденьках в розділі барахолка, я не можу нічого дописувати:dntknw:

а де твій аватар? :)