"Чайник" запитує, ми відповідаємо

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Полковник, 10 бер 2007.

1. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Питання по браузеру Opera. Існує така дуже зручна функція як "швидкий набір" ("быстрый набор"). Так от, мені потрібно, щоби там відображалося більше ніж 9 сайтів (як там є по замовчуванню). Скільки не юзав "справку" і гугл, не знайшов як додати додаткові сторінки (веб-вузли).
    Підкажіть, хто в курсі?

2. thinkers

thinkers Well-Known Member

в останніх версіях опери справа внизу на сторінці швидкого запуску є кнопка "налаштувати експрес-панель"

3. JohnDoe

JohnDoe продам ауді 100 ))

Питання по гугл аналітикс:
    на сайті код доданий на всі необхідні сторінки, а гугл його не бачить. шо робити?

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не зустрічала такого. Неправильно доданий код, швидше всього.

5. JohnDoe

Дякую за відповідь, але вже все запрацювало само - без зовн. втручання

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Давайте техніці трохи часу наступного разу. )

• Подобається Подобається x 1
  7. JohnDoe

А як за допомогою Гугл аналітикс визначити, звідки (гугл, яндекс, маркетгід тощо) прийшов покупець що зробив покупку

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Питання для знаючих.
    Згідно закону необхідно деяким фірмам ввести свої реквізити в неті. (формальність, як я розумію)
    Хто знає безкоштовні сайти де таке можна розмістити і що там треба вводити?
    Чи то є платне і тоді - кіко коштує?
    Усім дякую за відповідь...

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

???
    Нічого не зрозумів... Це який закон таке вимагає? Можна детальніше? Розмістіть тут на форумі. Це ж "нет"! :)))

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Для компаній, які беруть участь в тендерах, здається,... перептаю - повім...

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Не знаю, чи пишу в ту тему, але в Новий сайт не дуже пасувало.
    Треба протестувати графічний інтерфейс користувача. Але то для контрольної роботи і потім для презентації перед людьми, тож сайт має бути показово з поганим інтерфейсом. АЛЕ на цікаву тематику. Поможіть, бо шукаю вже другий деннь і не можу знайти нічого підходящого :sad:

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ЛюбІ інші Посиденьки. Їх наплодили уродських клонів... :)

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якою мовою має бути сайт?

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А як ви шукаєте? Просто ходите Інтернетом, щоб знайти поганий сайт!? о_О

В Гуглі шукайте "bad site" або "worst website". Самий перший результат пошуку - думаю, це те саме, що ви хотіли. Якщо ви читаєте англійською. Там зібрано деякі помилки при створенні інтерфейсу сайтів.

15. Mazerati

англійською, російською або українською:)

---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

та і так вже пробувала, як ви кажете, щосьнічого підходящого не виявила...продовжую пошуки, ще раз спробую, а раптом..

16. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Тут на ЛФ було повідомлення про сайт, на розробку якого вгатили 15 млн доларів (здається), і який "не пішов".

Або шукайте в гуглі "Worst Website of the Day" - там купи веббудівельного жахіття щодня.

Або ось, наприклад - сайт просто чудово жере мозок. :haha: :haha: :haha:

http://www.dokimos.org/ajff/

Останнє редагування: 21 вер 2010
    • Подобається Подобається x 2
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

http://www.canon.com
    Хоч я і фанатка цієї фірми, але їх сайт то позорище! Нецікавий, негарний, знайти потрібну інфу, драйвер чи інструкцію буває важко, а то і неможливо.

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Тексти вони тримають на папері, а фотки - на слайдах. Noblesse oblige... :haha:

• Подобається Подобається x 2
  19. Mazerati

Дякую, ви дуже мені помогли. Зараз вибираю між сайтом за 15 млн і кеноном. Виграє того, в кого знайду більше багів:) Didio, ну той ваш сайт останній файний, але на релігійну тематику не дуже хочеться робити презентацію. Ну я ще з викладачем пораджусь.

20. VEDIPES

VEDIPES New Member

Підкажіть будь ласка чи иоже глючити інтернет якщо завівся вірус.Стоїть Касперський антивірус.

а де твій аватар? :)