"Чайник" запитує, ми відповідаємо

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Полковник, 10 бер 2007.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще коли дерева були великими на моїх 256 кВ/с я пив пиво з Нью-Йорком онлайн... :)))

2. syavych

syavych копач

Мені 1 мало... :pardon: Може тому що камера 2MPx і режим HQ Video :)

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви про відео-онлайн? Картинка не рветься? Маєте 30 кадрів в секунду?
    Яка у Вас версія? Відео йде на 256 кбітах???

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Йой, стільки питань :)
    Відео-онлайн через Скайп (версія 4.0.0.з_копійками). Картинка не рветься. Буває, що тупо вирубується цілий зв'язок і треба наново дзвонити (раз на годину), буває, що картинка завмирає на мить, але дуже рідко.
    Як порахувати скільки кадрів на секунду і на якій швидкості йде відео при загальному потоці 256 (на другому кінці) - не знаю.
    Веб-камера в мене вмонтована в iMac, на другому кінці якась простіша, зовнішня.

• Подобається Подобається x 1
  5. good

good Well-Known Member

Таке питання: мені вконтакті сторінку взломали, хз як. Тепер не можу зайти, щоб не робив. Добавився з тим до того, що потрібно ввести "підтвердження реестрації" (Дякуємо за реєстрацію! Для того, щоб розпочати користуватися сайтом, будь ласка, введіть номер Вашого мобільного телефону.). Вводжу номер, а мені видає: "Невідома помилка" :sad:

що робити? підскажуть!!

6. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Коли взломали сторінку і не змінили мило привязане до акаунту, то просто нагадування пароля на мило тицьніть. Прийде пароль, заходите на сторінку і міняєте швиденько на новий.
    Якщо ж вже і мило змінили, то тут важче. Потрібно слати листа прохання в службу підтримки з доказами що то ваша сторінка(скан вашого документу з фото). Пробував колись дівчині відновити сторінку, допомогло.

7. good

good Well-Known Member

так, я це й зробив, але при вході на сам акаунт просить підтвердження реєстрації = (
    що б не робив - ні в яку не хоче заходити(

8. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Так підтвердження реєстрації то лінк який мав прийти на почту і по ньому треба перейти. Якщо листа не прийшло на пчту, то загляньте на почті в папку спам, почтовий сервер міг то відфільтрувати як спам

9. good

good Well-Known Member

"Мобільний телефон!Дякуємо за реєстрацію! Для того, щоб розпочати користуватися сайтом, будь ласка, введіть номер Вашого мобільного телефону."

це йде після активації посилання в милі! = (

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Спробуйте вписати інший номер телефону когось зі знайомих. На нього просто має прийти код.

11. good

good Well-Known Member

Вже пробував..нічого не допомагає(

12. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Чи хтось в курсі про сайт shtyle.fm? Що це таке і для чого? А головне, чи є хтось там зареєтрований і якщо так, то підкажіть, будь ласка, як звідти "викинутись". :) Хоча я й досі не розумію яким чином туди потрапила. :crazy: Бо для реєстрації потрібно було ввести не тільки свій і-мейл, але й його пароль (тобто не якийсь вигаданий окремий пароль, а саме пароль з і-мейлу). Мені такий спосіб реєстрації не сподобався, тому, увівши і-мейл, я відмовилась далі вводити пароль і продовжувати реєстрацію, але виявилось, що мене зареєструвало на тому "штілі", хоча досить цікаво. В мене обмежені права (бо не ввела пароль), проте мені приходить всяка "фігня" на мій профіль. І що робити?:pardon: Дякі наперід за поради.

13. syavych

syavych копач

А нашо реєструвались? :)

14. pukhnastyk

Так я ж ніби не до кінця зареєструвалась...:crazy: Але дивна історія вийшла - в інеті хотіла поспілкуватись з однією знайомою, а в неї, виявляється, навіть в інеті не буває багато часу (що вже казати про реал) і тому вона скинула мені лінк на цей "штіль", і сказала "там мене знайдеш, а зараз я не маю часу" і всьо.
    А що то за сайт? Бо він мені якийсь трохи підозрілий видається...

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

Сявичу:shout:, так що ж це за сайт такий, той shtyle.fm? Скажіть, please:)

15. syavych

syavych копач

Не знаю, і після Вашої розповіді не маю бажання там реєструватись :pardon:

16. pukhnastyk

Так я й не кажу Вам там реєструватись, а запитуюсь як мені звідти видалитись. :) З огляду на ту ситуацію, що я описала. Невже нема ніяких ідей ні в кого? :sad:

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Варіанти:
    1. Знайти на сайті сторіночку типу "Контакти" і написати питання підтримці/розробникам сайту як видалити свій профіль.
    2. Пошукати в своєму профілі щось типу "видалити профіль".
    3. В мейлі поставити фільтр на повідомлення з того сайту про нові повідомлення тощо.
    4. Забити і жити далі :)

• Подобається Подобається x 2
  18. Provincial

Provincial Well-Known Member

перш за все прочитати
    http://www.shtyle.fm/Help.jsp

наприклад:
    або
    Словом,РТФМ!))))

• Подобається Подобається x 2
  19. pukhnastyk

nirvanka, Provincial, дякую за відповіді :give_rose:
    Напевно вийде зробити так:)
    Бо "повноцінно" зайти в свій профіль і користуватись усіма опціями там я не можу. :pardon: І таке зробити не вийде:
    Читала на якомусь типу "довідковому" сайті від yahoo, що видалити свій профіль з того "штілю" можна лише увівши свій і-мейл та пароль від нього, чого я робити,звісно, не збираюсь. :)
    Оце і зроблю :good:

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Війна війною. Спробуйте взламати свій свій пароль - є програмки в неті. Маю знайомого - він казав, що можна "угнати" номер ICQ. Думаю в неті знайдете, пошукайте. Не впораєтесь - пишіть - спробую виловити генія :)

а де твій аватар? :)