Ви про відео-онлайн? Картинка не рветься? Маєте 30 кадрів в секунду? Яка у Вас версія? Відео йде на 256 кбітах???
Йой, стільки питань Відео-онлайн через Скайп (версія 4.0.0.з_копійками). Картинка не рветься. Буває, що тупо вирубується цілий зв'язок і треба наново дзвонити (раз на годину), буває, що картинка завмирає на мить, але дуже рідко. Як порахувати скільки кадрів на секунду і на якій швидкості йде відео при загальному потоці 256 (на другому кінці) - не знаю. Веб-камера в мене вмонтована в iMac, на другому кінці якась простіша, зовнішня.
Таке питання: мені вконтакті сторінку взломали, хз як. Тепер не можу зайти, щоб не робив. Добавився з тим до того, що потрібно ввести "підтвердження реестрації" (Дякуємо за реєстрацію! Для того, щоб розпочати користуватися сайтом, будь ласка, введіть номер Вашого мобільного телефону.). Вводжу номер, а мені видає: "Невідома помилка" що робити? підскажуть!!
Коли взломали сторінку і не змінили мило привязане до акаунту, то просто нагадування пароля на мило тицьніть. Прийде пароль, заходите на сторінку і міняєте швиденько на новий. Якщо ж вже і мило змінили, то тут важче. Потрібно слати листа прохання в службу підтримки з доказами що то ваша сторінка(скан вашого документу з фото). Пробував колись дівчині відновити сторінку, допомогло.
так, я це й зробив, але при вході на сам акаунт просить підтвердження реєстрації = ( що б не робив - ні в яку не хоче заходити(
Так підтвердження реєстрації то лінк який мав прийти на почту і по ньому треба перейти. Якщо листа не прийшло на пчту, то загляньте на почті в папку спам, почтовий сервер міг то відфільтрувати як спам
"Мобільний телефон!Дякуємо за реєстрацію! Для того, щоб розпочати користуватися сайтом, будь ласка, введіть номер Вашого мобільного телефону." це йде після активації посилання в милі! = (
Чи хтось в курсі про сайт shtyle.fm? Що це таке і для чого? А головне, чи є хтось там зареєтрований і якщо так, то підкажіть, будь ласка, як звідти "викинутись". Хоча я й досі не розумію яким чином туди потрапила. Бо для реєстрації потрібно було ввести не тільки свій і-мейл, але й його пароль (тобто не якийсь вигаданий окремий пароль, а саме пароль з і-мейлу). Мені такий спосіб реєстрації не сподобався, тому, увівши і-мейл, я відмовилась далі вводити пароль і продовжувати реєстрацію, але виявилось, що мене зареєструвало на тому "штілі", хоча досить цікаво. В мене обмежені права (бо не ввела пароль), проте мені приходить всяка "фігня" на мій профіль. І що робити? Дякі наперід за поради.
Так я ж ніби не до кінця зареєструвалась... Але дивна історія вийшла - в інеті хотіла поспілкуватись з однією знайомою, а в неї, виявляється, навіть в інеті не буває багато часу (що вже казати про реал) і тому вона скинула мені лінк на цей "штіль", і сказала "там мене знайдеш, а зараз я не маю часу" і всьо. А що то за сайт? Бо він мені якийсь трохи підозрілий видається... ---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ---------- Сявичу, так що ж це за сайт такий, той shtyle.fm? Скажіть, please
Так я й не кажу Вам там реєструватись, а запитуюсь як мені звідти видалитись. З огляду на ту ситуацію, що я описала. Невже нема ніяких ідей ні в кого?
Варіанти: 1. Знайти на сайті сторіночку типу "Контакти" і написати питання підтримці/розробникам сайту як видалити свій профіль. 2. Пошукати в своєму профілі щось типу "видалити профіль". 3. В мейлі поставити фільтр на повідомлення з того сайту про нові повідомлення тощо. 4. Забити і жити далі
nirvanka, Provincial, дякую за відповіді Напевно вийде зробити так Бо "повноцінно" зайти в свій профіль і користуватись усіма опціями там я не можу. І таке зробити не вийде: Читала на якомусь типу "довідковому" сайті від yahoo, що видалити свій профіль з того "штілю" можна лише увівши свій і-мейл та пароль від нього, чого я робити,звісно, не збираюсь. Оце і зроблю
Війна війною. Спробуйте взламати свій свій пароль - є програмки в неті. Маю знайомого - він казав, що можна "угнати" номер ICQ. Думаю в неті знайдете, пошукайте. Не впораєтесь - пишіть - спробую виловити генія