"Чайник" запитує, ми відповідаємо

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Полковник, 10 бер 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Усе залежить від маршрутизації на момент обміну.
    Як іде traceroute.
    Ви можете не знати, що в цей момент Ваш провайдер виручає братів по розуму - віддав їм частину смуги, а інших трохи обмежив. Назавтра Ваш трафік може піти через друзів провайдера зовсім неподіваним маршрутом. Це, звичайно, впливає на швидкість.

• Подобається Подобається x 1
  2. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Найпростіше це не висилати нічого великого обєму через пошту.
    Є купа халявний аплодів на яких можна залишити свої фото.

3. Boris_Kiev

Так, я ним теж користуюся.
    Або - безпосередньо занагяти на http://imageshack.us/
    Там крім прямого лінку, можна зробити thumbnails у форматі для сайту або форуму (у нас працює - форум 1).

4. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Ну тобто системи нема i не варто заморочуватися вiдловом попарних мiждоменних закономiрностей? :)

5. Boris_Kiev

Звлежить від того як усі учасники траси пропишуть. Або статику, або динаміку.
    Плюс є поняття "метрики" - шукати або найкоротший шлях, або найдешевший, або враховувати приоритети того чи іншого виду трафіку... Можна налаштувати і за часом доби.
    Тут залежить на від "доменів", а просто від коробок-маршрутизаторів. Яка залізяка що вміє, наскільки адмін нею володіє і т.п.
    Обмін налаштовується не між доменами, а між групами мереж - "автономними системами"
    Іноді нам (європейцям) треба питатися дозволу в Голандії. :)

• Подобається Подобається x 2
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На форумі є Фотошоп-онлайн. Треба:
    1. Зайти по лінку - http://forum.lvivport.com/photoshop.php?
    2. Натиснути у віконечку по середині "Open image from computer".
    3. Вибрати з комп'ютера необхідне фото.
    4. Зайти в меню фотошопа "Image" -> "Image size..."
    5. Поставити повзунки на стільки пікселів, скільки треба. Галочка в цьому віконечку дозволяє зберегти оригінальні пропорції фотографії, і при суванні одного повзунка другий сам переміститься так, щоб пропорція була збережена. Натиснути ОК.
    6. Зайти в меню фотошопа "File" -> "Save...". Вибрати формат фотографії, вписати назву, вибрати якість фотографії (чим менша якість, тим менший розмір. до 70-80% можна ставити - різниці з 100% майже не буде видно, але то залежить від фотки).
    7. Натиснути ОК і вказати місце на компі де зберегти фотку.
    Якщо отримувач має безлімітній інтернет (тобто без врахування трафіку), то розмір фоток і всього, що вони стягують з нету, не має значення і додатково за це не треба платити. Якщо в них лімітований інтернет і оплата здійснюється по трафіку, то стягнення фотографії розміром 1Мб буде коштувати стільки, скільки коштує 1Мб по відповідному тарифу.

7. www

www Well-Known Member

Нірванко! Дуже дякую! Усе просто, тільки орігінальний файл теж зменьшуеться, пруйшлось зробити копію і з копіею вже знущатись.:) Ще раз - дякую!:good:

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та?? Не знала. Якщо записувати під іншим іменем, то не мав би зменшуватись.

9. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Дякую, цiкаво. Але заморочуватися таки не треба, я зрозумiв :mocking:

10. www

www Well-Known Member

тут вххе запитували і відповідали, але я не можу знайти: Як перенести сюди кліп з ютубу?

11. Boris_Kiev

Просто скопіпейстити лінк (URL - праворуч від екранчику) і форумський движок все зробить далі сам.

12. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я теж поки чайник........
    Але брат для тої цілі мені поставив програмку Download Youtube Downloader HD,без неї каже,що ніяк..........От і я вже вставляю кліпи:)

13. Trooper

Trooper Well-Known Member

Вот тут написано как передавать большие фалы через интернет.

14. www

www Well-Known Member

А як Скайп зробити, щоб нормально робив, бо зображення йде уривками, іноді морозиться. З Італією чи з Україною - різниці практично нема. У мене десктап а в них - лептапи з встроєною камерою ( у мене - виносні якісні камери по $40-60.)

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Думаю ніяк, або то має бути платна версія. Десь програмно ріжеться трафік, або в мережах їх сервери контролюють трафік. Але це тільки моя думка. (без доказів :) ).

16. syavych

syavych копач

Швидкість інтернету яка?
    Програмних обмежень скайпа не повинно бути. Скоріш за все проблеми з інтернетом або погані налаштування камери.

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

1 мегабіт тут і 5 там. Камери 1,3 Мп. 10 кадрів в секнду (орієнтовно). Може де в налаштунках ...:blush:

18. syavych

syavych копач

для комфортної роботи скайпу таки варто мати хоча б 2 мегабіти (в обидві сторони) :pardon:

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене 4 мб, у Львові 256 кб і зв'язок супер!

20. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

1 Мегабіта цілком достатньо для роботи скайпа. В мене і на півмегабіта добре скайп працював.
    Думаю причина поганої якості в недостатньому пінгові, або в налаштунках скайпа, чи драйверів.

а де твій аватар? :)