Усе залежить від маршрутизації на момент обміну. Як іде traceroute. Ви можете не знати, що в цей момент Ваш провайдер виручає братів по розуму - віддав їм частину смуги, а інших трохи обмежив. Назавтра Ваш трафік може піти через друзів провайдера зовсім неподіваним маршрутом. Це, звичайно, впливає на швидкість.
Найпростіше це не висилати нічого великого обєму через пошту. Є купа халявний аплодів на яких можна залишити свої фото. www.4shared.com - непоганий сервіс
Так, я ним теж користуюся. Або - безпосередньо занагяти на http://imageshack.us/ Там крім прямого лінку, можна зробити thumbnails у форматі для сайту або форуму (у нас працює - форум 1).
Звлежить від того як усі учасники траси пропишуть. Або статику, або динаміку. Плюс є поняття "метрики" - шукати або найкоротший шлях, або найдешевший, або враховувати приоритети того чи іншого виду трафіку... Можна налаштувати і за часом доби. Тут залежить на від "доменів", а просто від коробок-маршрутизаторів. Яка залізяка що вміє, наскільки адмін нею володіє і т.п. Обмін налаштовується не між доменами, а між групами мереж - "автономними системами" Іноді нам (європейцям) треба питатися дозволу в Голандії.
На форумі є Фотошоп-онлайн. Треба: 1. Зайти по лінку - http://forum.lvivport.com/photoshop.php? 2. Натиснути у віконечку по середині "Open image from computer". 3. Вибрати з комп'ютера необхідне фото. 4. Зайти в меню фотошопа "Image" -> "Image size..." 5. Поставити повзунки на стільки пікселів, скільки треба. Галочка в цьому віконечку дозволяє зберегти оригінальні пропорції фотографії, і при суванні одного повзунка другий сам переміститься так, щоб пропорція була збережена. Натиснути ОК. 6. Зайти в меню фотошопа "File" -> "Save...". Вибрати формат фотографії, вписати назву, вибрати якість фотографії (чим менша якість, тим менший розмір. до 70-80% можна ставити - різниці з 100% майже не буде видно, але то залежить від фотки). 7. Натиснути ОК і вказати місце на компі де зберегти фотку. Якщо отримувач має безлімітній інтернет (тобто без врахування трафіку), то розмір фоток і всього, що вони стягують з нету, не має значення і додатково за це не треба платити. Якщо в них лімітований інтернет і оплата здійснюється по трафіку, то стягнення фотографії розміром 1Мб буде коштувати стільки, скільки коштує 1Мб по відповідному тарифу.
Нірванко! Дуже дякую! Усе просто, тільки орігінальний файл теж зменьшуеться, пруйшлось зробити копію і з копіею вже знущатись. Ще раз - дякую!
Я теж поки чайник........ Але брат для тої цілі мені поставив програмку Download Youtube Downloader HD,без неї каже,що ніяк..........От і я вже вставляю кліпи
А як Скайп зробити, щоб нормально робив, бо зображення йде уривками, іноді морозиться. З Італією чи з Україною - різниці практично нема. У мене десктап а в них - лептапи з встроєною камерою ( у мене - виносні якісні камери по $40-60.)
Думаю ніяк, або то має бути платна версія. Десь програмно ріжеться трафік, або в мережах їх сервери контролюють трафік. Але це тільки моя думка. (без доказів ).
Швидкість інтернету яка? Програмних обмежень скайпа не повинно бути. Скоріш за все проблеми з інтернетом або погані налаштування камери.
1 Мегабіта цілком достатньо для роботи скайпа. В мене і на півмегабіта добре скайп працював. Думаю причина поганої якості в недостатньому пінгові, або в налаштунках скайпа, чи драйверів.