"Чайник" запитує, ми відповідаємо

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Полковник, 10 бер 2007.

1. ok2008

ok2008 Member

Шановні форумляни, допоможіть "чайнику" :sad:
    Недавно потрапив мені до рук МР3 плеєр "iPod". Мене попросили витерти звідти всю інформацію. От я і відформатувала його... тепер з цього плеєра не можна слухати музику. Причому, на ПК видно, що дані (музика) там є, а через навушники вона не відтворюється. Тільки не кажіть, що треба купити новий плеєр......

2. maga

maga Well-Known Member

Нового купляти не треба,Але це тільки один плюс для Вас.Що до мінусів:Ви форматуванням постирали всі системні файли.Тепер він як простий жорсткий диск,флешка.Потрібно загружати прошивку,русифікацію і т.д. Спробуйте тут: http://soft.mydiv.net/mac/download-Apple-iPod-Updater-2006-01-10.html Не вийде-то несіть в сервісний центр.

• Подобається Подобається x 1
  3. AndriySt

AndriySt миється в бані

По-моєму аж так старатися не потрібно. Достатньо підключити iPod до компа, запустити на ньому (компі) iTunes і через неї заливати всю музику на плеєр. Прошивка від форматування не знищується, а системні файли відновлюються при запуску плеєра.

4. maga

maga Well-Known Member

Чоловіче,Ви хоть компетентні в iPodах.Це Вам не гнусмас чи ерго.

5. AndriySt

AndriySt миється в бані

maga,
    а) прошивка в будь-який пристрій записується в ту частину пам’яті, яка не доступна звичайному користувачу через звичайні програми, тому в будь-якому випадку форматуванням її не знищиш.
    б) якщо саме цей iPod не відновлює власну структуру папок і файлову систему при запуску, як це роблять більшість плеєрів (і іРоd'ів в тому числі), тоді в будь-якому випадку iTunes в поміч, бо плеєр в разі неспроможності запуску запропонує сходити на http://www.apple.com/support, скачати її звідти і провести нескладну операцію оновлення програмного забезпечення.
    в) в людини проблема не у зламаному плеєрі, а у неспроможності його грати музику, що залита туди простим копіюванням, а в iPod музику потрібно заливати через iTunes і тоді він її буде відтворювати.
    г) ну не мели дурниць і не корч ти з себе такого розумника. Готуйся ліпше до школи, бо карантин скоро закінчується.

6. Avalon

Avalon New Member

Який хостинг платить за кількість переглядів на сайті створеному на ньому?

Який хостинг платить за кількість переглядів на сайті створеному на ньому?

Останнє редагування модератором: 21 лис 2009
  7. Leri

Leri Well-Known Member

хостінг платить? вперше чую... це швидше хостінгу треба платити щоб твій сайт хтось міг переглядати :)

є випадки коли платять за перегляд картинок

є таке що платять за скачувані файли

або за рекламу на сайті

у вашому випадку напевне треба шукати рекламодавців

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чи можна виключити звук в браузері? А саме в Мозіллі? Справа в тому, що слухаю музику через Вінамп, а по роботі мушу відкривати флеш-ігри в неті. Деколи там або дуже голосна музика, або просто дратівлива, заглушає те, що слухаю. Як притишити музику з браузера, або виключити взагалі?

9. victorys

victorys позитивчик :)

Навіть не знаю куди написати і в кого спитати, тому прикинусь чайником і спитаюсь тут :blush:
    Що то за свічка в правому верхньому куті форуму? :scratch_one-s_head:

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ввечері запаліть свічку і поставте на підвіконні.
    У пам"ять про жертви Голодомору.

• Подобається Подобається x 3
  11. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Плагінами.
    От https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/219 цей наприклад або
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1030
    Обирав ті які потрапляли першими з пошуку. Можливо є кращі варіанти.

п.с на свій бровзер я ці приблуди не встановлював.

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую. Перший додаток - це панель музпрогравача в мозіллу. Там можна регулювати лише звук в програвачі, а не в самому браузері. Другий - якась непонятка, після встановлення не знайшла його.. По опису теж ніби не то. Пошукаю ще якісь додатки, може щось знайдеться :)

13. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Допоможіть будь-ласка (чесно кажучи не перечитувала повністю гілку): недавно підключила інтернет( від Телком) , а він постійно пропадає, тобто кожні 10-15 хв(або і 2-3 хв) потрібно виключати і включати модем. Чи то справа в модемі (брак?) чи в поганій лінії?

14. syavych

syavych копач

Може бути і перше і друге. В мене таке було - виявився бракованим модем, але часто трапляється через лінії. Для перевірки:
    а) якщо є можливість позичити інший модем - спробуйте чи буде та ж проблема;
    б) інший варіант (якщо також можливість) - випробуйте ваш модем в іншого абонента (кума, сусіда тощо), бажано щоб в нього теж був телком;
    в) якщо немає можливості а) та б) - дзвоніть провайдеру, нехай вони шукають ці можливості :)))

• Подобається Подобається x 3
  15. www

www Well-Known Member

А оце як мені зменьшити об*ем фотографіі щоб відправити по е-майлу. Ну, на приклад з 1.5МГБ до 600-700КБТ? І потім. Скількі електронна скринька вміщуе на одного е-листа. На приклад я можу відправити до 20МГБ фоток за один раз, але мої респонденти не можуть його отримати. І ще. Як що в Україні отримають такого е-майла (5-10МГБ) то то буде відніматися від якогось трафика? ( Я ніяк не второпаю, що це таке).:sad:

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Спробуйте Morpheus Photo Compressor
    Хоч і англійський, але простий і зрозумілий...

17. Boris_Kiev

1. Редактором. опція Resize image. Або побити RAR'ом на кілька частин

В кожного мейлера - свої обмеження.
    1,5М, 5М, 10М, 20М

Треба пам"ятати, що при кодуванні атачменту об"єм збільшується - десь із файлу 3,7 МБ виходить 5 МБ.

18. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Найпростiше -- або зменшити розмiр фото, або посилити компресiю (якщо про .JPG-формат йдеться). Можна зробити навiть у популярному в'юерi ACDSee, там є такi базовi функцiї редагування. Але майте на увазi, що якiсть в обох випадках страждає, тож є сенс зробити окрему копiю файла з фото, її отак пожати i вiдправити, а оригiнал не чiпати ;)

Залежить вiд налаштувань мейл-провайдера, причому як Вашого, так i отримувачiв. Дiйсно, може бути так, що у Вас лiмiти м'якiшi, нiж у отримувачiв, i вiдiслати вiд Вас багато фоток можно, а от їм отримати налаштування не дозволяють.

Хай отримувачi перевiрять налаштування своєї скриньки (можливо, що за дефолтом встановленi якiсь середнi значення ємностi та максимального вхiдного листа -- треба пiдвищити). Якщо ж налаштувань таких нема або вже на максимумi -- хай зареєструють скриню у того ж провайдера, що i ваша (якщо це фрi-провайдери на зразок мейлру).

Жосскiй варiант -- пiдняти на будь-якiй з машин мiнi-веб-серверок i залити просто через нього, але то вже для трохи продвинутого народу :)

Питання незрозумiле :)

19. Boris_Kiev

Деякі провайдери рахують (або лімітують) окремо - український трафік і "зовнішній" трафік.
    Якщо клієнт (укр) користується українським мейлером (наприклад, ukr.net) - Ваш лист зарахується як мегабайти "внутрішного" трафіку. А якщо такий клієнт користується mail.ru ... aol.com - то як "зовнішній".
    Нехай ваш кореспондент (або група кореспондентів) зареєструють (з України) для Вас екаунт (краще - два екаунти) на http://ukr.net , передадуть Вам реквізити. Там об"єм листа - до 20 метрів (реально - 16). Крім того, до кожного екаунту додається зручна цяцька - e-disk - власний простір обсягом 4 гігібайти, вхід - за паролем. Файли зберігаються без обмежень у часі.
    Доступ до них можна розшарити для інших користувачів ukr.net (тоді без Вашого пароля).

Я маю близько 30 таких екаунтів і обмінююся з людьми з різних країн об"ємами кількох DVD.
    На "свої" - заливаю, і на "загальноклубний" - розшарюю.
    Швидкість - шалена.

20. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

А думав, це вже пiшло у минуле разом з кишеньковими "провайдерами" на два-три райони мiста :) Наразi маю укртелекомiвське "ОГО", там таких обмежень нема.

Але взагалi цiкаво -- я вiрно зрозумiв, що залежно вiд "спiвпадання" або "неспiвпадання" доменiв, якi обмiнюються трафiком, може, при iнших рiвних, пiдвищуватися або знижуватися середня швидкiсть трафiку?

а де твій аватар? :)