"Чайник" запитує, ми відповідаємо

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Полковник, 10 бер 2007.

1. Городецький

Городецький Well-Known Member

Не хочу Вас лякати, але GF5500 потужніша за GF6300. Мо' ну його к бісу такий апгрейд?

2. www

www Well-Known Member

з відео вартою згоден, хай буде, але мемори треба трошки добавити, бо мою іграшку не тягне..

3. Городецький

Важко Вам щось порадити, не знаючи типу Вашого процесора і материнської плати. Але насмілюся висловити припущення, що це або Pentium4 на i865, або Athlon64 на nForce4, або, в гіршому випадку, щось із загону Celeron-Sempron. Отже, мушу Вас попередити, що додавання пам'яти Вам мало що дасть. Бо:
    - додавання з 0,5ГБ до 1ГБ в середньому прискорює роботу на 10-15%, з 1ГБ до 2ГБ лише на 5-7%, що справедливо для припущеної мною конфігурації;
    - WinXP (моє припущення що це Ваша ОС) всьо одно не вміє оперувати більше ніж 2ГБ нормально, хоч би ви й напхали в слоти 4 або 8ГБ;
    - припущені мною типи материнських плат не розуміють більше 4ГБ нормально.

Моя Вам порада - викиньте. Або продайте (подаруйте племіннику, дитячому будинку, сусідові) або залиште як друкарську машинку.

Сучасної конфігурації з Pentium E5xxx або PhenomІІ, з відухою типу GF9600 або X4750 і 2ГБ мізків Вам вистачить на всьо. А ціни зараз падають як біржові індекси на Волл-стріт.

4. www

www Well-Known Member

Так, тут Ви вгадали, в мене Пентіум 4 на і865. вирішив не експерементувати більше.. Хай буде для тетрісів та аркад. Але ж я накупив меморі слотс десь на 4 ГіГа.. І відеокарта.. Виявляється вона для двох моніторів.... І куди оце все? Переслати до України - не знаю, чи буде воно корисне.. бо там багато неліцензованої софти і може щось не спрацювати..
    Одним словом -ДЯКУЮ і закриваю цю тему для себе.:))

5. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Підкажіть будь-ласка?
    Як правильно працювати з Wi-Fi? Чи потрібні якісь настройки??? Додаткові програми?
    Справа в тому, що ноут в мене досить недавно... ну от втішився я що є вай-фай, пішов на головну пошту, а він хоть би що. Про "перемикач з антенкою" я в курсі, і вмикав і вимикав - результат нульовий, сторінки не вантажаться :sad:
    Може хто підкаже, що я не так роблю ???

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

З которим/чиїм? :dntknw:

7. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Вай Фай треба ввімкнути, підключитися до якоїсь мережі в радіусі дії. Воно автоматом пробуватиме виставити настройки мережі. Автоматом не завжди виходить, треба врусну прописати, Айпі адрес, маску, шлюз, днс. Додаткових програм непотрібно. А що там на почті головній, інтернет роздають?

• Подобається Подобається x 1
  8. Speedo78

Ну, да, щодня повно студіків з ноут-буками. Я ще спеціально питав (ато мало-лі, може ігри ганяють), кажуть таки є нет!

То, я так поняв в них на почті треба питатися? Ну, ясно, дякую! Якщо-що в тих студіків ще попитаю... :)

9. www

www Well-Known Member

У меня вот какая непонятка с Вистой. На компе стоит диск С - 500Гб, программ на нем - 146 на 150 Гб, а остальные 350ГгБ не могу найти чем загружены, бо крычыть шо нема спейсу. Ото шо, Виста стилькы гамае спейсу?!!

10. traiver

traiver New Member

Как бесплатно зарегистрировать свою веб-страницу в интернете?

Создал веб-страницу но не могу найти в интернете сайты которые бесплатно побликуют веб странице. Помогите пожалуста найти

11. Городецький

Хоч і незрозуміло що саме Ви хочте, можу порадити шукати слова "free hosting" в Гууглі.

12. Speedo78

Питання більше до розробників даного сайту, ну і взагалі, до всіх веб-програмістів чи дизайнерів:
    1) Як організувати можливість перегляду роліків з youtube напряму на власному сайті (як це присутнє тут на ЛФ)?
    2) Чому на даному форумі немає можливості прямого перегляду роліків із, скажімо video.google.com, rutube.com, indavideo.hu і інших? Як організувати таке в себе?

13. Мирося

Мирося Well-Known Member

Speedo78, я, на жаль, не знаю. Краще запитувати на тих сайтах, де це вже зробили.

В мене самої запитання. Недавно знайшла ось таку інформацію:
    "Рунет составляют несколько сетей национального масштаба, которые условно можно поделить на две части. Первая – коммерческие сети – EUnet/Relcom, Demos/Internet, Sovam Teleport, «Гласнет», Global One Russia, «Роснет». Вторая часть представлена научно-образовательными сетями – RUNNet, RUHEP/Radio-MSU, RSSI, FREEnet, RELARN-IP, MSUnet"
    (З підручника С. Машкової).

Де взяти аналогічні дані про Уанет?
    Гугл на запит "Уанет мережі" видає щось не те... :dntknw:

14. Полковник

Полковник миється в бані

Вот, допустим, такая ситуация.
    Хочу ВДРУГ я посмотреть в глаза красивой однофорумчанке.
    ИЛИ.
    Сказать, что накипело, Левандовке.
    Не просто сказать, а увидеть собеседника.
    У меня имеется камера в буке.
    Звук имеется.
    Что надо сделать, что бы поговорить с видеорядом с однополчанином по ПРИКВО Михом, например?

15. levandivka

• Подобається Подобається x 1
  16. syavych

syavych копач

Берете бук (той шо з камерою і звуком), їдете в аеропорт, сідаєте на літак до Львова і всьо :) (і не тре нічого качати, нє?)

• Подобається Подобається x 4
  17. Полковник

Полковник миється в бані

Хм, как всё просто!
    Самое прикольное, что можно чёкаться и вотку жрать вместе - я в Москве - собутыльник во Львове!
    Класс!!!!

18. levandivka

Але ж то треба читати Форум.
    Нє? :)

19. maga

maga Well-Known Member

Допооможіть!!! При початку прослуховування онлайн радіо(наприклад на сайті радіо Ера)-браузер Mozilla скидує сторінку і просить відправити помилку для перевірки.В IE-таке ж відбувається.І ще:як зробити знімок екрану і де його шукати?

Останнє редагування: 4 жов 2009
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не знаю в чому причина, але в мене останнім часом теж таке відбувається - Мозілла вилітає при вході на якісь конкретні сторінки сайтів з гугла.
    Натиснути на клавіатурі кнопку "Print Screen". В буфері буде знімок екрану. Вставити цей малюнок можна як і в Paint, Photoshop чи інші графічні редактори, так і в Wordівський файл.

а де твій аватар? :)