Ну в "нормальних" версіях браузерів - клікнув один раз по слову "Закладки" - витягується довгий список лінків. А тут - тільки з 2 кліку оцей дурний квадратик, потім ще з 2 кліку - список лінків. Це при першому запуску браузера. Далі не виникає, доки не закрию / відкрию браузер. Саме це "квадратне" меню й хочу прибити.
Нове запитання: Як зламати пасворд юзера з правами адміна на безхозному компі (WinXP) ? Знаю, що існує така процедура. Є три екаунти: "Адмін" (колишній мій підлеглий; звільнився, мешкає поза межами Києва, моб. змінився). "Ден" (адм. права) - колишній кер. групи, що працював за цим компом, звільнився, контактів нема. "Юзер" - без паролю, без адм. прав. Мережева адреса - не наша, перевстановити не можу. Комп мені потрібен як файловий смітник (там 60 ГБ вільних). Тупо витягати винт не хочу - хіба що на період зламу (якщо таке можливо). Переставляти винду теж не хочу - можу не знайти потім потрібних драйверів. Та й лейба на компі з номером ліцензії. "Того" дистрибутиву давно нема. Які будуть думки ?
А вот у меня еще вопрос.. В доме два компа, они соединены с роутером, т.е. интернет на каждый отдельно. А вот как иx соединить, что бы можно было шастать из одного в другой, и, если надо, то фото можно было бы дфостать из любого, или там еще что, музыку например. Надо, что бы оба были включены в этот момент, или не обязательно?
+1 за питання Стосовно іншого: якщо вони під'єднані до роутера і в обидвох стоїть автоматичне визначення ІР і ДНС (скоріше всього так і є), то вони знаходяться в одному адресному просторі, і, отже, мають доступ один одного. Якщо в "Мережному оточенні" не видно "сусіда", перевірте чи належать вони до однієї робочої групи (Панель керування -> Властивості системи -> Ім'я комп'ютера -> Робоча група). Крім того, щоб мати доступ до якоїсь папки на комп'ютері потрібно її "зашарити" (Властивості -> Відкрити спільний доступ)... і т.д.
А якщо не автоматичне отримання АйПі адреси, тоді тре щоб адреси відрізнялись останнім числом, і однакова робоча група. Наприклад: 192.168.0.1 192.168.0.2
192.168.0.1 скоріше всього буде зайнята роутером , тому краще .0.2 і .0.3 (вони ж в 99% і будуть виставлені автоматом).
питання дещо комічне, але... вже декілька днів не можу нормально працювати, бо стоірнка пошуковика google на компі не завантажується ні з Опери ні з Експлорера. що вже не робив, що не дивився - а воно не йде. пишу у стрічці пошуку www.google.com.ua клацаю enter, а воно хоч би що... ХОЧА завантажується через отаке www.coreproxy.com. АЛЕ навіть так неможливо відкрити пошту гуглівську... у кого які думки, бо нема сил воювати з компутером!
Тю... А коку прогу ставили, що прописалася головнішим пошуковиком за Гуглю? Я б про бігся по списку встановлених прог, видалив би непотрібний Bar. Нє?
багато прог, (асі, вінампи і тп.) встановлюють свою пошукову сторінку... Спробуйте уважно глянути "панель інструментів" бравзера. Нема там лишніх? І в uninstall program вінди пошукайте зайвий додаточок. Або гляньте в налаштуваннях бравзера "Пошукову систему за замовчуванням". Пропишіть Гуглю назад.
все зробив - сам додумався. скачав антивірусну утилітку AVZ. відкрив її. далі - файл - восстановление системи - обрати пункт 13 (Очиска файла Hosts). всьо...
Скажений їжачок, дякую, мені вдалося просто - через safe mode. І в колеги знайшовся диск із різними хаками - просто скидає паролі.
A radikal.ru? В мене постійно працює, як і photofile.ru.. Напишіть, що робите, чому не працює, що показує, відколи не працює, що Ви перед тим зробили.. А в інших браузерах працює? Не ображайтесь, але Ви так описали проблему, що тут лише екстрасенс Вам допоможе..
Я про радикал. Просто не грузится картинка. В опере всё нормально. Перед этим я ничего не делала, firefox скачала только сегодня, потому что в explorer фотки тоже не грузятся. А вчера нормально грузились, странно. При чём перепробовала уже много таких сайтов - работает только в опере. Но с оперой у меня проблемы - в ней комп чаще всего вырубается (я уже эту проблему описывала).