"Чайник" запитує, ми відповідаємо

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Полковник, 10 бер 2007.

1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не зовсім зрозумів....
    з панелі прибрати?...

то клікнути правою кнопкою і обрати "видалити"....

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну в "нормальних" версіях браузерів - клікнув один раз по слову "Закладки" - витягується довгий список лінків.

А тут - тільки з 2 кліку оцей дурний квадратик, потім ще з 2 кліку - список лінків. Це при першому запуску браузера. Далі не виникає, доки не закрию / відкрию браузер.

Саме це "квадратне" меню й хочу прибити.

3. Boris_Kiev

Нове запитання:

Як зламати пасворд юзера з правами адміна на безхозному компі (WinXP) ?
    Знаю, що існує така процедура.

Є три екаунти: "Адмін" (колишній мій підлеглий; звільнився, мешкає поза межами Києва, моб. змінився).
    "Ден" (адм. права) - колишній кер. групи, що працював за цим компом, звільнився, контактів нема.
    "Юзер" - без паролю, без адм. прав.
    Мережева адреса - не наша, перевстановити не можу.

Комп мені потрібен як файловий смітник (там 60 ГБ вільних).
    Тупо витягати винт не хочу - хіба що на період зламу (якщо таке можливо).
    Переставляти винду теж не хочу - можу не знайти потім потрібних драйверів. Та й лейба на компі з номером ліцензії.
    "Того" дистрибутиву давно нема.

Які будуть думки ?

• Подобається Подобається x 1
  4. www

www Well-Known Member

А вот у меня еще вопрос.. В доме два компа, они соединены с роутером, т.е. интернет на каждый отдельно. А вот как иx соединить, что бы можно было шастать из одного в другой, и, если надо, то фото можно было бы дфостать из любого, или там еще что, музыку например. Надо, что бы оба были включены в этот момент, или не обязательно?

5. syavych

syavych копач

+1 за питання :lol:

Стосовно іншого: якщо вони під'єднані до роутера і в обидвох стоїть автоматичне визначення ІР і ДНС (скоріше всього так і є), то вони знаходяться в одному адресному просторі, і, отже, мають доступ один одного. Якщо в "Мережному оточенні" не видно "сусіда", перевірте чи належать вони до однієї робочої групи (Панель керування -> Властивості системи -> Ім'я комп'ютера -> Робоча група). Крім того, щоб мати доступ до якоїсь папки на комп'ютері потрібно її "зашарити" (Властивості -> Відкрити спільний доступ)... і т.д. :)

6. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

А якщо не автоматичне отримання АйПі адреси, тоді тре щоб адреси відрізнялись останнім числом, і однакова робоча група. Наприклад:
    192.168.0.1
    192.168.0.2

7. syavych

syavych копач

192.168.0.1 скоріше всього буде зайнята роутером :), тому краще .0.2 і .0.3 (вони ж в 99% і будуть виставлені автоматом).

8. Полковник

Полковник миється в бані

ЗАРАБОТАЛО?????
    УррррррААААААААА!:good:

• Подобається Подобається x 2
  9. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

питання дещо комічне, але... вже декілька днів не можу нормально працювати, бо стоірнка пошуковика google на компі не завантажується ні з Опери ні з Експлорера. що вже не робив, що не дивився - а воно не йде. пишу у стрічці пошуку www.google.com.ua клацаю enter, а воно хоч би що... ХОЧА завантажується через отаке www.coreproxy.com. АЛЕ навіть так неможливо відкрити пошту гуглівську... у кого які думки, бо нема сил воювати з компутером!

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тю...
    А коку прогу ставили, що прописалася головнішим пошуковиком за Гуглю?
    Я б про бігся по списку встановлених прог, видалив би непотрібний Bar.
    Нє?

• Подобається Подобається x 2
  11. Wild gucul

а можна з цього місця трошки детальніше, пане Левандівко?

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

багато прог, (асі, вінампи і тп.) встановлюють свою пошукову сторінку...
    Спробуйте уважно глянути "панель інструментів" бравзера. Нема там лишніх? І в uninstall program вінди пошукайте зайвий додаточок.
    Або гляньте в налаштуваннях бравзера "Пошукову систему за замовчуванням". Пропишіть Гуглю назад.

Останнє редагування: 26 лис 2008
    • Подобається Подобається x 3
  13. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

А шо то було???
    Я й досі аватарку не можу змінити.

14. Wild gucul

все зробив - сам додумався. скачав антивірусну утилітку AVZ. відкрив її. далі - файл - восстановление системи - обрати пункт 13 (Очиска файла Hosts). всьо...

Останнє редагування: 27 лис 2008
  15. Є така штука, як Reset XP Administrator Password.. важить 3 метра.. записуєш на сд.. і грузишся..

16. Boris_Kiev

Скажений їжачок,
    дякую, мені вдалося просто - через safe mode.
    І в колеги знайшовся диск із різними хаками - просто скидає паролі.

17. Почему у меня в firefox не работает ни один сайт для фотохостинга?

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

A radikal.ru? В мене постійно працює, як і photofile.ru..
    Напишіть, що робите, чому не працює, що показує, відколи не працює, що Ви перед тим зробили.. А в інших браузерах працює?
    Не ображайтесь, але Ви так описали проблему, що тут лише екстрасенс Вам допоможе..

19. Я про радикал. Просто не грузится картинка. В опере всё нормально.
    Перед этим я ничего не делала, firefox скачала только сегодня, потому что в explorer фотки тоже не грузятся. А вчера нормально грузились, странно. :dntknw: При чём перепробовала уже много таких сайтов - работает только в опере. Но с оперой у меня проблемы - в ней комп чаще всего вырубается :dntknw: (я уже эту проблему описывала).

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А на віруси комп перевіряли?

а де твій аватар? :)