"Чайник" запитує, ми відповідаємо

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Полковник, 10 бер 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо

По-перше, яка карта (чіпсет) ?
    А потім знайдіть драйвера в Неті - на сайті виробника або на якомусь drivers.ru

2. sanya

sanya Well-Known Member

ні вже не потрібно ! Завдяки п.РОмко

• Подобається Подобається x 2
  3. ромаріо

ромаріо New Member

гра

підкажіть, будь-ласка, де у Львові можна купити гру "1701 A.D." (стратегія).
    дякую.

4. Тіріон

Тіріон Active Member

А що, це щось рідкісне?

5. Michel

Michel Member

Программа / SSC Service Utility 4.30

Де знайти прогу щоб розблоковувати кертріджі для принтерів Epson??
    Справа в тому що там є якась фішка, яка замірює рівень чорнила і десь його записує в память (напевно картріджа ?). Але є прога, з допоиогою якої можна розброкувати (зробити reset) цю фіговину і самому залити чорнило. Без цієї проги вона висвічується як порожня і нічого не хоче знати й не друкує.
    Недавно ця прога продавалась в магазинах за 10 Є, а тепер вони її не продають. Кажуть що через проблеми з користувачами, які не змогли зрозуміти проги і навчитись нею користуватись. Кажуть що клопоту було більше ніж прибутку, тому й перестали її продавати.
    Я думаю що якщо вона пішла по руках, то може десь бути і в І-неті, але де?
    Пів дня шукав і не знайшов. Може хто знає де вона є??

6. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Free-софт

Додано через 3 хвилини
    Программатор можно заказать наложенным платежом по почте info@awella.ru . Стоит он 300 рублей и подходит для обнуления почти всех моделей картриджей Epson, кроме 700 серии и выше - тех, у которых в чипе идет уже не 7 а 9 контактов. ICQ294002312 http://www.awella.ru/forums/viewtopic.php?id=2

Додано через 50 хвилин
    Как Вам, наверняка, известно - в картриджах для принтеров Epson используются IC чипы. После каждого напечатанного листа в них записывается информация о расходе чернил. И когда в картриджах еще остается около 30% чернил, принтер выдает сообщение о том, что чернила уже закончились, и будьте добры, бегом в магазин покупать новый картридж Epson:) Но раз Вы на этом сайте, то платить бешеные деньги фирме Epson за хоть и качественные, но чрезмерно дорогие, расходные материалы Вы не собираетесь. Тем более что есть альтернативы:)

Итак, как же сброить этот чип, чтоб потом спокойно залить чернил в картридж и радоваться дешевой печати?

Существует несколько способов, я опишу их все по порядку.

1) С помощью "горячей" замены. Способ заключается в том, что вы вместо полного картриджа, не выключая принтер, устанавливаете картридж, который вы хотите перепрошить, и после первой же печати в этот чип записывается уровень чернил от только что вынутого картриджа. Небольшая трудность заключается в том, что для проделывания этой операции вам необходимо будет снять верхнюю крышку, чтоб получить доступ к каретке и вынуть картриджи. Или можно повернуть большую шестеренку слева на четверть оборота на себя, что разблокирует запаркованную головку и позволит вам выдвинуть каретку руками в позицию замены картриджей. После замены просто задвиньте каретку в парковочное положение и отправьте на печать какой-либо документ.

2) Программный способ. При помощи специальных программ или специальных служебных программ , чип в данном случае обнуляется при участии самого принтера.

3) Аппаратный способ. Это, конечно же, наилучший способ. Для сброса картриджа вам всего лишь надо соединить контакты чипа на картридже с контактами программатора и подождать пару секунд. Все! Ваш картридж как новый! Более подробную информацию Вы можете найти в разделе Программаторы. Там же Вы можете заказать у нас программатор.

4) Программно-аппаратный способ. Почти то же самое, что и в предыдущем случае, только тут программатор подключается к компьютеру и управляется спец. программой. О том, как сделать самому такой программатор, и где скачать программу Вы сможете узнать у нас на сайте в ближайшее время
    Инфо от http://www.my-epson.ru

Додано через 54 хвилини
    Если у вас принтер Epson модели от 680 и выше, то вам сюда...

Для начала воспользуйтесь свежей версией программы
    http://www.ssclg.com/epson.shtml
    Она позволяет для большинства принтеров ПРОГРАМНО сбросить счётчик чернил

Программа Алекса для обнуления чипов, прошивки...
    http://http://epson.com.ru/

Непосредственно страница с данным проектом
    http://epson.com.ru/pr002.shtml
    http://ampoule.ru/epson/pr002.shtml

7. Michel

Michel Member

Відповідь: Free-софт

Дякую, але я в Москву не їду і по почті звідси напевно не можу заказати.

8. Forpost

Forpost Стоїк

SSC Service Utility 4.30

SSC Service Utility 4.30 description
    Alows you to do many amazing things with Your Epson printer
    SSC Service Utility will allow many people with high printing demands to save some money (program works with both black and color cartridges).

Up to day, SSC Service Utility works with both the LPT and USB printers.

You can lost Epson lifetime guarantee on print head by refilling ink cartridges!
    Download
    http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/SSC-Service-Utility.shtml

• Подобається Подобається x 1
  9. MITALb

MITALb New Member

Відповідь: кертріджі для принтерів Epson

SSC Service Utility 4.30
    Качати
    "Программа будет особенно полезна людям, которые печатают большие объемы документов, так как позволяет существенно сэкономить на чернилах и картриджах. SSC Service Utility 4.30 позволяет напрямую работать с опцией CSIC в картриджах принтеров Epson Stylus, позволяет "заморозить" внутренние счетчики чернил или сбросить их (даже с пустыми картриджами). Кроме того, предусмотрена возможность отдельной прочистки цветной и ч/б головок для всех моделей струйных принтеров Epson (режим форсированной прочистки). SSC Service Utility 4.30 поддерживает работу с различными моделями принтеров Epson (более 100 моделей), через LPT или USB порты. В этой версии введена поддержка новых принтеров Epson: R270, R240, R340, CX2800, CX3900, CX4900, CX5900, C58/C59, RX640, внесены различные улучшения и исправления.
    ОС: Windows 95/98/ME/2000/XP | Рус. интерфейс | Бесплатно."

Юзаю на роботі - цілком задоволений.
    Інфа виробника

10. Forpost

Forpost Стоїк

11. Michel

Michel Member

Відповідь: SSC Service Utility 4.30

Велике ДЯКУЮ !!!
    Будемо розбиратись...

P.S. Гарантія до лампочки. Прінтер вкупив за 29 Є (в магазині, новий) з чорнилами, а оригінальні чорнила до нього коштують 32 Є.
    Не розумію цієї логіки. Машина з чорнилами + рік гарантії коштує дешевше ніж самі чорнила (комплект кертріджів).
    То напевне називається - світ стоїть догори ногами?

12. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Программа / SSC Service Utility 4.30

Ошибка доступа к файлу

Вы пытаетесь скачать программу из новостного выпуска IZone Domino с сайта http://www.izcity.com/, однако в настоящий момент, ссылка для загрузки файла изменилась.

13. Michel

Michel Member

Відповідь: Программа / SSC Service Utility 4.30

Проблему рішив іншим способом. :)
    Є в мене старий принтер Xerox M750, який був на "пенсії" в підвалі з 2000-го, або 2001-го року, вже не пам'ятаю. Я його хотів комусь дати, але бажаючих не знайшлось, то я його "викинув", тобто поставив в п'ятницю вечером на тротуар перед домом, щоб хтось забрав. Вчора з ранку дивлюсь - ніхто не взяв. Ну, думаю, в понеділок смітярі його заберуть на смітник. Потім поїхав в магазин і там натрапив на чорнила, які до нього підходять. Подумав і поїхав додому подивитись чи він ще є на тротуарі. Як не дивно, але він спокійно мене чекав. Перепросився я з принтером і забрав назад. Поїхав в магазин, вкупив чорнила за 16,15 Є і рішив заправити. Провозився майже до півночі поки прочистив головки, ніяк червоне чорнило не проходило. Залишив головку відмокати до ранку і сьогодні з ранку всьо прекрасно працює. Фоти друкує краще як новий Epson R245, особливо на звичайному папері і, що не маловажно, приб. в 4 рази швидше. На глянцевому фото-папері фотки просто супер, на звичайному те такі якісні, але можна миритись, але на багато якісніші фоток, надрукованих друкаркою Epson R245.
    Сьогодні друкував фоти, тільки що закінчив.
    Ось так то. Правду кажуть: - не спіши викидати.
    Побачили б мої руки - вимазані майже до ліктів. :) :) :)
    Правда, він не вміє друкувати на роздільності нижчій як 600 dpi, пише що роздільність 480 (яку йому відправляє комп) буде надрукована з роздільністю 600х600, але нормальна роздільність для нього 1200х1200.
    Правда, гримить як трактор, аж дім дрижить, сусіди вже приходили питати що в мене діється, чи я роблю ремонт і чи не треба допомоги. :)
    Прийдеться щось придумати, щоб глушити вібрації.
    Напевно поставлю його на ліжко. :)
    Тепер залишилось розібратись з чорнилами Epson R245, тобто - навчитись обнулювати.

14. Тіріон

Тіріон Active Member

Тех. проблема

Машина не бачить диску Мастер.
    Перед цим попереджала, що не вистачає віртуальної памяті. Нагрузка на проц (2,1 Гб) і память (512 Мб) велика - Мул качає одночасно десь 70 файлів. Я от думаю, чи могло це бути причиною?
    Перегружав :), перевірив усі контакти та штекери від жорстких дисків.
    Якщо не поможете, придеться викликати майстра.
    Ну і ще питання - чи можна очистити диск С через BIOS?

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Тех. проблема

Може бути любе. і перегрів харда теж.

16. Тіріон

Тіріон Active Member

я вже замучився той комп в ремонт возити :sad:

17. Forpost

Forpost Стоїк

то тре поміряти температуру
    Hard Drive Inspector v2.47 build 427 - это мощная программа, предназначенная для слежения за состоянием жестких дисков, основанная на технологии S.M.A.R.T. Hard Drive Inspector имеет поддержку русского языка и приятный интерфейс с гибкой системой настроек. Программа может отображать как сводную, так и подробную информацию о жестких дисках и их состоянии. Сохраненную информацию можно распечатать, сохранить в лог-файл или переслать на указанный e-mail. Русский язык интерфейса присутствует. http://yopli.net/2007/09/02/hard_drive_inspector.html

18. Тіріон

Тіріон Active Member

А в БІОСі хіба не можна подивитись?

19. Forpost

Forpost Стоїк

ну якщо не ліньки перезавантажуватись...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

малоймовірно.....

Тре глянути, чи в Біосі той диск є- то перше.
    якщо є, запуститися з дискети і перевірити чи є диск С: є ще така команда fdisk mbr по-моєму, відновлює початкові сектори. Крім того, є перемички на вінчестері, можна їх попереставляти....

а де твій аватар? :)