"Чайник" запитує, ми відповідаємо

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Полковник, 10 бер 2007.

1. syavych

syavych копач

Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо

Не знаю як зараз, але колись була персональна версія. Хоча не скажу що задоволений був, стояла лише тому що НАШЕ :)

2. sanya

sanya Well-Known Member

Українське :y: ;) :crazy:

3. шахрай

шахрай Well-Known Member

Як виправити в своєму профілі дату народження.
    Я помилково вказав неправильно?

4. syavych

syavych копач

Напиши в ПП Мартіні правильну дату, постав йому пиво (чи може мартіні) і буде тобі щастя.

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Хто може допомогти порадою:

В понеділок хотів скачати картографічну прогу. Нахаляву вона була тільки на рос. ресурсах.
    Оновлений антивірус NOD-32 весь час лаявся на віруси та інший бруд на тих сайтах. Але відбивав небезпеку.

Тепер маю (Win2000):
    1. Не запускається функція пошуку файлів
    2. Internet Explorer гальмує; не переходить на деякі посилання.

Прогнав повний параноїдальний скан NOD-32 – виловив лише копію якогось авторана (давню).

Качнув з www.drweb.com прогу (7 Мб) Cureit.exe
    Прогнав спочатку в safe mode. Прога полаялася лише на Remote Admin (це нормально) та якісь допоміжні файли міді-редакторів (давно не запускав).
    На ніч запустив повний скан.

Мій адмін каже, що десь він про подібну лажу чув. Там довелося переінсталювати винду. А в нас нема дистрибутива англійської W2k і деяких корисних прог, що мені потрібні.

Завтра збиралися почепити мені більший винчестер (тупо все перенести) – а тут “звірі”!

Хто знає, що то за зараза і як її позбутися ???

6. Michel

Michel Member

В мене 2000 Вінда, не жаліюсь, прекрасно працює, не зависає.
    Був в мене NOD-32, я його викинув і поставив Аvast. Він дармовий і поки що роботу робить прекрасно. Також стоїть ZA, фільтрує теж прекрасно.
    Є ще Spybot - Search & Destroy, він дармовий і трояни виловлює досить гарно як для дармової проги. В мене диск поділений на 2 і на всякий випадок я зробив Ghost (диска С), який знаходиться на логічному диску D, всі документи теж. Якщо запорю Вінду, то просто реставрую Вінду з прогами з D на С, а це займає 4,5 хв.
    Раджу зробити так само і проблеми залишаться тільки в спогадах.

7. Boris_Kiev

Michel,
    Дякую за пораду “як жити дальше”. До речі, у Вас усі “запобіжники” працюють одночасно і не конфліктують ?
    До речі, мій диск теж поділений на С і D.
    На С – 2000 (піратська), на D – ліцензована ХР рос. Тільки щоби продемонструвати інспекції, про всяк випадок. Окрім Nokia PC Suite, нічого під ХР не юзаю.

Але птання залишається відкритим – ЩО я “наловив” і як рестарувати W2000, не маючи дистрибутиву ?

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Якщо немає образу - трудно...
    Я теж завжди тримаю образ чистої вінди і найсвіжіший.

9. syavych

syavych копач

Було в мене таке в ХР. Вирішилось перестановкою вінди :sad:. Може допомогти перевстановлення якого останнього сервіс-паку - він оновлює практично всі файли вінди і може вирішити проблему. Якщо стоять якісь СП для Він2000 - попробуй переставити останній з них (або поставити новіший якщо такий існує).
    Тепер вже пізно. Копію вінди Борис вже не зробить, бо вона покоцана. Треба було скоріше...

10. Michel

Michel Member

:)
    ZA не хоче дружити з Аvast-ом, але проблема рішається просто, треба при установці ZA забрати галочку на авто запуск і при запуску компа запускати її самому, вручну клікнути на іконку.
    Spybot - Search & Destroy відключений, постійно не фільтрує, запускаю час від часу коли комп починає гальмувати.
    На рахунок "наловив", то можна провірити на пряму в паутині ось тут, але потім вичистити з компа ВСІ файли що він установить, особливо ті, назва яких починається знаком $. Їх легко відшукати по даті створених файлів.
    Ось тут купа корисних лінків на дармові антивіри і т.п., але там пишуть по французьки. Перекладачі є в паутині, то проблеми не бачу.
    2000-ну не треба піратську ставити, є такі, які MS колись роздавав для проби направо й наліво в цілях реклами. Вони при установці нічого не питають і прекрасно обновлюються.

11. Boris_Kiev

Дякую за поради щодо відновлення Винди.

Нове прохання - терміново!

Хто поділиться (або вкаже лінк на гарантовано чистому ресурсі) -
    потрібен плагін для відкриття файлів *.VSD (візіо).
    Або тупий конвертор у графічний формат.

Колись був плагін, але злетів.

Маю:
    - IE 6,0
    - Мозіла 2.0.0.6

MS Office у мене старий (97, так треба).

Наперід вдячний !

12. syavych

syavych копач

13. Boris_Kiev

Дякую. Але не вікриває. Знайшов старий інсталятор 2004 року (колись працював), все одно (див. мал).

А чим ще можна відкрити ????

(Адмін у бігах)

14. Boris_Kiev

===========================
    Дякую, питання знято. Встановив Візіо 2003, відкриває, друкує.

А щодо Винди - адмін знайшов той інсталятор, з якого ставив мені 3 роки тому W2k eng.
    Аби не злетів Офіс-97 eng - його вже не знайдеш.

15. Michel

Michel Member

16. sanya

sanya Well-Known Member

Скажіть мені будь ласка ,сьогодні знайшов папку її назва (_RESTORE) , вона важить 3 гіги . Ця папка була захована і її не можливо видалити .Підкажіть ,що робити з нею ?? Вона знаходиться у мене в диску С .

17. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

щоб позбутися - форматувати C:
    а на майбутнє - читати документацію ;)
    --
    на крайняк - відключити "резервное восстановленіє" - якщо у вас іноземна вінда ;)

18. Городецький

Городецький Well-Known Member

Ну, це занадто радикально!!
    Завантажуємо комп'ютер під DOS, завантажуємо файловий командер з підтримкою NTFS, Volkov Commander наприклад, і прибиваємо весь непотріб к бісам собачим. Все це можна зробити а допомогою hiren's boot cd, а завантажити образ диску, наприклад, звідси - hттp://soft.softodrom.ru/ap/p6916.shtml.

19. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Каталог _RESTORE - системний ;) тобто ви його вилучите - а система назад створить ;)
    Тобто - або відключити відповідний режим в системі - і вона сама прибере той каталог - або прочитати "дрібним шрифтом" - що всі додаткові дрібнософтівські фішки потребують якогось ресурсу ;)
    --
    Мене колись один такий комп'ютерник вразив ;) поставив собі ото "відновлення при збоях" на весь диск. Ну, тобто там (не пригадую точно - вінди ж не маю) - три режими - відключено, тільки системні області та весь диск.
    І коли "залив" на диск DVD-фільм - раптово скінчилося місце на диску ;)
    --
    яке було його здивування - як то місце "раптово однією кніпочкою" знайшлося ;)
    --
    Читайте доку, панове!

• Подобається Подобається x 1
  20. Городецький

Городецький Well-Known Member

Абсолютно вірно. Але якщо нема можливості вимкнути відновлення (адмінський пароль невідомий), або стоїть софт хитро-ліцензований (з прив'язкою до ID заліза), або просто нема можливості переставити вінду - користайте видалення _restore з-під DOS. Тижні на 2-3 гарантовано звільняє ті самі 3ГБ. :)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)