Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Не знаю як зараз, але колись була персональна версія. Хоча не скажу що задоволений був, стояла лише тому що НАШЕ
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Як виправити в своєму профілі дату народження. Я помилково вказав неправильно?
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Напиши в ПП Мартіні правильну дату, постав йому пиво (чи може мартіні) і буде тобі щастя.
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Хто може допомогти порадою: В понеділок хотів скачати картографічну прогу. Нахаляву вона була тільки на рос. ресурсах. Оновлений антивірус NOD-32 весь час лаявся на віруси та інший бруд на тих сайтах. Але відбивав небезпеку. Тепер маю (Win2000): 1. Не запускається функція пошуку файлів 2. Internet Explorer гальмує; не переходить на деякі посилання. Прогнав повний параноїдальний скан NOD-32 – виловив лише копію якогось авторана (давню). Качнув з www.drweb.com прогу (7 Мб) Cureit.exe Прогнав спочатку в safe mode. Прога полаялася лише на Remote Admin (це нормально) та якісь допоміжні файли міді-редакторів (давно не запускав). На ніч запустив повний скан. Мій адмін каже, що десь він про подібну лажу чув. Там довелося переінсталювати винду. А в нас нема дистрибутива англійської W2k і деяких корисних прог, що мені потрібні. Завтра збиралися почепити мені більший винчестер (тупо все перенести) – а тут “звірі”! Хто знає, що то за зараза і як її позбутися ???
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо В мене 2000 Вінда, не жаліюсь, прекрасно працює, не зависає. Був в мене NOD-32, я його викинув і поставив Аvast. Він дармовий і поки що роботу робить прекрасно. Також стоїть ZA, фільтрує теж прекрасно. Є ще Spybot - Search & Destroy, він дармовий і трояни виловлює досить гарно як для дармової проги. В мене диск поділений на 2 і на всякий випадок я зробив Ghost (диска С), який знаходиться на логічному диску D, всі документи теж. Якщо запорю Вінду, то просто реставрую Вінду з прогами з D на С, а це займає 4,5 хв. Раджу зробити так само і проблеми залишаться тільки в спогадах.
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Michel, Дякую за пораду “як жити дальше”. До речі, у Вас усі “запобіжники” працюють одночасно і не конфліктують ? До речі, мій диск теж поділений на С і D. На С – 2000 (піратська), на D – ліцензована ХР рос. Тільки щоби продемонструвати інспекції, про всяк випадок. Окрім Nokia PC Suite, нічого під ХР не юзаю. Але птання залишається відкритим – ЩО я “наловив” і як рестарувати W2000, не маючи дистрибутиву ?
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Якщо немає образу - трудно... Я теж завжди тримаю образ чистої вінди і найсвіжіший.
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Було в мене таке в ХР. Вирішилось перестановкою вінди . Може допомогти перевстановлення якого останнього сервіс-паку - він оновлює практично всі файли вінди і може вирішити проблему. Якщо стоять якісь СП для Він2000 - попробуй переставити останній з них (або поставити новіший якщо такий існує). Тепер вже пізно. Копію вінди Борис вже не зробить, бо вона покоцана. Треба було скоріше...
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо ZA не хоче дружити з Аvast-ом, але проблема рішається просто, треба при установці ZA забрати галочку на авто запуск і при запуску компа запускати її самому, вручну клікнути на іконку. Spybot - Search & Destroy відключений, постійно не фільтрує, запускаю час від часу коли комп починає гальмувати. На рахунок "наловив", то можна провірити на пряму в паутині ось тут, але потім вичистити з компа ВСІ файли що він установить, особливо ті, назва яких починається знаком $. Їх легко відшукати по даті створених файлів. Ось тут купа корисних лінків на дармові антивіри і т.п., але там пишуть по французьки. Перекладачі є в паутині, то проблеми не бачу. 2000-ну не треба піратську ставити, є такі, які MS колись роздавав для проби направо й наліво в цілях реклами. Вони при установці нічого не питають і прекрасно обновлюються.
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Дякую за поради щодо відновлення Винди. Нове прохання - терміново! Хто поділиться (або вкаже лінк на гарантовано чистому ресурсі) - потрібен плагін для відкриття файлів *.VSD (візіо). Або тупий конвертор у графічний формат. Колись був плагін, але злетів. Маю: - IE 6,0 - Мозіла 2.0.0.6 MS Office у мене старий (97, так треба). Наперід вдячний !
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо http://www.microsoft.com/downloads/...37-C0A7-4B80-A5DF-46CE54DAD2DF&displaylang=EN
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Дякую. Але не вікриває. Знайшов старий інсталятор 2004 року (колись працював), все одно (див. мал). А чим ще можна відкрити ???? (Адмін у бігах)
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо =========================== Дякую, питання знято. Встановив Візіо 2003, відкриває, друкує. А щодо Винди - адмін знайшов той інсталятор, з якого ставив мені 3 роки тому W2k eng. Аби не злетів Офіс-97 eng - його вже не знайдеш.
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо http://www.google.fr/search?hl=fr&rlz=1T4GGLJ_frFR236FR236&q=Files +.VSD &btnG=Rechercher&meta=
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Скажіть мені будь ласка ,сьогодні знайшов папку її назва (_RESTORE) , вона важить 3 гіги . Ця папка була захована і її не можливо видалити .Підкажіть ,що робити з нею ?? Вона знаходиться у мене в диску С .
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо щоб позбутися - форматувати C: а на майбутнє - читати документацію -- на крайняк - відключити "резервное восстановленіє" - якщо у вас іноземна вінда
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Ну, це занадто радикально!! Завантажуємо комп'ютер під DOS, завантажуємо файловий командер з підтримкою NTFS, Volkov Commander наприклад, і прибиваємо весь непотріб к бісам собачим. Все це можна зробити а допомогою hiren's boot cd, а завантажити образ диску, наприклад, звідси - hттp://soft.softodrom.ru/ap/p6916.shtml.
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Каталог _RESTORE - системний тобто ви його вилучите - а система назад створить Тобто - або відключити відповідний режим в системі - і вона сама прибере той каталог - або прочитати "дрібним шрифтом" - що всі додаткові дрібнософтівські фішки потребують якогось ресурсу -- Мене колись один такий комп'ютерник вразив поставив собі ото "відновлення при збоях" на весь диск. Ну, тобто там (не пригадую точно - вінди ж не маю) - три режими - відключено, тільки системні області та весь диск. І коли "залив" на диск DVD-фільм - раптово скінчилося місце на диску -- яке було його здивування - як то місце "раптово однією кніпочкою" знайшлося -- Читайте доку, панове!
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Абсолютно вірно. Але якщо нема можливості вимкнути відновлення (адмінський пароль невідомий), або стоїть софт хитро-ліцензований (з прив'язкою до ID заліза), або просто нема можливості переставити вінду - користайте видалення _restore з-під DOS. Тижні на 2-3 гарантовано звільняє ті самі 3ГБ.