Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо ви мене дивуєте, полковнику.... все ж ясно! windows vista - зайве, якщо вже так хочеться "ні дня без геморрою" - ХР ваш вибір
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Ну якщо там пусто... читайте вище... а потім... може у Вас нічого зайвого і немає
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо гммм.... а чого в мене такого немає?.... один раз поставив дебільний фрішний фаєрвол, мудра людина з левандівки підказала знести — і все стало гуд....
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Куме, то нещастя від розуму... у мене.Я як той кнур, біжить.... лежить гімнячка(в неті) як не підхопить?(програма) Потім клятий склероз...зрання встаєш, а вно по замовчуваню ....секунд 300
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо так отож... вичитав я хорошу приказку: у сисадміна — сумні будні, доки не приходять вони ... криві руки...
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо вже краще з гарними, стрункими довгими ногами - проводити ці сумні будні.... -- І взагалі - в цій країні традиційно добре вдається те, що роблять не руками - ну, і не російський футбол - теж...
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо це якийсь дивний сисадмін..... а пиво?... а багато пива?... якщо багато пива — кому потрібні довгі ноги?... головне — вміти зад примостити.....
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо ой, Шреку - як часто зад використовується не за призначенням! Кожен раз, як всеукраїнські чільники Львів відвідують - завше за них хвилююся - чи їм від лизання погано не буде, чи дірку не заклеять,- що після того й порцеляна буде не в радість...
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Я поставил себе AVAST! http://www.avast.ru/ ОЧЕНЬ доволен! Иногда ТАКИЕ атаки отбивает - я те дам! Для инд. пользователей бесплатный. Можно зарегиться! Или.....чайника рассуждения?????
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Я тоже АВАСТ поставіл коґда то [по совету коґо то із форумчан, все проблеми іщезлі (тьфу, тьфу, т;фу).
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Нічо-нічо! Ми поставимо нашого, UNA. От тоді у Вас проблеми і почнуцця!!! Наспівуючи: УНА-УНА-УНА ун моменто...
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо А шо тут розуміти? Український Національний Антивірус. А все українське національне - поперек горла мусит встати "неукраїнцям"!
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Хм, а я думал, что антивирусы борются с вирусами.... Оказывается, что ещё и с москалями.... Однако!
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо ТАк в Україні москалізъм - найгірший вірус. З ними і воюєм.