Відповідь: Запитання від чайника Так он же запостили вже там усі ці жести рук... шукав сам не знав, як воно виглядає
Відповідь: Запитання від чайника Див. мій рисунок, там виділений один і решта за ним. Напевно за них ішла мова.
Відповідь: Запитання від чайника Саме їх шукав, то контрольну з інформатики робив для студенточки 1-го курсу
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо В мене стоїть ІЕ7, і на цьму форумі при повторному заходженні на якусь сторінку постійно треба тиснути F5(тобто оновлювати сторінку) щоб бачити свіжі дописи а не якоїсь там давності. То мій експлорер так поводиться на vBulletin 3.6.7 чи то якісь настройки тре внести у форум чи експлорер? Підкажіть хто знає
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо В мене теж той ІЕ7.. шкодую, що його поставила, то суцільна купа багів. Наприклад: при завантаженні звичайної html сторінки він питає, що робити - чи знайти в неті програму, яка цей файл відкриє, чи зберегти файл. Кожного разу в шоці від нього.. Ін. приклад - додаєш сайт в "trusted", а після цього він кожного разу перепитує, коли я заходжу на той сайт, чи я впевнена.. ну і тд і тп.:8:
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Доречі, щодо IE7 http://monk.com.ua/article.php?story=2007092421570928 Підтримую нелюбов до індусів-програмістів:borat:
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Може вже було тут. В мене як стартуе віндовс, так дуже довґо, бо стартують разом дуже баґато проґрам. Як закрити проґрами, які мені не потрібні? Щоб не стартували при включенні компа?
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо ну для початку заходиш в Пуск/Програми/Автозагрузка і витираєш там усе зайве
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Якщо порада Слона не допоможе, то спробуйте копнути глибше Start->Run... пишете msconfig і OK, відкриється утиліта System Configuration Utility, вибираєте вкладку Startup і там буде список всього що завантажується. Можете відключити що не потрібно. Увага! Якщо не впевнені що запускається під якою назвою, краще не чіпайте - можете нашкодити віндовсу (так йому і треба :ninja: )
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Спасібо! нашел все, спасібо. только вои еслі би кто то разьясніл что обозначает етот набор букв тіпа hkcmd; asdDisp; ALCFDRTM... Поставіл пока Use Original Boot INI. ґрузіться стал бистрее комп.. Додано через 12 хвилин Нееее...Так не работает... вернул все назад, із 28 стартующіх проґрамм убрал 8, остальнє - не знаю что йето, зашіфровано..
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Дивіться шлях запуску (Command). Якщо це програми які Вам потрібно то розпізнаєте їх (типу C:\Program Files\...)
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Лошадью ході! вєк волі нє відать... Додано через 1 годину 8 хвилин Запросити спеціаліста. А потім, в нього ж, отримати консультацію з профілактики запаскудженого прогами компа.
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо А как и у кого узнать ЧТО именно зайве???? У меня ТАМ написано: (Пусто)!