Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Спробуй: http://www.pressa-online.ru/ http://www.ime-link.ru/ http://www.nordl.ru/ http://yourliberty.ru/32/456.html -Бажано вказати бiльш конкретну мету пошуку.
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Народ,підкажіть,будь-ласка,як відкрити Skype-рахунок?Чи хтось користується Skype,як телефоном?Які там переваги ?
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Потрібно завантажити сам Skype, інсталювати його і він запитається чи створити нового користувача. Скайп як телефон хороший для міжнародних дзвінків (приблизно 10 коп/хв в Гамерику). Дзвонити по Україні невигідно Також було проблематично з поповненням рахунків - проблеми з укр. кредитками (не знаю як зараз).
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо От,відносно кредиток я і цікавлюсь.В якому банку це можна зробити і яким чином?
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо ніяких проблем нема з розрахунками в неті кредитною карткою "Гроші Он -лайн" Райфайзен -банк- Аваль"
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо А за інші картки не знаєш? Мав колись Інтернет-кредитку від ПриватБанку. Всі онлайн магазини приймали, а Скайп не хтів.
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Чортові англійці....1. Ваши данные→2. Выберите метод оплаты→3. Завершить оплату Чтобы завершить свою покупку, нажмите кнопку “Перейти к оплате”, после чего вы автоматически перейдете на веб-сайт платежной системы moneybookers.com. Если вы уже открыли счет в системе Moneybookers, и на нем достаточно средств, вы сможете тут же оплатить свой заказ. Если у вас пока еще нет счета в системе Moneybookers, вы можете зарегистрироваться и внести аванс на ваш новый счет, используя кредитную карту или банковский перевод. До получения платежа ваш заказ на Skype перейдет в статус "Ожидание оплаты". Пожалуйста, следуйте инструкциям moneybookers.com. оть суки 15 % комісійних Цитата:"Особые указания: Оплата этого заказа означает ваше согласие с Условиями обслуживания (15: Додано через 5 хвилин Можна ще Яндекс -гроші попробувати.Но що там російські жиди беруть вже сили нема досліджувати. Додано через 24 хвилини [16:25:00] Dmitry Vinogradov говорит: краще нехай заведе собі Візу. Я не мав уяви, наскільки нею зручно платити в Неті, поки не почав. [16:25:22] Ангелина говорит: ок [16:25:24] Dmitry Vinogradov говорит: і ніяких комісійних, що важливо. Може втратити 0,2-0,5% на різниці курсів. [16:25:30] Ангелина говорит: в тебе Голд? [16:25:36] Dmitry Vinogradov говорит: ні, Класік [16:25:45] Ангелина говорит: зрозумів [16:25:52] Dmitry Vinogradov говорит: обслуговування 5 грн./місяць
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Підскажіть, будь ласка, як зайти на фтп. Що для цього потрибно знати і де це вводити?
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо 1) В рядку URL браузера пишете: ftp://ftp.uar.net (наприклад) - і заходите (якщо пустить ) 2) Total Commander (або аналогічне): вгорі піктограмка "Ftp". Потім - "New Connection" 3) FAR Commander: Alt_F1. У новому вікні - "2" або "Ftp" Потім треба створити New Connection натиснувши Shift_F4 і набрати у верхньому URL (без юзерів-паролів).
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо В УРЛі скоріше всього відкриє для читання. Щоб туди щось скинути треба писати в рядку не браузера, а Експлорера (не ІЕ).
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Скинути - ФАРом або тотал командером. Якщо каталог "incoming" відкритий для загального "скидування". Але тоді хто завгодно може й стерти.
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо \\директорія — це на локальній мережі.... фтп нормально відкривають браузери....
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Ні, шановний, Ви мене неправильно зрозуміли. Ось приклад. Відкриваю ftp://user:pass@cp-marker.com/public_html/ в ІЕ: View attachment 458 Скачати щось можна, скопіювати сюди файл ні. Відкриваю ftp://user:pass@cp-marker.com/public_html/ в Експлорері: View attachment 459 Можна як скачати, так і закачати (просто Ctrl+V). :cowboy:
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Іноді спрацьовує user - anonymous password - будь-який легальний email
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Це у випадку якщо відкритий анонім доступ до ФТП. Але тоді і не треба вказувати ці дані в експлорері, бо він по замовчуванню конектиться як anonymous
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо syavych, я експлорером майже не користуюся. Для мене комфортне оточення, яке нагадує MSDOS - директорії в "корені", назви файлів - тільки англійські 8.3, FAR, командний рядок, bat-файли. Ну так мені хочеться І Винда обов"язково англійська - звик до hotkeys, голова не думає, пальці самі бігають.
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Я Вас розумію, сам таким був. Але маю певний сумнів що людина яка просила допомоги мала на увазі доступ на ФТП через консоль . Тому старався пояснити на найбільш поширеному прикладі.