Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Нє - поянення ще більше заплутає чоловіка Можна стпробувати так: -- Похмурий мужик в ощадкасі знімає велику суму грошей з книжки. Касирша пробує до нього загравати (далі - російська): - Что, прикупили че-нить? - Да, прикупил... Два туза на мизере....
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Тоді ще один - іде похоронна процесія все як у людей - труну несуть, далі за труною - близькі родичі, потім - далекі, потім - всі решта... А в самому хвості двоє йдуть в сюртуках, з залояженими рукавами, видно, що й не виспані, і напідпитку... І говорить один до другого: - Ото якщо б ти пішов не в бубну, а в піку - то покійничок мав би паровоз на два вагончики довший...
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо нє, навряд чи молодь у своїх широких масах розуміє, про що мова То зрозуміти неможливо - паровоз слід хоч раз відчути
Відповідь: Новий сайт для чого потрібен?.... можу порадити дуже багато різних.... блог, форум, портал на основі форуму, двіжок, цмс-ка.....
Відповідь: Новий сайт Я хочу створити повноцінний сайт міста, районного центру. Оскільки такого ще немає то планую зробити.Там мають бути новини, реклама, форум є працюючий я його прикріплю посиланням. Потрібен сам двиигун сайту повноцінний. Бо вивчаючи сам HTML я зрозумів що скоро його не вивчу.
Відповідь: Новий сайт ТАК візміть любу фріі і побавтеся... Наспівуючи: Ты всё поймёшь Ты всё увидишь сам...
Відповідь: Новий сайт Вже зробив кілька сайтів, але то все не то.Тому й питаю поради про якийсь хороший фрі двигунець який знаєте Ви.
Відповідь: Новий сайт У тому й фішка, шо для ХОРОШОГО сайту тре запрягатися і пахати, а пошук цмс - ніц не дасть.
Відповідь: Новий сайт джумла (імхо) вважається найбільш потужним двіжком.... я люблю к’ют-пхп, манкі цмс..... якщо є справді питання — стукацте в приват, підкажу-допоможу....
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Ну если игра на деньги - то не знаю, а так ... не такая я уж и старая
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Нє! Жизнь нада прожить ТАК... А паровоз... - єто мучітєльно і больно... :D
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо а коли ти - спроектував, продумав, підготував той паровоз - і мить перед останнім твоїм ходом?... розклад весь на столі, і прикуп вже відомо - гравець сидить, як чіп... а ти ще трішки зволікаєш - хоч в принципі - вже все відомо і видно, як в гравця, як сонця захід - у очах надія гасне... і тут останій хід - і карт хлопок - "закрили"...
Відповідь: Новий сайт або набридне власнику хостінгу..... до речі, у львові є фрі-хост з тонким дуже тонким каналом: львів.нейм.....
Відповідь: "Чайник" запитує, ми відповідаємо Люди порадьте де розмістити сайт на домені com.ua і де скачати хакнутий dreamweawer з русифікатором