сенс чифіру ніби не в міцності, а в тому, що при виварюванні/кип’ятінні змінюється хімічний склад напою, бо виділяються певні речовини але я, мабуть, помиляюся
Как олдовый пониматель и ценитель жидких субстанций, неоднократно обжёгшийся, плававший, познававший, учившийся в припортовых кабаках Порт-Саида и Эритрейи торжественно заявляю - только чай, гаспада. Только чай.
чай можна гарячий, холодний, з пінкою, в коктейлі тощо а кава -- тільки гаряча та нерозчинна, все іньше з кавою -- ізврат
В Америці чай гарячий взагалі на п"ють,тільки холодний.Гарячий використовують як ліки.Це я вчора по телеку почула. Хм...чому кава з різними наповнювачами,температурою подачі і т.д ізврат, а чай ні?
холодненький чай з цитринкою, ммм, у спеку -- найліпше! чай ні, бо чай -- зілля, як і всі можливі додатки до нього :p
киньте в нього тапком. в Америці п"ють все. а холодний чай в металевих пушках чи скляних слоїчках це більше напиток для снобів чи естетів, - він значно дорожчий, ніж Кола й гарніше запакований.