Цехова солідарність

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. CAT

CAT Member

Відповідь: Цехова солідарність

пояснюю - коли людина каже
    то вона явно мало шо розуміється в архітектурі то раз, і схильна критикувати все шо робиться то два.

2. vasili

vasili Well-Known Member

Можливо, але стверджувати те шо ghost шос не розуміє, не стану бо вже впевнився у попередніх темах і зізнався шо ghost у цему життю не помиляється!, а ви, ви кітка а я кіт, тому не буду з вами перекидуватись критикою(див. ghost)... Мяу!

3. alia

alia Well-Known Member

???? не знала що у львові промисловість розвинута!

4. alia

alia Well-Known Member

vasili, ви якось дивно мене цитуєте,мабуть тому ,що не уважно читаєте
    1. розмова починалась з того,що хтось написав
    на що я відписала
    2. це мої слова"львів - місто музей,і цінність мають не окремі пам*ятки,а гармонійне поєднання архітектури різних часів та стилей " далі вже не я ,але та туж саму тему
    ви ж пишете:
    а насправді дуже однозначний ! просто поцікавтесь охороною пам*яток архітектури та відповідною термінологією,тоді вам стане зрозуміло що таке місто-музей.
    3.
    я вивчала історію архітектури,відповідно можу робити певні висновки.

5. vasili

vasili Well-Known Member

Шановна п. Аля
    1. ви собі уявіть шо це значить це значить, на мою думку катастрофа, сьогодні це аргументи, а завтра то шо, не аргументи! Архітектура то є річ котра повинна проектуватися на 80-90% від першу чергу смаків тих людей, котрі існуватимуть у цій чи біля цієї архітектури, від їхнього да чи ні залежить проект. От обывателя. рос.
    2.
    Так місто музей, Ужгород, Черновіци, Мукачеве, Київ, Луцьк т.д. і т. п. те саме! Якраз Львів зубудовувався так як інші Австрійські міста заможними людьми, маю на увазі не бідними, магістрати виносили закони шоби будинки мали індивідуальний стиль, характер, поезію хочите так, і самі пани межи собою вімуштровівались певній мірі занатто. Тому Місто львів поєднує в собі різноманітний ансамбль архітектурних стилів, які іноді не вписуються, наприклад австр.еклектика з готикою, чи не зрозуміла архітектура полького періоду - з хрущевськими дебілами, але то все перекрив пан Львів у своїх межах і тому воно вписується, як ви кажете.

6. alia

alia Well-Known Member

архітектура,це наука,її вивчають, аналізують, багато книжок написано.навіть не буду починати пояснювати чому ваша думка хибна ,спробуйте почитати відповідну літературу.

а де твій аватар? :)