Церкви Львова

Тема у розділі 'Історія і видатні місця Львова', створена користувачем YUST, 28 лис 2010.

1. YUST

YUST Well-Known Member

На Короленка - РПЦ? Нема протиріччя між УГКЦ на Василя Симоненка і РПЦ на Короленка? Хоча цікаво і туди зайти. Як та церква на Ваш погляд?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я взагалі щирість не розцінюю, бо хіба можу знати хто з яким серцем ходить до церкви?

Можу сказати хіба за себе.

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ----------

:).........................

3. Кохана

Кохана LuBimaya

так
    Взагалі-то в нас в сім*ї справжня "каша"... я і моя старша доняка хещені в РПЦ, чоловік і молодша - в УГКЦ... а насправді, особисто для мене не має великої різниці... РПЦ більш заканонована, більш "строга" ніж УГКЦ....
    в церкві на Короленка служить мій знайомий священик, я люлбю бути на його службі, в нього цікаві проповіді...

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

в тому то і річ...

• Подобається Подобається x 2
  4. YUST

YUST Well-Known Member

Але ж про РПЦ колись додавали "на платформі КПСС". Нелюбить РПЧ незалежної України щось так мені здається. Я був на їхніх проповідях у Чернівецькій області й політична складова там була дуже-дуже антиукраїнська.

5. Кохана

Кохана LuBimaya

можливо... тут я такого не помічала... може я в те так не заглиблююсь... не знаю...

6. YUST

YUST Well-Known Member

Бага то людей хвалили діючу церкву у Шевченківському Гаї. Але це було сильно повязано зі священником. Його ніби-то перевели в інше місце і похвальби на ту церкву зменшилися чи далебі й зникли.

а де твій аватар? :)