Церква залишку (Церква Адвентистів Сьомого дня).

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Тиверець, 5 кві 2008.

1. plastic

plastic Well-Known Member

2 Що ми любимо Божих дітей, дізнаємося з того, коли любимо Бога і Його заповіді додержуємо.
    3 Бо то любов Божа, щоб ми додержували Його заповіді, Його ж заповіді не тяжкі.
    (1 Івана 5/2,3)

24 А хто Його заповіді береже, той у Нім пробуває, а Він у ньому. А що в нас пробуває, пізнаємо це з того Духа, що Він нам Його дав.(1Івана 3,24)

3 А що ми пізнали Його, пізнаємо це з того, коли заповіді Його додержуємо.(1Ів 2/3)

Це справжній доказ навернення. Яким би не було наше визнання віри, воно нічого не значить, якщо в наших ділах не виявляється Христос.

6 Кожен, хто в Нім пробуває, не грішить; усякий, хто грішить, не бачив Його, і не пізнав Його.(1Ів 3/6)
    Тому я писала, що кожен, хто має Дух Святий не може грішити і він помер для Закона. Закон не може знайти порушення в тій людині.
    31 Тож чи не нищимо ми Закона вірою? Зовсім ні, але зміцнюємо Закона.(Римл 3/31)
    Апостол Павло пише що праведне життя зміцнює, підтвержує Закон., а не відміняє.

12 Хто має Сина, той має життя; хто не має Сина Божого, той не має життя.
    (1 Івана 5/12)
    Апостол каже що якщо ми маємо Дух Святий, то маємо життя
    а якщо не маємо, то відповідно і життя не маємо.

• Подобається Подобається x 1
  2. nixto

nixto Well-Known Member

Ви як ті роботи до виконування програм (інструкцій). Про їзду в маршрутках також нічого не сказано. Навіть Адам проявляв творчість даючи назви звірям, і Бог не заперечив, бо не було це поганим. А що поганого у Воскресінні - перемогою над смертю. А сорі, що я таке питаю інструкцій з Брукліна не поступало.

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вже писав. Святкування - то вияв радості. Хто радіє воскресінню - той святкує, а кому то не в радість, то й не святкує.
    Вияв радості, а отже й святкування не є з наказу зверху так, як то було на перше мая за совітів, а то природня радість, не згідно графіку, а з любові і вдячності Богові.

4. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

ага, шо тут додати?
    Лише що:

ізраїльтяни також раділи й веселися скачучи перед золотим телям, от тільки закінчилось то не вельми потішно

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Якщо вам так важко щось прочитати крім "вежі" то підніміть трохи голову і прочитайте підпис Миха. Чи й там щось неправильне в пораді Павла. А може знову переклад?..

• Подобається Подобається x 4
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага, звідси висновок: радіти і веселитися не можна, бо то гріх, нє?:crazy:
    вєрной дорогой ідьотє товаріщі....:haha:

• Подобається Подобається x 3
  7. ABDURAKHMAN

висновок таки що не все те золото, що блищить...
    А святкувати ідольські свята - дійсно гріх.

8. Nadan

Nadan Well-Known Member

То святкуйте Божі свята. Що вам заважає? Ааа, я забув, у вас же немає свят. Тому й не хочете, щоб інші раділи?

Останнє редагування: 16 тра 2010
    • Подобається Подобається x 2
  9. ABDURAKHMAN

чому не радію?
    Радію щодня.
    І вона не залежить від дня який на календарі.

10. Nadan

Nadan Well-Known Member

А які свята святкуєте?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знаю, як у вас там Бруклін інструктує, а у нас Воскресіння - то не є ідольське свято, як і Різдво, як і інші.

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

І святкуєте щодня?

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ----------

Порівняйте ваших два дописи:

І як вас сприймати? Як СЄ?

12. ABDURAKHMAN

1. Я вам заважаю так думати?
    Людині вільно вірити у все, що вона хоче.
    2. Радію життю, кожній його миттєвості.
    3. А у вас радість асоціюється лише зі святкуваннями та прогинаючимися столами?

13. Оленa

Оленa Well-Known Member

Основою християнського життя є віра в Бога і в Господа Ісуса Христа, а також заповідь любові. Віра є основою любові, а любов є плодом віри. Віруючий у Христа і люблячий ближніх перебуває в Бозі і сам є житлом цілої Трійці. А що Він в нас перебуває, дізнаємось по Духу, якого Він нам дає.
    Метою закону було зробити людину праведною. Але закон не міг цього досягнути, бо усі згрішили. Коли з’явилася віра, вона підтвердила бажання закону і виконала його. Тому ті, хто вірить в ім’я Божого Сина Ісуса Христа і має любов до ближніх, вже не є під законом, а під благодаттю.

• Подобається Подобається x 3
  14. plastic

plastic Well-Known Member

А яка з 10 заповідей не є заповіддю любові?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

можливо, але святкувати щодня ви не зможете.

---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

про суботу, нє?

Звичайно, це не суперечить любові, але... напряму не повязано. На мою думку.

16. ABDURAKHMAN

1. Здоров'я не хватить, нє?
    2. Заповідь не вбий також не пов'9зана напряму з любов'ю.
    Взагалі жодна заповідь на пряму не звязана з любов'ю, а швидше 3і страхом.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

не вбий - то наслідок любові, тут я не згоден.
    так само: не вкради і т.д.

18. Оленa

Оленa Well-Known Member

Старозавітні заповіді є формою, а Христос наповнив іх змістом.

Вчинки по формі (формальні) без любові не мають ваги в Божих очах.

Багатий юнак виконував 10 заповідей, але Христос сказав, що легше верблюдові пройти через вушко голки, ніж багатому ввійти в Боже Царство.

Заповідь любові не була новою для юдеїв, але її новий зміст вражав навіть книжників.

19. ABDURAKHMAN

можна ненавидіти людину всім своїм серцем, але боячись порушити закона не чинить переступу закону.
    Хіба це буде любов?
    Ні, це буде виконання закону, а не любов.

20. Nadan

Nadan Well-Known Member

Всі Заповіді повязані з любовю. Перші Заповіді пояснюють як любити Бога, а наступні, як любити ближнього. Заповіді дані для того, щоб пояснити, як потрібно любити. Шкода, що ви не бачите в Заповідях виразу любові. Видно бог цього віку вам це закрив.

---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

Ні, це не буде навіть виконанням закону.

а де твій аватар? :)