Церква залишку (Церква Адвентистів Сьомого дня).

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Тиверець, 5 кві 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, то Даяні б дати почитати....:)

• Подобається Подобається x 2
  2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Коли немає інших аргументів тоді висловлюються накшталт:
    ~Мих~
    О, то Даяні б дати почитати....
    ~Мих~
    Якщо не здатні відповісти, або бути нарівних, то так і скажіть...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Аргументів до чого?

4. plastic

plastic Well-Known Member

В Біблії написано про жінок, які відігравали значну участь в житті Господнього народу. Наприклад -це Девора-суддя і пророчиця (Книга суддів гл. 4)
    Відомо що і дочки Филипа також були пророчицями.
    В посланні апостол Павло пише щоб був порядок в церкві, але це не значить що роль жінки має бути принижена.

---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

До нас не дійшла частина всього того, що писали пророки. Не дойшли напевно і всі рукописи апостолів. Бо вони не мали значення для нас. В біблію ввійшли тільки Богонатхненні книги.
    Щодо Елен Вайт-вас ніхто не примушує вірити. Її книги не протиріччять Біблії.
    Вони стосуються останніх подій земної історії-про останні важки часи і боротьбу народу божого. Вона описує прихід Христа.
    Вона написала велику кількість книг по вихованню дітей, про реформу здоровя, про розвиток протестанізму.
    Іі книги про святість і праведність і діла дуже цікаві.
    Іі книги про пророків і царів підіймають завісу над книгами Старого заповіту, що тяжко розуміються внаслідок особливостей того народу і великого проміжку часу що пройшов.
    Частина книг написана виключно до АСД, але інші-доступні і зрозумілі всім конфесіям.

5. Брацлавчанин

Брацлавчанин Well-Known Member

Так, в Біблії були жінки-пророчиці. Вони пророкували, але чи навчали вони? Мабуть, що ні. Якщо я помиляюся, то покажіть мені де б в Біблії жінка вчила. А от Уайт навчала інших.

Я не вірю їй. Це обов"язкове вегетаріанство суперечить Біблії.

6. Оленa

Оленa Well-Known Member

Я мала нещастя прочитати скорочений варіант її "великої боротьби", коли гостювали у чоловікових родичів - адвентистів. Читання про сатану і антихриста (прости Господи) занурило мене в темряву, з якої я виходила на світло кілька днів, читаючи Боже слово. Нікому не раджу, це дуже не корисне читання, вже не кажу як себе жахливо почувала.

7. ABDURAKHMAN

То вже краще читання про него, а ніж служіння йому, Антихристу..6.6.6..?

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ----------

А я навпаки раджу всім прочитати цю книгу, може хоть трохи облуда з очей спаде...

• Подобається Подобається x 1
  8. Оленa

Оленa Well-Known Member

краще читати про Світло щоб не затемнюватись. Про темне досить знати що воно є, але не вивчати.
    з точністю до навпаки....
    який сенс читати про погляди людини, до якої немає довіри. Даремна втрата часу.

9. ABDURAKHMAN

Треба читати про темне, щоб те світло яке ми бачимо не виявилося пітьмою.
    Темрява скрізь навкруги...

Ну, вибачте, вона себе непомильною не називала...
    Але від того чи люди себе так називає, чи - ні, ні про що не свідчить...

10. Оленa

Оленa Well-Known Member

Власне що вивчення темного витісняє світло, людина може того навіть не зауважити.
    Ну то хто вам лікар?
    А чи варто вірити помильним?

11. ABDURAKHMAN

Власне аби те що видаться на перщий погляд білим, не стало чорним про пильнішому і детальнішому ознайомленні.
    Вовк в одежі ягнячій...
    ВВесь світ лежить у владі сатани, тому і темрява ввесь світ огорнула.
    А непомильних немає. Всі помиляються, але от деякі не хочуть того визнати перед світом.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Абсолютна правда. Є таке. А все тому, що читаючи погану літературу, в людини спрацьовує на підсвідомому рівні спротив до тих думок, що викладені у книзі. Таке читання може викликати головні болі, слабість.

13. ABDURAKHMAN

Це явище носить наву - підсвідома зазомбованість...

---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ----------

Зрозуміло - людині стільки брехали, що вона прочитавщи накінець щось правдиве, відчуває себе не дуже файно...

14. plastic

У нас немає обовязкового вегетаріанства.

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ----------

Щодо вегетаріанства на новій землі-то харчування буде повернуто до харчування людей до потопа. Бо в раю люди вживали тільки рослинну іжу. А після потопу Бог дав дозвіл їсти мясо. Крім того на новій землі вбивств(навіть тварин ) не буде.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

зазомбованість на добро - то зле?

Гм...А у вас читання поганих книжок (сатаниської біблії, про чаклунства і т.д) викликає радісне сприйняття?

---------- Додано в 18:32 ---------- Попередній допис був написаний в 18:30 ----------

Де брехали? перестрівши на вулиці?
    Перестаньте, я їх ніколи не слухав.

16. Брацлавчанин

Я знаю, що в АСД вегетеріанство не обов"язкове. Але якщо почитати Уайт, то вона закликає до обов"язкового вегетеріанства за винятком людей, що живуть на півночі. Таке в мене склалося враження з того, що я прочитав з її творів. Як вам такі її цитати?
    Да, вы что называется в теле, но это совершенно бесполезная ткань; вы хуже себя чувствуете из-за этого избыточного веса. Если вы оба перейдете на строгую диету и похудеете килограммов на десять-пятнадцать, то станете менее подвержены различным заболеваниям. Мясоедение ухудшает качество крови и плоти. Ваш организм находится в возбужденном состоянии, и вы можете в любой момент заболеть. Вы можете подвергнуться внезапному приступу и скоропостижно скончаться, потому что ваше телосложение не позволит вам долго сопротивляться болезни. Наступит время, когда окажется, что сила и здоровье, которыми вы хвалитесь, есть не что иное, как слабость. Уважать свой желудок — это не главная цель в жизни. Вам надо удовлетворять свои естественные потребности, но должен ли человек из-за этого превращаться в животное? (Свидетельство для церкви, том 2, ст. 61)

А это уже богохульство: " Есть очень много хороших и полезных
    продуктов. Но мясо не является надлежащей пищей для народа
    Божьего. Оно превращает человека в животного." (50 Рукопись,684. 1904).
    Раз Иисус ел мясо - то Он тоже попал под это определение.

"Поскольку наши прародители потеряли рай из-за угождения
    аппетиту, наша единственная надежда обрести его снова связана
    с полным обузданием аппетита и страстей".( Свидетельства Церкви, т.3. 253)
    Адам і Єва були обжорами по версії Уайт. :mocking:

Я згоден з тим, що на новій землі не буде вбивств тварин. Але то буде тоді, а не зараз.

17. majolika

majolika Well-Known Member

Адвентистів - викреслюєм. Я ще такого нечула!

18. plastic

Перебір вживання мяса -це не добре. Я особисто вживаю мясо. моя подруга не вживає. Елен Вайт пише що бажано відмовитись мід мяса. Дехто слідує її порадам, дехто ні. Я стараюся поменше пити кави і чаю. Хочу взагалі перейти на воду. Але перейти важко-це вже як звичка.
    Елен вАйт пише що треба більше рухатися, проводити час на свіжому повітрі, дбати про здоровя, Пити більше простої води і т.д.
    ЇЇ поради щодо здоровя корисні. Але не є обовязковими щодо АСД.

19. Брацлавчанин

Не каже вона про перебір вживання м"яса. Вона вважає, що його їсти взагалі не можна, бо воно ніби приводить до зниження духовності.

Вона пише:
    СЦ 2, 352:
    Мясо способствует развитию и укреплению низменных желаний и наклонностей
    683. Настало время, когда необходимо сделать наше питание самым простым. Мы не должны давать нашим детям мяса. Мясная пища возбуждает и укрепляет низменные
    [390]
    инстинкты и желания и предрасполагает к умерщвлению духовности.
    Рукопись 50, 1904:
    684. Мне было показано, что употребление мяса способствует развитию чувственности и снижению душевности, с которой люди должны относиться друг к другу. Мы состоим из того, что едим, и все те, кто употребляет главным образом мясную пищу, позволяют низменным наклонностям и желаниям взять верх над возвышенными силами естества...

Все це суперечить Біблії. Тут уже приводили приклади того, що каже Біблія про харчування і м"ясо.

20. plastic

У меня в свидетельствах для Церкви том 3 253 стоит предложение
    Весть к Лаодикийской церкви содержит пугающее обличение, вполне применимое к народу Божьему, живущему в настоящее время.

"И Ангелу Лаодикийской церкви напиши: так говорит Аминь, свидетель верный и истинный, начало создания Божия: знаю твои дела; ты ни холоден, ни горяч; о, если бы ты был холоден или горяч! Но как ты тепл, а не горяч и не холоден, то извергну тебя из уст Моих. Ибо ты говоришь: "я богат, разбогател и ни в чем не имею нужды"; а не знаешь, что ты несчастен и жалок, и нищ и слеп и наг" (Откр. 3:14-17).

Здесь Господь показывает нам, что служители, призванные Им предостерегать людей, должны нести весть, возвещающую отнюдь не о всеобщем мире и безопасности. Это не просто теория, напротив, все детали данной вести имеют практическое, жизненное значение. Весть к лаодикийцам говорит нам, что народ Божий пребывает в беспечном состоянии, уверившись в собственной безопасности. Дети Божьи ни о чем не переживают, считая, что добились больших духовных свершений и поднялись на большую высоту. "Ибо ты говоришь: "я богат, разбогател и ни в чем не имею нужды"; а не знаешь, что ты несчастен и жалок, и нищ и слеп и наг" (Откр. 3:17). [253]

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

У меня написано:
    Дорогой брат и сестра X., я вспомнила, что видела ваши лица среди других, представленных мне. Вы были показаны мне в связи с тем, что вам необходимо совершить определенную работу в своей жизни, прежде чем вы сможете освятиться через истину. Вы приняли ее, потому что поняли, что это истина, но она пока еще не проникла глубоко в ваши сердца. Вы не почувствовали ее освящающего влияния на жизнь. Свет санитарной реформы озарил ваш жизненный путь, и вы осознали, что дети Божьи в эти последние дни обязаны проявлять воздержание во всем. Я видела вас в числе тех, кто неохотно принял этот свет и не пожелал сразу же изменить свои привычки в еде, питье и труде. Когда свет истины принимается и претворяется в жизнь, он полностью меняет характер и жизнь всех, кто освящается через него.

Ваш бизнес никак не способствует продвижению в Божественной жизни, но, напротив, препятствует возрастанию в благодати и познании истины. Он имеет свойство развращать и портить человека, выводить на первый план его животные наклонности. Ваши низменные наклонности берут верх над духовным сознанием. Тем, кто на словах готовится к переселению в лучший мир, не следует становиться мясоедами. [61]

Она говорит что его бизнес и остальные низменные наклонности берут вверх и выводят низменные наклонности.
    Кто хочет найти недостатки в рукописях Елен Вайт- найдет. Если находят недостатки в Библии(например атеисты),то тем более в книгах Елен Вайт.

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ----------

Біблія ніде не каже о неможна вживати мясо. Хіба що до потопа харчування було рослинним. Після потопа був дан дозвіл. Їсти мясо чи не істи-це справа кожного. Хтось не хоче вживати мясо, тому що там гормони стресу. Хтось нехоче тому що не хоче щоб вбивали тварин.
    Чому Елен Вайт пише про перехід на рослинну їжу, я чесно кажучі не знаю. У нас є відділ медико-місійної роботи, які досліджують ті питання.
    Я займаюмся літературним євангелизмом.

а де твій аватар? :)