Відповідь: Церква, секс, контрацепція Мовчки, бо що в людини неможливе у Бога можливе. Ну а хто почав? А ви напевне це десь в мусульман прочитали, тоді мені зрозумілим стане гарем. Ось що я знайшла на російскому сайті: Хотя, вроде, РПЦ признает только один способ контрацепции (кефир - ВМЕСТО).Результат? Скоро зникне кефір з полиць маґазинів.
Відповідь: Церква, секс, контрацепція У православ'ї, нє? Додано через 47 секунд А ви не пробували перевірити хоча би у вікі, що таке андрогін?
Відповідь: Церква, секс, контрацепція у оффтопі... ну згадайте, з чого ви починаєте день на форумі.... Додано через 2 хвилини здОрово! Я про це здогадувався.... але мова йде не про Бога, а про те, що я темний, а Ви - світлі, я - ліс, а Ви .....:borat:
Відповідь: Церква, секс, контрацепція Хіба не можна думок з міфології приводити? заборонено? Ми ж тут ніби просто обмінюємося думками, нє? Додано через 2 хвилини Ліля, я би трохи скривив душею, якби сказав - не хотів вас трішки позлостити, але мені цікаво з вами вести дискусію, а щоб вести її, треба якось привернути увагу, нє? Додано через 4 хвилини Маю недолік - рідко ставлю смайлики і тому мене інколи розуміють НЕ ТАК. Додано через 5 хвилин Доречі, якщо я Вас злощу, то не оффтопами...
Відповідь: Церква, секс, контрацепція Ну то я і кажу, що дуже добре... О це сказали... який ж з мене музик :borat: ?
Відповідь: Церква, секс, контрацепція При прийомі контрацептивних пігулок відбувається овуляція, це призводить: статистично 162150 нових життів може бути хімічно загублене щомісяця. Оральна контрацепція (ОК) по своїй природі є абортивною. Таблетка проти зачаття містить у собі чотири механізми дії: Намагається перешкодити процесу дозрівання й виходу яйцеклітини, хоча при прийомі будь-яких видів таблеток часто, все-таки, відбувається овуляція. У випадку перших таблеток, які робили наприкінці 60-х років, овуляція відбувалася приблизно в 2-10% циклів. Отже, якщо було продано 100 коробочок, то дозрівання й вихід яйцеклітини відбувалися при прийомі від 2 до 10 коробочок таблеток. В комбінованих пігулках для придушення овуляції, КОК повинна містити 400mcg естрогена. Через підвищений ризик для здоров'я FDA забороняє зміст настільки високих гормональних доз у препаратах. Тому виробники ОК випускають таблетки, що містять не більш ніж 50mcg естрогена. Таким чином, відсоток що прорвалися овуляції становить 4,7% місячних періодів; Самою неефективною функцією оральної контрацепції є згущення слизу матки (церві кального слизу) в шийці матки для того, щоб запобігти проникнення сперми в матку. Таблетка ушкоджує слиз шийки матки, і вона стає тяжко-прохідною для сперматозоїдів. Однак, встановлено, що сперматозоїдам вдається проникнути до яйцеклітини й крізь цей ушкоджений слиз. Таким чином, і при прийомі будь-яких видів таблеток часто може відбутися зачаття. Тоді вступають у дію наступні два вбивчі ефекти таблеток: Таблетки ушкоджують ендометрій матки - він розріджується, кількість залоз й їжі для дитини (глікоген) зменшується, і дитина гине від голоду; Так званий “трубний фактор”: таблетки порушують рухливість яйцепроводів, так що дівчинка або хлопчик, зачаті в матковій трубі (фаллопієвій), не можуть потрапити в матку, внаслідок чого від голоду гинуть. Так названі міні-пігулки (такі як Micronor, Nor-Q.D й Ovrette) не містять естрогена і є чистими абортивними хімікатами.
Відповідь: Церква, секс, контрацепція Ну, ви мене заспокоїли, що то ви прикидаєтеся, аби увагу привернути, бо я вже подумала, що ви дійсно в трьох соснах заблукали. :D Ні, тілько тим, що пишете, аби увагу привернути. :D С так розумію, що те, що ви написали не стосується сучасних ліків. Бо про те, що колись випускали не надто якісні таблетки, в принципі, відомо. Як щодо сучасних? Чи це і сучасних стосуєтся?
Відповідь: Церква, секс, контрацепція це стосується тільки сучасних. Як я вже писала: У випадку перших таблеток, які робили наприкінці 60-х років, овуляція відбувалася приблизно в 2-10% циклів. В комбінованих пігулках для придушення овуляції, КОК повинна містити 400mcg естрогена. Через підвищений ризик для здоров'я FDA забороняє зміст настільки високих гормональних доз у препаратах. Тому в сучасних ОК, в міст естогена не більший ніж 50mcg. Таким чином, відсоток що прорвалися овуляції становить 4,7% місячних періодів це в теперішніх таблетках, і тому розробили ті наступні 3 чинники 2 з яких діють абортивно, але ця вся дія в одній таблетці
Відповідь: Церква, секс, контрацепція Я не буду ображатися, бо буду вважати, що ви привели сюди жарт і ми разом посміємось. Додано через 1 хвилину Чітко і ясно? "Ніколи не вбивай ні при яких обставинах" в енцикліках сказано?
Відповідь: Церква, секс, контрацепція А хіба це не сказано у заповідях? Знаєте, от чим мене відштовхує Православна Церква, то це тим, що вона непослідовна у своїх діях щодо жидівства. З одного боку, співають купу антижидівських тропарів та гимнів на Пасху, а з іншого, заховують жидівські традиції як має бути.
Відповідь: Церква, секс, контрацепція О! Заповідь "не вбий" для католиків є дослівною? Тобто ні при яких обставинах людей не можна вбивати?
Відповідь: Церква, секс, контрацепція от от. І в війнах би не брали участь, і ближніх не захищали б. Тобто навіть Біблія не є конкретною. А от енцикліки Папи чомусь конкретні. Розумію, можуть бути конкретними та категоричними (можливо, не так довіряє Папа своїм підлеглим в цьому питанні). Є і в Православ'ї питання на яких більше чи менше звертається увага та конкретність. Але чи має Православ'я завжди дублювати видання Папи? Також і папа не має при виданні якогось православного підручника одразу ж видавати свій погляд на проблеми описані в ньому. Все розумію, різний підхід може бути у практиці розв'язання тих чи інших питань. Але навіщо насміхатися над "неконкретністю" інших вчень, якщо ми навіть Біблію не маємо сприймати буквально? Додано через 14 хвилин Тобто у відповідь я маю розказати як я ставлюся до католицтва, і чи влаштовує воно мене і чим відштовхує??? Ми вже перейшли до взаємного звинувачення, та ставлення до конфесій? То таку назву, може, має тема? Не маю наміру спілкуватись щодо правильності чи неправильності тієї чи іншої конфесії, не тому, що нема чого закинути в бік католицтва, а по-перше, що це не та тема (а питання, які ви нав'язуєте перекриють цю тему за обсягом багаторазово), по-друге, мені не пиносить задоволення брати участь у дискусіях подібного типу, по-третє саме такий тон теми був би розпаленням міжконфесійної ворожнечі. Тим більше конструктивною вона не вийде. Вибачте, не підтримаю це розгалуження цієї гілки.
Відповідь: Церква, секс, контрацепція Я зрозуміла. Найкращий захист це напад. Додано через 1 хвилину Не має. Але вона сама вічно рветься коментувати.
Відповідь: Церква, секс, контрацепція Шановна, Liliyah Romanova. Напад перші почали Ви. До того ж дочитайте, будь ласка, до кінця абзац з якого Ви взяли цитату...
Відповідь: Церква, секс, контрацепція А хто насміхається? У вас Церква так вчить, у нас інакше. Чого хочете всім нав'язати думку своєї Церкви?
Відповідь: Церква, секс, контрацепція Подивіться, будь ласка, допис 132. Де ви побачили нав'язування??? Чи ви про те, що ваша Церква вчить насміхатися, а наша ні? І, бачте, я хочу нав'язати те що це не є дуже коректно й тактовно... Якщо Ви прочитаєте мої дописи, ви побачите, що в цій темі я завжди наголошував на викладенні, але не правильності чи неправильності вчень, це Ви привнесли такий присмак, а тепер мене звинуватили...
Відповідь: Церква, секс, контрацепція Перепрошую, що привнесла такий присмак. Насміхання, а жарти, то різні речі. Шкода, що ви їх не розрізняєте.
Відповідь: Церква, секс, контрацепція Хоч ми із Вами, Bear, у даній темі , на жаль, залишилися "по різні боки барикад", не можу не висловити повагу щодо коректності ведення Вами дискусії. Це велика рідкість на форумі, коли людина аргументує логічно, конструктивно і без агресії. Тим більше у такій делікатній темі.