хм. розкажу вам таку штуку. колись в Україні були вечорниці. так от там. дівки ходили і шукали кохання...але мусіли вибирати чоловіка не по зовнішності і п мускулах а саме по тому який він є.. отакє. можливо й варто. але.. ви утримувались??
Мені особисто здається,що краще згрішити і використати кондом,ніж потім здавати дитину в інтернат,щоб нею чужі люди помітувались.Як на сусідній гілці скажу знову-заборону контрацепції придумали злі старці імпотенти.Вони самі вже не могли цим займатися,отож напридумовували різних заборон для людей-неможна контрацепцію-будуть родитись діти,буде багато дітей,будуть батьки не в змозі їх годувати,відповідно будуть боятися скамого сексу щоб не родилось більш ніж потрібно дітей.А на самому ділі звучить так-сам не гам і другому не дам.Тай і жінка не дітородна машина,вона може виносити і родити двох чи максимум трьоїх дітей,а якщо більше то їй вже стає важко,і здоров"я погіршується, і діти слабшими родяться. А ті що це придумали,чогось самі не утримувались,а грішили з хлопчиками-мені здається що вони чинили більший гріх ніж ми коли користуємося презервативом.
Ось ключові слова вашого допису: А між фактичним станом речей і тим, що кому видається деколи велика різниця.
Не знаю,але більшість людей думає так.Докажіть мені що я не правий,і аргументуйте аргументом свої докази.І ще одне запитання -Ви замужем?
Мало хто взагалі враховує особливості життя в часи 200, 400 чи більше років тому, коли і усталилися приписи щодо інтимного життя. Середня тривалість життя була 30-40 років, дітей потрібно було народити якнайбільше, бо більшість з них вмирали. Жінки часто вмирали від ускладнень ще під час вагітності чи при пологах. Чоловіки гинули на війнах та при праці. Так, наприклад, слова шлюбної присяги "аж до смерті" мали абсолютно практичне реальне наповнення. Люди одружувалися знову після смерті партнера. В наш час ці приписи сприймаються абсолютно інакше, зокрема щодо бажаної кількості дітей, щодо затрат на кожну дитину - прецінь їй треба дати освіту, а не просто самому навчити працювати на полі чи по господарству. З огляду на здоров'я жінки вагітність теж не завжди є бажаною.
хех..ну тут я можу вас покритикувати. хоча сама казати не можу. бо сама не краща просто я висловила свою суб,єктивну думку...
Критикувати звичайно можна, але статеві стосунки поза шлюбом засуджуються Богом, крім того вважаю безвідповідальним мати стосунки з дівчиною коли не готовий забезпечити її матеріально.
ну наприклад, я вважаю, що коли з хлопцем зустрічаєшся 3 роки і ви вже скоро збираєтесь одружитись. то це нормально спробувати...
Це ваша особиста думка і відповідальність нести тільки вам але мені дивно що секс поступово виходить із сфери моральних та етичних норм
-1000. Ви їх перевіряли? "Не свідчи ложно"! Людські почуття формуються під впливом соціальних норм та правил. Ми живемо у «суспільстві масового споживання» де споживаються товари, послуги, почуття, емоції. Сексуальність також перетворилася на товар. Віруючі люди розуміють, що світ і психіка керуються не тільки еротикою. В середовищі загальної вседозволеності стало складно зрозуміти, що — «правильно», а що — «неправильно», а криза культури сприяє самозруйнуванню людини і суспільства в цілому.
в период имплантации могут произойти различные нарушения в развитии плодного яйца. В гинекологии считается, что почти 30 процентов беременностей заканчиваются на этой стадии и поэтому большинство женщин даже не подозревают, что они беременны. Установить точный процент невозможно, поскольку диагностика беременности спустя 5-7 дней после оплодотворения практически невозможна. Причины, которые могут воспрепятствовать имплантации В некоторых случаях имплантация невозможна, если у женщины есть проблемы с эндометрием, внутренним слоем матки. Особенностью нормального эндометрия является как раз то, что имплантация в него происходит не когда угодно, а только тогда, когда он может обеспечить оптимальные условия для развития плодного яйца и "разрешает" зародышу имплантироваться. http://www.babyplan.ru/biblioteka/gi...i_jajtsekletki Якщо звичайна жінка або дівчина заробила собі запалення статевих органів, потрапивши під зливу з пронизливим вітром або посидівши на холодній лаві, то пізніше при спробі завагітніти "природнім способом" в неї можуть не приживатися ембріони саме через те, що організм приймає тільки "найкращі варіанти", дозволяючи їм виживати. Решту - не приймає або одразу, або трошки пізніше (викидні на різних термінах). І ці всі неприйняття організмом мають місце і після природніх статевих актів і після неприродніх. Інша річ, коли не організм "вирішує" який зародок йому прийняти, а який - ні, а саме хірург видаляє зайві зародки, що вже імплантувалися і прижилися. Тут я погоджуся - це йде в розріз і з природою і з мораллю. А той відбір, який робить сам організм жінки - природній.
можу додати що більше 50% ембріонів гине на ранніх стадіях з цілком випадкових причин Де ви вичитали що душа отримується? Згідно Біблії людина є душею. Доречі щодо однояйцевих близнюків ви такі не відповіли