Відповідь: Оголошення Миху, божественне походження - це не те саме, що бути Богом Бог не має ні початку, ні кінця. Тому походження не стосується Всесильного Бога.
Відповідь: Оголошення Здається я ще тут не писала анонсу при ц. Архистратига Михаїла, що на вул. Винниченка реколекції будуть з середи по п'ятницю 28-30 березня о. Орест Козак буде проводити!
Відповідь: Оголошення Тоді заперечте мене у наступній фразі: нема нічого, що не пішло від Бога. Отже все божественне.
Відповідь: Оголошення я тут висловлювалась не для того, щоб заперечувати Вас.. та й що тут заперечувати? твориво само свідчить на користь свого Творця
Відповідь: Оголошення Чув, колись семинаристи задавали питання: якщо Бог всесильний і всемогущий, то чи може він створити камінь, який сам не зможе підняти?
Відповідь: Оголошення Він незбагнений. Учні кажуть до вчителя: "розкажіть про Бога". На що вчитель сказав: "Чим більше я розповідатиму про Бога, тим більше брехатиму".
Відповідь: Оголошення це як у притчі про продавця зброї: у мене такі списи, які проб’ють будь-який щит, але у мене також є щити, які не проб’є жоден спис...
Відповідь: Оголошення ще трішки і кожний хто зайде залишить свій допис Хто заходив за останні 24 години: 98 Відвідувачі, які писали сьогодні : 63 А хто -то плакаль: ой форум загинув ,як нам відродити форум,всі підуть за мною,теж мені ОЛЛЛЄ Лукойє