Сергію, а ви хто? Ви в школі вчилися, чи прогулювали уроки? Як можна такі помилки робити? Аспірант...
Миху, Ви ж розумієте, що то навіть не питання освіти, а банальної поваги до співрозмовників. Набирає всліпу або на сенсорній, а хто ми з Вами такі, щоб задля нашої зручності тратити час на редагування тексту. можемо і в дешифраторів побавитися. А він за той час ще пару кілобайт нечитабельного тексту настрочить - головне ж не якість, а кількість. ага, вже була пропозиція перейменувати у вічного першокласника
Сергію, щоразу читаючи Ваші каламбури згадую класику радянського кінематографу: "Я вас прочел и огорчился - зачем я грамоте учился?" І ще одне, то до вас більше пасує: "Брось писать - не позорь отца и мать!
Всім привіт. Питання такого плану. Якщо жінка зрадила, але досі перебуває у світському шлюбі (у якому її погано), чи може вона бути з іншою людиною, яку кохає? Підставою так важати є перша і головна причина, як основа, для розлученнявказана в євангелія, коли Господь, в Нагірній проповіді, говорить про нерозривність шлюбного союзу, окрім провини перелюбства. Тобто такого спотворення браку, після якого можна говорити про те, що, по суті справи, він, як єдність двох людей перед Богом, перестає існувати.
Ні, вона також мала церковний шлюб. Цікавить чи тепер після зради церковний шлюб не розпався, бо я зрозумів що шлюб як перед Богом вже не існує.
не розпався. Шлюб не може розпастися. Шлюб можуть визнати недійсним при певних обставинах, але то є окрема процедура. Інколи церква припиняє (перепрошую, бо то трохи неправильний вислів) шлюб, але після цього ніхто з розлучених не може повторно одружитися у шлюбі.
Не розпадається а перстає існувати перед Богом як єдинство двох людей. А окремі процедури це вже просто формальність