а кому тільки туди - назад пішки ;-) або ровером ;-) ---------- Додано в 08:49 ---------- Попередній допис був написаний в 08:46 ---------- біля головної пошти є проїзд із зупинкою тільки для трамваїв і знаки відповідні є.. і що їздять всі кому лінь в корку стояти
Мені особисто вже набридло читати в трамваях, тролейбусах напис: Тимчасово Ви можете придбати квиток у водія. Це тимчасово вже з 2008-го.... хочу таку ж систему транспорту як в Європі...
Щоб було реально, треба з нововведеннями ставити дорожні знаки і ДАЇ на пару місяців в ті точки. І щоб зупиняли всіх під ряд, хто порушує. Тоді б привчились звертати увагу на знаки. Тобто яку? Щось не розумію про що Ви.. У Львові тепер тільки у водія можна купити білет?? (в Лодзі теж можна купити у водія (але тільки одноразові і лише на зупинках, поки трамвай стоїть, і здачу водії не видають), або в газетних кіосках (але ті працюють лише до 18:00, в неділю не працюють взагалі, і не всюди ж є), або в автоматах білетних в самих трамваях (але вони рідко бувають, і не завжди працюють); найзручніше - купувати наперід зразу багато різних білетиків, щоб не забракло у потрібний момент. Але якби ціни на трамвай були такі, як у Львові, то купівля білетиків лише у водія не була б взагалі для мене проблемою )
і хто їх збиратиме? скіки разів було так, що трамвай по годині стояв, бо якийсь дядько/цьотка поставить на рейках машину? і аж тіліпає, коли люди, голодні, холодні і злі, а вона собі сміється і ще й має всіх в носі ідея гарна загалом, закордоном натішитись такій практиці не могла, але щось переживаю, щоб не було це нововведенням таким же ж кривеньким у нас, як і будь-яке інше закордонне явища, яке намагаються в нас ввести...
УЛьвові так само можна купити одноразовий квиток на проїзд або у водія під час зупинки(хоча продають і під час руху) або в кіосках з пресою чи в спеціальних пунктах продажу(є на деяких зупинках), а автоматів з квитками на жаль нема. Так що так само намагаюсь купувати квитки наперед. ---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ---------- Але за такий транспорт як в Європі доведеться і платити як в Європі. Чи готові ми платити скажімо 5 гривень за одну поїздку трамваєм?
Графік у маршруточників є і я знаю, що за факт його порушення штрафують! Навіть раз бачив розборки водіїв 65-го маршруту на кінцевій. Інша справа, що графік сповзає через затори на дорогах. ---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ---------- Єдиний квиток буде можлвий тоді, коли буде один перевізник, а їх зараз чимало і кожен має по кілька маршрутів.
я ще хочу щоб в маршрутках водії не курили - або принаймні пропонували пасажирам! єдиний квиток - це варіант вижити у Львові для подорожуючих іноземців (бо як будуть ходити пішки, то на переході можуть їх знести!)