Центр без маршруток та єдиний квиток - обіцяють

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Deus igrok, 28 січ 2010.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ніколи не кажи ніколи (007 с.)

• Подобається Подобається x 1
  2. Anaid

Anaid Well-Known Member

Але всеодно хотілось би що тих маршруток вже не було:good:!!!

3. Romansd

Romansd Well-Known Member

а кому тільки туди - назад пішки ;-)
    або ровером ;-)

---------- Додано в 08:49 ---------- Попередній допис був написаний в 08:46 ----------

біля головної пошти є проїзд із зупинкою тільки для трамваїв і знаки відповідні є..
    і що їздять всі кому лінь в корку стояти

4. Chelovechki

Chelovechki Member

Мені особисто вже набридло читати в трамваях, тролейбусах напис: Тимчасово Ви можете придбати квиток у водія.
    Це тимчасово вже з 2008-го....
    хочу таку ж систему транспорту як в Європі...

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Щоб було реально, треба з нововведеннями ставити дорожні знаки і ДАЇ на пару місяців в ті точки. І щоб зупиняли всіх під ряд, хто порушує. Тоді б привчились звертати увагу на знаки.
    Тобто яку? Щось не розумію про що Ви.. У Львові тепер тільки у водія можна купити білет?? о_О
    (в Лодзі теж можна купити у водія (але тільки одноразові і лише на зупинках, поки трамвай стоїть, і здачу водії не видають), або в газетних кіосках (але ті працюють лише до 18:00, в неділю не працюють взагалі, і не всюди ж є), або в автоматах білетних в самих трамваях (але вони рідко бувають, і не завжди працюють); найзручніше - купувати наперід зразу багато різних білетиків, щоб не забракло у потрібний момент. Але якби ціни на трамвай були такі, як у Львові, то купівля білетиків лише у водія не була б взагалі для мене проблемою :))) )

6. Consuelo

Consuelo Active Member

і хто їх збиратиме? скіки разів було так, що трамвай по годині стояв, бо якийсь дядько/цьотка поставить на рейках машину? і аж тіліпає, коли люди, голодні, холодні і злі, а вона собі сміється і ще й має всіх в носі :ireful1:
    ідея гарна загалом, закордоном натішитись такій практиці не могла, але щось переживаю, щоб не було це нововведенням таким же ж кривеньким у нас, як і будь-яке інше закордонне явища, яке намагаються в нас ввести... :sad:

7. damast

damast New Member

УЛьвові так само можна купити одноразовий квиток на проїзд або у водія під час зупинки(хоча продають і під час руху) або в кіосках з пресою чи в спеціальних пунктах продажу(є на деяких зупинках), а автоматів з квитками на жаль нема. Так що так само намагаюсь купувати квитки наперед.

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

Але за такий транспорт як в Європі доведеться і платити як в Європі. Чи готові ми платити скажімо 5 гривень за одну поїздку трамваєм?

8. sselev

sselev Well-Known Member

Графік у маршруточників є і я знаю, що за факт його порушення штрафують! Навіть раз бачив розборки водіїв 65-го маршруту на кінцевій. Інша справа, що графік сповзає через затори на дорогах.

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

Єдиний квиток буде можлвий тоді, коли буде один перевізник, а їх зараз чимало і кожен має по кілька маршрутів.

9. Andromed

Andromed Member

я ще хочу щоб в маршрутках водії не курили - або принаймні пропонували пасажирам! :haha:

єдиний квиток - це варіант вижити у Львові для подорожуючих іноземців (бо як будуть ходити пішки, то на переході можуть їх знести!)

а де твій аватар? :)