Целюліт - косметична проблема чи хвороба

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Adriana, 22 лют 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

целюліт виникає не тільки по причині того що ми товсті і багато їмо жирної їжі. ця проблема походить і в наслідок нашої екології, води яка у нашому крані, від всяких "здорових" добавок до нашої їжі. згадайте наших бабусь, у них чомусь не виникало питання про целюліт, вони вели інший спосіб життя, їжа була здоровіша, вода чистіша і т.п., чи може вони не робили катастрофічної проблеми з целюліта? целюліт залежить від нашого способу життя, від того що ми їмо і що ми п"ємо, але хворобою його теж назвати важко

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

прочитала я першу сторінку цієї теми................
    дійшла висновку, що у мене перша стадія целюліту :), хоча підходила щойно до мами, попросила подивитись пильним оком, а та мені відповіла, що я вигадую:) але то ж мама, я для неї найкрасивіша :radist::radist::radist:

колись був у мене хлопчина один, тобто не такий уже й хлопчина, а зрілий юнак:), то казав, що його целюліт у жінок навіть збуджує!!!

3. Babet

Babet New Member

Я ще роблю обгортування глиною мертвого моря.
    А це як? Можете розказати детальніше? Де ви цю глину купляєте? Дякую.

Додано через 1 хвилину
    І хто там про банки розповідав, напишіть як це вдомашніх умовах робити?

Додано через 3 хвилини
    І ще, хто знає де у Львові роблять антицелюлітні масажі? І скільки коштує? Та, чи щось допомагає?

4. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

У мене була така проблема минулого року через хорування..
    Тож я почала щоденно займатися зарядкою, приділяючи багато різноманітних вправ для тазу,ніг та живота. В основному нічого особливого. Просто щоденно качала прес. Звичайно результат не зразу виправдав цю зарядку, проте зрушення були і є.
    На літо поїхала на село і каталася на велосипеді і їздила щотижня по кілька разів на став( можна займатися спортом і у басейні ) Та це лише я говорю про фізичні методи впливу.
    Щодо дієт, то я на своєму досвіді переконалася, що тиждень у лікарні на парній їжі зразу стаєш худеньким. І лише потрібно підібрати відповідний одяг для нової фігурки.

5. нталька

нталька Well-Known Member

Скорпіоля, вибачайте, але те, що у 15 років можна звичайною зарядкою зняти після 25 набагато важче зникає (і то, не зникає повністю). Ну, а щоліта їздити на село і кататись на роверах - це вже, мабуть, тільки нашим дітям світить. ;)
    А їсти парову їжу можна і без лікарні, що набагато корисніше для здоровя.
    Звичайно, головне - не занедбати себе з раннього віку. :)

• Подобається Подобається x 3
  6. Златка

Златка Well-Known Member

То чиста правда :)

p.s. нталька, ну ти й жайворонок :radist:

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Продовження обговорення шукайте на Дівочих посиденьках

Статус теми:
Закрита.