Целюліт - косметична проблема чи хвороба

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Adriana, 22 лют 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

я колись кожного ранку робила зарядку, махи ногами, лежачи на боці або животі, з "утяжелителями"(такі пов'язки,наповнені піском,які причіпляла на ноги), різні присідання - випади, гантельки піднімала, прес качала, не їла до цього і після дві години. Маю два журнали "Міс фітнес", то там всякі вправи є.І класно укріпила м'язи на ногах, похудала. я сама худа,а ноги нє (не грубі,але коли йду в купальнику, то ляшки трясуться :shutup:), то тоді взагалі всі аж замічали,що я похудала,і нічо не тряслось :) . Тоді я мала час на це, бо вчилась. А тепер маю постійну -сидячу роботу,від якої з'явився целюліт і ноги поправились. Приходжу додому голодна,як пес, наїмся,і яка тут зарядка? після їди не можна. зранку так само. Маю антицелюлітні креми,то навіть забуваю ними мазати, просто забуваю про них. А треба мабуть кожен день мазати,щоб був результат і поєднювати з фізичним навантаженням.

• Подобається Подобається x 5
  2. Ірена

Ірена Well-Known Member

ви самі робили, чи десь купували?

3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я нічо не роблю, лише їм і шплю :D:D:D

Мене он тут зацікавив дуже сильно підводний масаж. Там струєю води що розганяють демонстрації на вашім тілі розганяють жир. Ото чудА!!!
    Хочу дуже добратись і подивитись що ж це воно таке?

• Подобається Подобається x 5
  4. mayscream

mayscream Well-Known Member

Класним ще є душ Шарко(водяний душ дуже сильного напору та різних режимів).Дуууже тонізує мязи та шкіру.А щодо їдзеня,то я вважаю,що треба прислухатися до свого рганізму і вживати в розумних кількостях те,чого хочеться)))

• Подобається Подобається x 1
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та... душ шарко це вас як пса заганяють в кут і обливают водою, то горячою то холодною. Для мене це з ряду тортур...:ninja:

А онцей підводний масаж то власне ти лягаєш в ванну лежиш собі, відпочиваєш а воно тебе там масажує. Правда он цікаво як з води виходиш голова крутиться?

• Подобається Подобається x 4
  6. нталька

нталька Well-Known Member

душ Шарко теж не всім підходить. Точно не можна у кого слабкі судини.
    А я колись присвятила літо похуданню. Кожного ранку бігала, робила вправи і після 18 не їла. Схудла добряче. Але смішно згадувати, що лягала спочатку спати пораніше, щоб встати пораніше позайматись і їсти. :D
    До речі, хоча я й не худа від природи, але целюліт зявився лиш з дитиною. Запустила себе зовсім. Бо від стресу і недосипання тільки поправляюсь.

• Подобається Подобається x 6
  7. Ірена

Ірена Well-Known Member

добряче, то наскільки?

8. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

купила колись в "Метро", вони є в усіх спортзалах. мій коханий начіпляв їх собі на ноги під штани і ходив так,щоб ноги підкачати. збільшують навантаження при підйомі ніг. є різної ваги, як гантельки.

Додано через 13 хвилин
    А ще я замічаю, в теперішні часи дуже часто целюліт є і в дуже худих молоденьких дівчат-школярок. Тобто, думаю, що він не залежить від ваги, а лише від харчування і від рухливості. Целюліт з'являється від сидячої роботи, бо перетискаються судини і кров погано циркулює, а також я чула, що і від стоячої роботи. А також від сучасних "хімічних" харчів,які не виводяться з організму,а відкладаються в певних місцях, я маю на увазі їжу Фаст-фуд, а також різні добавки, які сьогодні є у всьому,навіть у львівському морозиві. І тим більше,що в багатьох продуктах є підсилювачі смаку, які роблять їжу дуууже смачною, і нема сили волі,щоб стриматись і не їсти. А так як молодь полюбляє ходити в Мак-Дональдси, їсти всякі там Хот-доги, чіпси,сухарики і масово пити пиво, то і результат "на ліцо".

• Подобається Подобається x 2
  9. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Можна свої 5 застережних копійок? :)
    Справа в тому, що грамотні тренери з аеробічних вправ намагаються розробляти такі вправи, котрі не давали би навантаження на суглоби колін і хребців спини.
    Скажімо, якщо жінка з великою вагою буде "класично" присідати 20 разів кожного ранку.. в неї з часом почнуться проблеми з коліньми. А, скажімо, піднімання ніг в позиції лежачи на 45 градусів може призвести до болю в попереку через "вирівнювання" природнього вигину хребта.
    Тому я особисто використовую у своїх вправах не класичні, а "еротичні" присідання, що і всім рекомендую: ноги в другій хореографічній позиції (це на ширині плечей і ступні вивернуті якомога рівніше в сторони), руки на стегнах, і повільні присідання з рівною, навіть прогнутою спинкою.
    Низько присісти і встати можна буде тільки накачавши стегна і сіднички до ідеального стану, так що навантаження на коліна не буде. :)
    Руки можна розводити в сторони як у хореографії, або піднімати вгору і пружинити присядання, по-різному - як фантазія підкаже. Але це будуть "щадящі" для колін присідання.

Додано через 7 хвилин
    Мені найкраще "танцюється" (бо я б не витерпіла нудних вправ без музики) о 22.00 або 23.00. :) Після чого - в душ і спати. Наранок - така легка хода, що летиш..
    Відкрию один секрет: під час фізичних вправ перші 10 хвилин занятть організм використовує звичайний обмін речовин. І тільки в наступні 10-20 хвилин посинає "трусити резервне", тобто спалювати жири, тобто - сприяти зникненню цилюліту. Тому 20-30 хв. - це оптимальний час безперервних вправ.
    Звичайно, чуда за тиждень не буде. Але якщо завдяки заняттям хоча б раз на тиждень вдасться просто не набирати вагу - це теж буде супер. Бо при сидячій роботі найважче - тримати сталу вагу і не поправитися... :sad:

• Подобається Подобається x 10
  10. нталька

По вазі не памятаю, але на осінь-зиму купувала нові штани й спідниці, бо з попередніх вилітала. Та й хто мене аж після літа побачив питали що сталося, шо я так схудла. :)
    Але займалась так 2,5 місяці точно. До того ж тільки перший місяць не їла смаженої бульби чи лиш скибку хліба, а потім їла, але звичайно, все до 18. Восени режим скінчився, але вагу тримала 2-3 роки.

• Подобається Подобається x 2
  11. Ірена

Ірена Well-Known Member

то добре.
    бо я зараз маю, приблизно, ваш режим, але минуло 3 тижні, а вага завмерла на одній поділці...

12. bora

bora Well-Known Member

Ой, дівчата..мій масажист (лікар) висказався проти банок..Каже в кожного свої протиказання та шкіра, а від розірваних судин користі не буде... Ну зрештою всі лікарі проти самолікувань. Тому мушу висказатись, щоб Ви коли будете вирішувати знали які ще є думки з того приводу.

• Подобається Подобається x 4
  13. нталька

ну, спочатку воно так і є.
    А ще, якщо маєте можливість підіть на масаж щоб жирок на спинці і животику потурбували сильні руки. 10 сеансів і Ваші заняття - 200% результат буде успішний! :)

14. Ірена

Ірена Well-Known Member

живіт то в мене нормальний. найбільша проблема - стегна, ноги вгорі та вже складочки на спині з"являються...
    але ми боремося

15. Е.Стілл

Е.Стілл Well-Known Member

Щодо сильних рук - насправді потрібна не сила,а знання і вміння. Думаю, якщо відверто, то жінок цікавить більше форма і об'єм, а потім вже вага. Через любий пошуковий сервер знайдіть інфо про техніку "Естетическая интеграция тела" - думаю вас зацікавить. Будуть запитання,- з задоволенням відповім.:dance::dance::dance:

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Та навіщо аж на сервер ходити?
    Ви вже тут за першу ж ніч напостили тих лінків...

17. Olma

Olma Member

Дівчата, я до Вас:)
    Пробувала вчора медовий масаж робити - шо болить то болить, синяки є, а от біла речовина не виходить....:sad: Скільки приблизно часу на неї чекати треба? І ще я подумала - може мед був не натуральний... Хто його знає шо вони продають - пишуть що натуральний, а насправді може і нє...

18. Adriana

Adriana Well-Known Member

тре довше бити і вона неодмінно появиться на лодонях.
    я роблю так приблизно 15 хв на одну ногу, аж поки та біла речовина не появиться

19. Олюська

Олюська Well-Known Member

А я худенька, навіть був час, коли дуже хотіла поправитись (тоді мені чоловік допоміг це зробити - я завагітніла:)), але проблема з целюлітом є. І що робити, коли я не хочу худнути і не хочу целюліту? Харчуватися стараюся здоровою їжею (майже не споживаю смаженого, жирного, копченого, солодкого) і все одно...:sad:

20. Тошеня

Тошеня Active Member

Я теж робила медовий масаж. Руки аж позатерпали, так плескала по тому целюліту, а ні синяків, ні білої речовини нема. Може я щось не так роблю? Робила після ванни, може треба до?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)