Целюліт - косметична проблема чи хвороба

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Adriana, 22 лют 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мія

Мія Well-Known Member

Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

Пупер, Ви напевно думаєте, що боротися з целюлітом це нічого не їсти, або сидіти на дієті?
    Воно мало помагає на "задню частину"... лице сохне а от там де треба не міняється... це помилка багатьох. Звичайно "легкі" дні потрібні, хоча б раз в рік робити чистку печінки, щоб вивести всі шлаки з організму. Але скоріше не для целюліту а для кращого самопочуття.

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

целюліт виникає внаслідок відкладення жиру...
    тому часто-густо жінки вирішують позбутися першопричини....
    а коли втягуєшся у "збереження фігури", дуже тяжко зупинитися, так і до булемії недалеко....

пс. звичайно, що боротьба з целюлітом -- це не тільки голоування...

ппс. а мені целюліт подобається (звичайно, що має бути в жінки його трошки)....

3. Мія

Мія Well-Known Member

Так це відкладення жиру, але не від їди, а від гармональної активності. Так звані запаси, які не тільки в целюліті проявляються і потрібні на "чорну годину", доприкладу коли жінка годує грудьми, то не тільки те що вона їсть йде з молоком, а те що організм запас за всю вагітність.
    Тому голодання нічого не дасть, гармони треба зупинити, а як це зробити?! А ніяк. Треба перечекати. Залишки жиру, целюліт не виведеться ніяк, крім його розбивання, тобто через масаж.
    Але це стосується целюліту. Щодо збереження фіруги, достатньо не їсти простих вуглеводів, які не вприлавють на правильне функціювання органзіму. Все решта можна і треба, а це мясо риба сир сметана вся зелень, гречка, рис та і практично всі крупи крім манки.
    Невеликий целюліт буде присутнім бо гармональна активність не припиняеться, тільки сповільнюється, проте профілактичний масаж його теж забирає.

Додано через 4 хвилини
    Щодо проблеми болемії... це дань моді. Молоді дівчатка женуться за думкою оточуючих, яка формується телебаченням, тому і не їдать не розуміючи, що ні одному чоловіку худа драбина не подобається. Елементарний приклад, чи бачив хтось еротичну фотографію з худою жінкою? А от на подіумі це потрібно, аби не заморочуватися кроєм для гарних форм, це складніше ніж на вішалку зробити. Та й момент тут є такий щоб не на жінку дивилися а на вбрання яке доповняє жінка, а не навпаки.

Додано через 17 хвилин
    Може ви жирок путаєте з цилюлітом?
    Бо його трошки теж подобається:))

• Подобається Подобається x 2
  4. duncan

[​IMG] "пузіко"....
    у фільмі "бульварне чтиво" були такі слова, що (жінка) "хочу щоб у мене було маленьке пузіко", (чоловік) "а яка різниця між животиком і пузіком?"...

[​IMG] жирок і целюліт -- взаємопов’язані....

5. Мія

Мія Well-Known Member

Звязані, але наявність жирка може бути і без целюліту :)

• Подобається Подобається x 1
  6. duncan

а целюліт без жирка?.. [​IMG]

7. Мія

Мія Well-Known Member

Не гарно, але є і таке.

8. Ірена

Ірена Well-Known Member

Пробувала масаж з медом за рекомендацією Мії. мені сподобалось. може не так довго робила, як треба, але мені здалося, що результат троха видно вже з першого разу.
    ниін буду ще обгортатися глиною.

• Подобається Подобається x 4
  9. Kasia

Kasia Well-Known Member

все прочитала. не можу зрозуміти дописів Пупера? Ви боретесь з целюлітом? Чому ви так активно тут дописуєте і все заперечуєте? Ви хочете переконати жінок, що тут дописують, не боротись з целюлітом? І най його буде видно з під штанів, як хтось тут написав? Ви маєте досвід відчуття не задоволенні від не гарної попи в дзеркалі?
    Вам не здається, що ваша думка відносно боротьби тут не дуже до речна, тому що тут просять ДІЮЧІ рецепти, а не просять переконати в тому, що не треба позбавлятися целюліту.
    Принаймі я так розумію цю тему. Може є і інші думки.

10. Мія

Мія Well-Known Member

Головне щоб біла маса виходила і на руки перейшла, то боляче перші рази але потім вже не так.
    Шкіра і по зовнішньому вигляді і по своїй структурі значно в кращому стані.
    я за цей тиждень ще один кг скинула:radist:

• Подобається Подобається x 2
  11. Ірена

Ірена Well-Known Member

це разом мед, фізичні навантаження і дієта, чи тільки мед?

12. Мія

Мія Well-Known Member

Мед і глина зелений чай літрами:)

13. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Мія! Я щось не зрозуміла. Треба спочатку втирати долонею мед, а як добре буде липнути, то відривати долоню і робити похлопування чи знов втирати?

14. Nata

Nata Well-Known Member

Потрібно спочатку втерти мед у шкіру, а потім притискати долоні і з силою їх відривати. З часом на долонях залишатиметься біла речовина, це означає, що пора переходити до наступної ділянки тіла.

• Подобається Подобається x 3
  15. duncan

мені подобається таке лікування, тре целюліт заводити.....
    масаж!...
    мед!...
    чай!...

16. Loyal

Loyal Well-Known Member

Але займайтесь цим вже! Поки не настав час спідничок без колготок і пляжного сезону. Бо синяки на ногах ще ті!!! Хоча, як мене попереджав масажист, що з синяками і целюліт швидше сходить. І перевірила на собі - правда. Де були синяки, то і до зараз набагато гладша шкіра (а на масажі я ходила ще як 1,5 роки тому).

• Подобається Подобається x 3
  17. Мія

Мія Well-Known Member

Та... синякі жахливі, але знов ж таки тільки після перших разів, в мене принаймні. За тиждень все зійшло, деколи капілярчики тріскають, але це вже не в зрівняння.

18. Loyal

Loyal Well-Known Member

При чому на мене масажист дивився, що я не кричу і не б"ю його по руках, то він мене ще таким м"ячиком м"яв - ефект суперовий. То такий гумовий шарік з шипами (так само гумовими ;)) Але в мене було з олійкою звичайною оливковою - без меду.

19. Nadijka

Nadijka мрійниця...

а скільки коштує ?

20. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ну тут я вже і не згадаю скільки то було... Здається 30 грн 1 сеанс. Для нормального результату треба було пройти 10-15 сенсів, а я була перно на 7, бо потім випала нагода поїхати швидше відпочивати, то тре було перервати, щоб синяки посходили. До речі, після повного курсу вони посходять десь за місяць - будь готова! То мені хлопчик робив, що займається східною всякою медициною, пропонував ще якісь різні таблеточки, але на то я вже не підписалась. Просто фізичні вправи + масаж ( добре займатись або зразу до масажу, або безпосередньо після)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)