Целібат - для чого і чи призводить до збочень?

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем duncan, 5 сер 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: целібат...

Тут справа не в тому - рівності нема. З нового року їм зарплату піднімуть у 4-6 разів, з кого будуть на пенсію шкрябати? З простих смертних.

2. Melody

Melody Well-Known Member

Та я не проти, щоби священикам пенсію платили. Але для цього треба, щоби церква не була відділена від держави.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

От цікаво, а священник, отримуючи зарплату - платить у ПФ?
    Я думаю з цього тре виходити. Платить - значить і пенсію має, а ні - не має і нема значення яка у нього професія.

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Нарід, ви не забувайте, що до минулого року богослов'я не було визнано наукою в Україні, а відповідно і студентів богослов'я не вважали студентами і жодних пільг вони не мали. То що вже про священиків говорити?

5. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Непогоджуюсь Лiлю,скажи чому ж тодi iдуть у монахи, вiдокремлюються вiд свiту взагалi?

6. ~KOLOBOK~

Ти не вiриш у Бiблiю? Хто її написав Бог чи люди?

7. ~KOLOBOK~

От скажеш. А ше вiн казав же би бути жiнцi цiхо, а то дай їй волю, так зразу то не то, i то не так.:crazy:

8. ~KOLOBOK~

Не зпримусу а за покликом серця, з валсної волi, їх же не обтинають, правда,а альпiнiсти тоже нiби не через офiснi куби вершини покоряють.

9. ~KOLOBOK~

Бачете шановний Мих, тут тре турботи насамперед держави, i то доброї держави, а не то прихожан iтд(держава то i є посутi прихожани).Просто. Наприклад тут,прихожани утримуютьсвященослужителя,а держава в свою чергу списує рiзного роду ожертвування,як витяжки з такс(ну податкiв).Тобто якщо я наприклад жертвую на церкву 100 долярiв, то держава в кiнцi року, менi їх повертає, чи компенсовує за рахунок списання боргу перед нею( ну це з податкового). Тому, менi таки здається що дiло боже, якщо дiйсно воно боже, без уваги не залишається.

10. ~KOLOBOK~

Я тоже за це.Але то має свою нюанси. Буває що порiбно бути священником i покiлька дiб, як тодi з роботою, бо ж всi хочуть мати i нормальну тодi роботу,а не напiвставки чи ще менше.

11. ~KOLOBOK~

Лiля а тут ви точно моя цьотка- нiколи нiц немала, нiгрошей нi жизнi.Шойно розкрамсала Беху джипа, i вернулася з Гаваїв, так бiдують нашi тут ( чи в Канадi)шо далi нема спаса, як зїзджаються на весiлля чи рiзного роду забави так i не поймеш чи то сам президент чи то тi самi прибиральницi зїзд зробили. Не гнiвiть жiночко Бога.

12. ~KOLOBOK~

Наприклад люди пенсiйного вiку, чи шкiльна молодь.

13. ~KOLOBOK~

Такi канони, устави, приказi, заповiдi, що там ще?

14. ~KOLOBOK~

Кажуть бути заможнiм то незле,а би в толк. Якщо вiн тим бусом мирян звозить до церкви, так най ше одного тодi має, чого б i нi, так само ж тими комбайнами, коли кому якi вдовi поле вижне шо тут поганого, в селi рiзної помочi треба.Чого люди такi дивнозависливi, га, нiб християни? Я не спорю священники є рiзного гатунку але й серед них трапляються i люди.

15. ~KOLOBOK~

Ше би грiхи мої за мене забрали, то б перший в чергу б став.
    Хоча й сам недалеко втik ;)

• Подобається Подобається x 2
  16. ~KOLOBOK~

Дали б вони спокiй тiй державi.:crazy:

17. Forpost

Forpost Стоїк

повезло хлопакам ,не тре робити вибору ,за них все вирішили

18. Forpost

Forpost Стоїк

О! ми вже до апостолів добрались... міло!

19. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Служба Божа проходить у церкві незалежно від наявності прихожан, тому вона є безперервною у часі по земній кулі. Навіть існує така думка, що як тільки закінчиться безперервне Богослужіння, то настане кінець світу...
    От завжди відчувала, що пупер прихований вербувальниук свідків... тільки не знаю,чи він з того щось має...
    Можна платити пенсійні внески добровільно, тоді і пенсія буде.
    Є такі великі парафії, де священники мають багато роботи. Сповіді, хрестини, шлюби, робота з молоддю, лекції, організація поїздок у святі місця, відвідування хворих... Все це нелегко, особливо психологічно.
    Бути добрим священником -це важка праця. Так само як бути добрим лікарем...

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

100 гривень за кожного загітованого....
    давайте я вас запишу і ми поділимося по-братськи: 50 вам і 50 мені?....

а де твій аватар? :)