на сегодня это единственный реальный вариант себя обезопасить от вторжения (теоретически) ... но, на кой мы им сдались? и помогло ли это Грузии? наверно для банановых республик у них другой протокол ...
Грузія не входить ні в які блоки. І хто взагалі бачив грузинів на війні? Механік-водій з "4 танкісти і собака" не рахується. Джугашвілі той іще був полководець, скільки армій в котли загнав, страшно подумати.
+ , точно, я оговорился ... хотели да, обещали им - да , а вступить - нет ... гм, та не, тут уже вы ошибетесь, как не было грузин а кто Цхинвал штурмовал? как и Гитлер позже, управление "с горы" увы зачастую приводит к коллапсу .. как и с армией Паулюса ...
" ..обычно мне задают два вопроса ... сколько мне лет и почему у меня на груди волосы белые ... " (с)ДМБ а артобстрел я потому что Артем, и когда то в 2005м у нас на работе мы всем коллективом в медаль за отвагу по сетке резались по ночам, и поскольку относительно продвинутым из коллектива был только я то устраивал геноцид там в горниле Медал офф хонор и родился мой никнейм который я по сути не меняю нигде иногда только видоизменяю немного если оригинал занят .. вот оно че ...
А я думал Вы на работе тушением пожаров занимаетесь... У Вас богатая фантазия... Просто российская масскультура к сожалению дошла уже и до Израиля. А насчёт KLIBERN, то к Van Cliburn это отношения не имеет
Сьогодні виповнюється 80 років Любомирові Гузару, єпископу Української Греко-Католицької Церкви, кардиналові Католицької Церкви. З 25 серпня 2005 року по 10 лютого 2011 року -Верховний архієпископ Києво-Галицький Української Греко-Католицької Церкви.
Вы плохо знаете людей в форме. Пьют они, как правило, по пятницам. В редких случаях по субботам. В воскресенье - исключение.
коли і здохнути, чомусь бидляк не може ---------- Додано в 20:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ---------- 29 лютого 1768 року у місті Бар на Поділлі була створена конфедерація Барська, військово-політичне об'єднання польської шляхти, спрямоване проти короля Станіслава Августа Понятовського та Російської імперії. Боротьба конфедератів проти царських військ продовжувалася до 1772 року. "Пісня барських конфедератів" Ю.Словацького - з 1843 року, драма "Кsiądz Marek" співають Jacek Kaczmarski i Jacek Kowalski одне із останних виконань Качмарського... http://www.youtube.com/watch?v=6R9Q1V0OROU
Устим Кармалюк – подільський месник за кривди народні ---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ---------- 9 березня 1908 року в с. Бистричі Костопільської округи на Рівненщині народився Отаман Поліської Січі Бульба-Боровець.
Сьогодні день народження Ліни Костенко. Усі усіх не люблять. Це біда. Це чорний дим невидимого пекла. Ми вчадієм за декілька століть. В цій п"єсі диригує сам диявол. Просніться, люди! Це погані сни. Нове століття в шибку заглядає. Той самий чад, ті ж самі казани, лиш інший диявол дрова підкидає Усі усіх не люблять – так завжди, Така уже настала в нас епоха… Усі усіх не люблять – півбіди. Всі брешуть, що всіх люблять – катастрофа.