Да. В России тоже немало по лагерям рассовали и к стенкам расставили. Н-да... Не признает и не решит. С чего бы это? Собственно Россия прибалтов не окупировала, чего тут напраслину на себя возводить? Не сомневаюсь. Как не сомневаюсь, что по случаю, претензии к Союзу может высказать даже любой абориген из Африки или Америки. Впрочем, противоположную сторону мы готовы выслушать. Никто не мешает. Но важнее найти общую отправную точку, с позиций которой уже можно будет рассуждать о взаиморсчётах. Да ради Бога... Хотелось бы что бы именно квалифицированные, а самое главное незаангажированные...
Да никто и не ждёт. Так современная Германия тоже не Третий рейх и вторую мировую войну не начинала, но контрибуцию до сих пор платит и не спрашивает "с чего бы это". И евреев не убивала, а деньги даёт жертвам Холокоста. А всё почему? Да потому тоталитаризм осудили и ведут себя цивиллизованно. Насчёт Африки и Америки не знаю. А вот прибалты грамотно готовят свои иски. И суд будет. Дело времени. А суд связь между СССР и Россией найдёт. И за Голодомор готовы заплатить? Не волнуйтесь, они тех кто против УПА и ОУН не тронут...
Невже Ви підозрюєте братній народ в агресивних намірах? ---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ---------- Абсолютно вірно, тому росіянам теж потрібно розібратись з своїми "скелетами в шафі". Багато з тих дєятілів і досі непогано живуть на персональні пенсії...та і в сучасній владі кагебістів нібось повно..
"братскость" понятие хорошее но ничего не гарантирующее, как вы думаете что будет начни Россия сейчас наступление, перед этим создай прецедент в том же ЛЬвове под видом "свободовцев" грохнуть пару активистов российского движения, взвопи о "воссоединении одного народа и исторической преемственности" пообещай Польше кусок чтоб Европа не сильно бухтела и пройдет на ура .... про обороноспособность Украины я молчу ввиду полного отсутствия предмета разговора ... мы имеем тот случай когда есть возможность, есть идеологическая подоплека, есть поддержка у "противника", в 20-м - 50-м такой вопрос бы и не стоял, он был бы уже решен, нынче такой способ ведения дел не принят, но так - по хорошему не принят, но если сильно захочется то можно ... я думаю что нас пока спасает принцип "Неуловимого Джо" ...
Сценарій дость можливий...російські війська на сході щоб захистити "рускоязичних" і натовські на заході щоб захистити мирне населення від свавілля Росії. З подальшим утворенням ПіСУару практично повністю провінції Росії і ЗУР яку без проблем приймуть в ЄС і НАТО. Готовність Росії до такого сценарії практично сумнівів не викликає, от чи погодиться НАТО на такий геморой це че питання... Та і наша влада хоч яка вона не проросійська, а під Путіна наврятчи захоче добровільно. Для чого якщо можна самим тут все розкрадати.... ---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ---------- Кучма колись вже бавився в полководця, при Тузлі....цікаво як Яник поводився б...
Чи погодиться хтось на партизанщину? Хлопаки в спортивних штанах з замотаним писком і РПГ за спинов мутузять Близьких Схід роками, авіація не допомагає. В наших краях теж є такий досвід.
Справа в тому що на сході не буде кому партизанити проти москалів, так як і в нас проти нато...Патання при такому сцинарії хіба стояло б про лінію розколу і хто буде керувати новоутвореними "державами". ---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ---------- А ви дядку Василю теж думаєте шо таке сі може стати? Бачу плюсуєте пана Артобстріла Ви ж мені доводили що Росії Україна нафіг не потрібна
Я мав на увазі що на перших порах мабуть демократія була б "керована" на заході, а на сході її не було б вже ніколи....
Ваши края отойдут (мы продолжаем теоретизировать не более) к Польше, там весь патриотизм улетучится, там хорошо/сытно ....
Тоді срач може тривати ще дисятки років..... Хоча це звичайно все фантазії, Росія тепер демократична країна, а Путін найчесніший в світі призидент. ---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ---------- От це наврят чи реально, навіть мало реально що схід війде в склад Росії. Скоріше ймовірно утворення залежного від Росії ПіСУару і відносно не залежної ЗУ. Наврят чи Європа пішла б на переділ кордонів, бо так і до третьої світової не довго добавитись.
Я розумію що дуже хочеться вам так, але навряд. Ні в однієї області України крім Львівської немає нікої зав'язки на Польщу. Тим більше не набагато ситніше.
я далек от мысли что системы залпового огня перед накрытием местности запрашивают этот вопрос ... почему? Европу особо никто и не спрашивал бы, есть договор НАТО о защите своих членов, Украина там не состоит защищать ее правовой обязанности ни у кого нет, эмбарго и изоляция для России питающей энергоносителями всю Европу - не прокатит, тем более в случае экономических санкций китайцы радостно заполонят еще не занятый рынок сбыта - им то на Европу класть, так что не будет никакой "третьей" по крайней мере по этому поводу, наш статус "банановой республики" исключает нас с доски международной политической игры, а пообещай еще за это снижение цен на газ в связи с отсутствием затрат на транспортировку и т.д. - так вообще Европа Ура кричать будет ... ну сожгут пару российских флагов по миру ну и х с ними ... ---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ---------- неверно, мне так не хочется, мы строим теоретические последствия вторжения .... Львовской тоже не мало ...
От Ви вже самі довели необхідність вступу в НАТО. Я і недуже сподіваюсь що Європа піде за нас воювати, але і Путін наврят чи зайде далі сходу. Дуже вже геморойно йому буде окупувати екстреміські західні області з сильними партизанськими традиціями і дуже великою нелюбовю до старшого брата. І польща до себе українські території приєднувати не буде. Навіть щоб "захистити населення від російської окупації" Ну не ті вже часи...
Забудьте вже про ту Польщу. Вона вже 60 років як нічого не вирішує, та й до того лиш думала що вирішує.
Ввійде і нікуди він не подінеться. І не треба агресії, не треба нападу Росії. Адже прийняли закон про референдум. Проведуть, населення проголосує не менше 70% за вхід до Росії. Чи, по крайній мірі, до якогось нового союзу.