Цей день в історії

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем рівнянин, 6 лют 2011.

1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

как раз меня больше волнует наоборот ....

3. forester

forester Well-Known Member

Да. В России тоже немало по лагерям рассовали и к стенкам расставили.

Н-да...

Не признает и не решит. С чего бы это? Собственно Россия прибалтов не окупировала, чего тут напраслину на себя возводить?

Не сомневаюсь. Как не сомневаюсь, что по случаю, претензии к Союзу может высказать даже любой абориген из Африки или Америки. Впрочем, противоположную сторону мы готовы выслушать.

Никто не мешает. Но важнее найти общую отправную точку, с позиций которой уже можно будет рассуждать о взаиморсчётах.

Да ради Бога...

Хотелось бы что бы именно квалифицированные, а самое главное незаангажированные...

• Подобається Подобається x 1
  4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Да никто и не ждёт.
    Так современная Германия тоже не Третий рейх и вторую мировую войну не начинала, но контрибуцию до сих пор платит и не спрашивает "с чего бы это". И евреев не убивала, а деньги даёт жертвам Холокоста. А всё почему? Да потому тоталитаризм осудили и ведут себя цивиллизованно.
    Насчёт Африки и Америки не знаю. А вот прибалты грамотно готовят свои иски. И суд будет. Дело времени. А суд связь между СССР и Россией найдёт.
    И за Голодомор готовы заплатить?:good:
    Не волнуйтесь, они тех кто против УПА и ОУН не тронут...:nea:

• Подобається Подобається x 2
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Невже Ви підозрюєте братній народ в агресивних намірах?

---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

Абсолютно вірно, тому росіянам теж потрібно розібратись з своїми "скелетами в шафі". Багато з тих дєятілів і досі непогано живуть на персональні пенсії...та і в сучасній владі кагебістів нібось повно..

6. artobstrel

"братскость" понятие хорошее но ничего не гарантирующее, как вы думаете что будет начни Россия сейчас наступление, перед этим создай прецедент в том же ЛЬвове под видом "свободовцев" грохнуть пару активистов российского движения, взвопи о "воссоединении одного народа и исторической преемственности" пообещай Польше кусок чтоб Европа не сильно бухтела и пройдет на ура .... про обороноспособность Украины я молчу ввиду полного отсутствия предмета разговора ... мы имеем тот случай когда есть возможность, есть идеологическая подоплека, есть поддержка у "противника", в 20-м - 50-м такой вопрос бы и не стоял, он был бы уже решен, нынче такой способ ведения дел не принят, но так - по хорошему не принят, но если сильно захочется то можно ... я думаю что нас пока спасает принцип "Неуловимого Джо" ...

• Подобається Подобається x 2
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я дарую Росії Кубань, я сьогодні добрий.

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Сценарій дость можливий...російські війська на сході щоб захистити "рускоязичних" і натовські на заході щоб захистити мирне населення від свавілля Росії. З подальшим утворенням ПіСУару практично повністю провінції Росії і ЗУР яку без проблем приймуть в ЄС і НАТО. Готовність Росії до такого сценарії практично сумнівів не викликає, от чи погодиться НАТО на такий геморой це че питання...

Та і наша влада хоч яка вона не проросійська, а під Путіна наврятчи захоче добровільно. Для чого якщо можна самим тут все розкрадати....

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

Кучма колись вже бавився в полководця, при Тузлі....цікаво як Яник поводився б...

• Подобається Подобається x 3
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чи погодиться хтось на партизанщину? Хлопаки в спортивних штанах з замотаним писком і РПГ за спинов мутузять Близьких Схід роками, авіація не допомагає. В наших краях теж є такий досвід.

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Справа в тому що на сході не буде кому партизанити проти москалів, так як і в нас проти нато...Патання при такому сцинарії хіба стояло б про лінію розколу і хто буде керувати новоутвореними "державами".

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

А ви дядку Василю теж думаєте шо таке сі може стати? Ви ж мені доводили що Росії Україна нафіг не потрібна о_О ;)

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Може Анатолій Гриценко?

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я мав на увазі що на перших порах мабуть демократія була б "керована" на заході, а на сході її не було б вже ніколи....

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, в нас такого не буде.

14. artobstrel

Ваши края отойдут (мы продолжаем теоретизировать не более) к Польше, там весь патриотизм улетучится, там хорошо/сытно ....

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тоді срач може тривати ще дисятки років.....

Хоча це звичайно все фантазії, Росія тепер демократична країна, а Путін найчесніший в світі призидент.

---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

От це наврят чи реально, навіть мало реально що схід війде в склад Росії. Скоріше ймовірно утворення залежного від Росії ПіСУару і відносно не залежної ЗУ. Наврят чи Європа пішла б на переділ кордонів, бо так і до третьої світової не довго добавитись.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я розумію що дуже хочеться вам так, але навряд. Ні в однієї області України крім Львівської немає нікої зав'язки на Польщу. Тим більше не набагато ситніше.

17. artobstrel

я далек от мысли что системы залпового огня перед накрытием местности запрашивают этот вопрос ...

почему? Европу особо никто и не спрашивал бы, есть договор НАТО о защите своих членов, Украина там не состоит защищать ее правовой обязанности ни у кого нет, эмбарго и изоляция для России питающей энергоносителями всю Европу - не прокатит, тем более в случае экономических санкций китайцы радостно заполонят еще не занятый рынок сбыта - им то на Европу класть, так что не будет никакой "третьей" по крайней мере по этому поводу, наш статус "банановой республики" исключает нас с доски международной политической игры, а пообещай еще за это снижение цен на газ в связи с отсутствием затрат на транспортировку и т.д. - так вообще Европа Ура кричать будет ... ну сожгут пару российских флагов по миру ну и х с ними ...

---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

неверно, мне так не хочется, мы строим теоретические последствия вторжения ....

Львовской тоже не мало ...

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

От Ви вже самі довели необхідність вступу в НАТО. :mocking:

Я і недуже сподіваюсь що Європа піде за нас воювати, але і Путін наврят чи зайде далі сходу. Дуже вже геморойно йому буде окупувати екстреміські західні області з сильними партизанськими традиціями і дуже великою нелюбовю до старшого брата. І польща до себе українські території приєднувати не буде. Навіть щоб "захистити населення від російської окупації" Ну не ті вже часи...

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Забудьте вже про ту Польщу. Вона вже 60 років як нічого не вирішує, та й до того лиш думала що вирішує.

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ввійде і нікуди він не подінеться. І не треба агресії, не треба нападу Росії.
    Адже прийняли закон про референдум. Проведуть, населення проголосує не менше 70% за вхід до Росії. Чи, по крайній мірі, до якогось нового союзу.

а де твій аватар? :)